- 30 Nisan 2014
- 5.237
- 3.956
öyle daha havalı amabence evin hanim daha çok dolaniyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öyle daha havalı amabence evin hanim daha çok dolaniyor
bi an evin hanımı başka sandım :)))başlığa çok güldüm bana sormadan yerine "evin hanımına sormadan" kendi kendine evin hanımı diyte hitap etmek .. bilemedim....
ego tavan gibi geldi....
size bisey anlatıyım kaynım dahada garip banyoya girer saatlerce cıkmaz bari haber ver dimi yenge ben banyoua giriryum de havlu veriyim bizim asılı olan havlumuzu kullanır o geldimi hepsini atıyorum artık banyoda bornoz havlu bırakmıyorum ki istesin diyeoda abisi gibi pasaklıysa endişe etmekte haklısın
evin hanımına(yani sana)
sorulmalı tabi bornozları 40 derecede çamaşır suyuna basan sensin elcezlerine yazık
yuhh eşinin ailesinin temizlik anlayışı çok ilginçmiş. kayınvaliden nasıl biri kisize bisey anlatıyım kaynım dahada garip banyoya girer saatlerce cıkmaz bari haber ver dimi yenge ben banyoua giriryum de havlu veriyim bizim asılı olan havlumuzu kullanır o geldimi hepsini atıyorum artık banyoda bornoz havlu bırakmıyorum ki istesin diye
Yazdığınız şey çok üzücü, o yorgunlukla tekrar işe gitmişsiniz. Ne iş yapıyorsunuz? Bir de bi daha böyle birşey olursa mutlaka birkaç saat uyuyun. Siz uyurken arayıp haber verdikleri zat ilgilensin misafirlerle.bir de farkli şehirden geloyorsa tabi musait degiliz denmiyor malesef canim bende 2 yil once bunun sikintisini yasamistim. Bazi insanlar cok dusuncesiz oluyorlar malesef. ege taraflarinda oturuyorduk biz de ve sezon ortasi acayip yogun bi calisma oluyor gecem gunduzum belli degilken sevgili kayinvalidecigim bunj bile bile tatil donusu komsusuyla birlikte gelip bir gecede biz de kalmak istemis bana haber verme geregi bile duymamis esimi arayip soylemisler. o gun hayatimin en zor gununu gecirmistim, sabah isten cikip onlari karsilayip hic uyumadam tekrar ise gitmistim. Bir de vardiyam 12 saatti ve sureklu ayakta durmak zorundaydim ve sirf canlari istedi diye yaklasik 45,50 saat hic uyumamis 10,12 kisi karsilamistim. Malesef etrafimizda boyle dusuncesizler cok fazla
size bisey anlatıyım kaynım dahada garip banyoya girer saatlerce cıkmaz bari haber ver dimi yenge ben banyoua giriryum de havlu veriyim bizim asılı olan havlumuzu kullanır o geldimi hepsini atıyorum artık banyoda bornoz havlu bırakmıyorum ki istesin diye
b
bi an evin hanımı başka sandım :)))
O sekilde yasiyor olsalardo sanirim eside kendi evde yokken kabul etmezdi.Eşinin kardeşi, kişinin mahremi degil namahremidir dinimizde. Bu sebeple tek kalmalari uygun degildir. Konu sahibi bu cihetten rahatsiz oluyordur.
Dipnot: dinimizden kastım islamiyettir elmayra hanim
Saatlerce vaktini bornozla mi geçiriyorsize bisey anlatıyım kaynım dahada garip banyoya girer saatlerce cıkmaz bari haber ver dimi yenge ben banyoua giriryum de havlu veriyim bizim asılı olan havlumuzu kullanır o geldimi hepsini atıyorum artık banyoda bornoz havlu bırakmıyorum ki istesin diye
Suan calismiyorum canim o zamanlar havalimaninda free shoptaydim ve yazin inanilmaz bir yogunluk oluyor ve oturmak kesinlikle yasak surekli musteriyle ilgilenmek zorundasin, uyumak ne mumkundu canim aksama kadar ben ilgilendim aksam tekrar ise gittim o saatten sonra arayip haber verdikleri zat ilgilendi zaten kirildigimi ve annesinin dusuncesizlik ettigini soyledigimde de evime ilk kez geliyorlar gelmesinler mi cevabini almistim, cektigim sikinti surda dursun sevgili ve pek nankor kayinvalidem bir kez bile anmaz, daha ds bana laf sokar gibi gittigi yerlerde elalemin gelinlerinin onu nasil karsiladigini ballandira ballandira anlatir. Insanin canini bu daha da cok acitiyor aslinda.Yazdığınız şey çok üzücü, o yorgunlukla tekrar işe gitmişsiniz. Ne iş yapıyorsunuz? Bir de bi daha böyle birşey olursa mutlaka birkaç saat uyuyun. Siz uyurken arayıp haber verdikleri zat ilgilensin misafirlerle.
Kızım burda hata sende misafir haberli geldimiydi önceden havlulari değiştirmen gerekiyo habersiz gelince hemen değiştirmelisin.Ne yapsin misafir temiz mi kullanilmismi diye ona mi baksın bide sonuçta erkek bayan olsa herşeyi inceler bazı erkekler nerden anlasın kullanilmismi değilmi diye burda iş evin haniminda hayatımsize bisey anlatıyım kaynım dahada garip banyoya girer saatlerce cıkmaz bari haber ver dimi yenge ben banyoua giriryum de havlu veriyim bizim asılı olan havlumuzu kullanır o geldimi hepsini atıyorum artık banyoda bornoz havlu bırakmıyorum ki istesin diye
cnm kardese hayir denmez.empati kur.rahatsizligini icinde yasa.pat diye gelmesi kardesin hatasi ,esinin degil bunu bil esine kizma.10 gun onceden de haber verse gelmesin diyemezdin.3 gun disini sık...kızlar biraz sinir oldum ama kaynım ii insna ama esime kızdım yarın sabah 12 de gelicek 3 gece kalıcak
dedim insan haber vermezmi
ya belli degil diyo gelicegi dedim olsun yani
bide kız olsa neyse esim sabahcı aksama kadar esim iste
sinir oldum offf