evin hanımına sormadan esim erkek kardesini cagarmıs

ee hazırlık yapmak lazım ben kimseye mahcup olmak istemem bu saatte gittim hemen alısveris yaptım
cayımı ıcıyımde temizlik derdim var daha
bide esim izinlı olsa neyse esim iste sonucta

Temizliği ona yaptır :KK66:
kaynım bizdeyken eşimin akrabaları geldi oturmaya peçeteye kadar dağıttı tabakları topladı vs.
eşimin kardeşi benim de kardeşim sonuçta :KK66:
sizin aranızda böyle bir yakınlık yoksa rahatsız olman normal ama 3 gün nedir ki

Herkes kendine göre yorumlamış, daha önceden samimi değillerse evde erkek misafir eş yok iken sıkar arkadaşlar, isterse kardeş olsun. Ama samimiyseniz sorun olmamalı. Evin temizliği mevzuuna gelince de evim pis diye mana bulacak kişi gelmesin zaten. Allah kötü niyetlileri eşikten sokmasın.

size neden herkes bukadar yükleniyo anlayamıyorum sürekli baska yerlere cekılıyor laflarınız. kız olsa neyse demişsin onu bile kotu niyetle algılamışlar, ben hak veriyorum adamla butun gun bakısıp oturcakmısın kız olsa kahve sohbet gezme gecer gider gün o anlamda soylediğini anladım ben. habersiz misafire herkes aman ne olcak demiş ama bu konuyu baskası acsa herkes ona hak verirdi bu konuda da anlıyorum sizi derdiniz misafir istememek değil eşinizin sizi adam yerine koyup haber vermiyişi. hak verdim ben ama bence ama tolere edebilirsiniz bence uzatmayın.

hiç kimsenin evine habersiz izinsiz gidilmez bence ama eşiniz çağırmış kardeşini, davet edilmiş. üstelik gelen kardeşi. hiç tanımadığım görmediğim davet edilmeyi bırakın haber bile vermeden karnım burnumda hamileyken ve çalışıyorken eşimin akrabalarının gelip günlerce kaldığını bilirim. insan eşinin hatrı için her şeye alışıyor.

bende habersiz hiç hoşlanmam kim olursa olsun kendi ailemdende çat kapı birni istemem eşimin ailesindende..

ee hazırlık yapmak lazım ben kimseye mahcup olmak istemem bu saatte gittim hemen alısveris yaptım
erkekler temizliği hiç farketmezler boşver takılma.. ne olcak sofraya bi tabak atıverirsin. karddeşi sonuçta eşinin

bende habersiz hiç hoşlanmam kim olursa olsun kendi ailemdende çat kapı birni istemem eşimin ailesinden de..

Ama haber vermiş ki gelen, sabah kapıyı açınca görmemiş limoncu.

Gitmiş alışveriş yapmış; temizlik yapacak kahvaltı hazırlayacak vs. hatta buraya konu açacak zamanı bile olmuş yani...

Evin hanımı.. KK da çok duyuyorum bu lafı nedense .o evin hanımı ben isem. vs vs.. Bir tür statü gibi bir şey sanırım. Başkan gibi. . yada bir yer edinme çabası...:))
sonuç olarak emrivakileri bende sevmem.. İzin değil ama gelinmeden önce aranması makbul olandır..Sizide aramışlar zaten..

Kızım burda hata sende misafir haberli geldimiydi önceden havlulari değiştirmen gerekiyo habersiz gelince hemen değiştirmelisin.Ne yapsin misafir temiz mi kullanilmismi diye ona mi baksın bide sonuçta erkek bayan olsa herşeyi inceler bazı erkekler nerden anlasın kullanilmismi değilmi diye burda iş evin haniminda hayatım :KK51:
cnm bana demiyoki ben dusa giriyorum hani el yıkmaya gidiyor 1 saat yok bakıyorum sonra banyoadan su sesi gliyo cıkınca diyorum her seferinde yenge ben dusa giriyorum deseene diye ama yok bide temiz havlu var ama bizim bornozlar asılı hepsi nemli oluyo banyoda 1 saat kalmıs tabi bende o yüzdne hepsini atıyorum makıneye

Bence bu kadar sorun etmeyin herşeyi kendinize zarar-ı olur erkeklerden okdr ince düşünmelerini beklemeyelim. Üstelik sizin akrabanız gelde eşiniz aynı tepkileri verse ozaman da eşim Kardeşimi istemiyor diye konu açıcaktınız sanırım biraz daha anlayışlı olmak lazım
ben misafire o kadar kızmıyorum esime kızıyorm o kardesini cocuk niyetinde görüyo 5 yasında dgeilya 30 yasında adam gelicek bi haber ver kaynanamda cadaloz insna bi arara sorar kızım napıyon ne ediyon de sonra iste oglumda size ziyarete gelcek de dimi usulden

ay limoncuuuuu hayatta bir gayen yok dimi işin gücün annene kardeşine kocana kaynına sağa sola sarmak gibi...
Sana bir meşgale bulmanı tavsiye ederim ahşap boyama takı iyi kafa dağıtıyor haberin olsun..doğum iznine ayrıldığımda bende başlayacağım bak.
bu sitenin sahibimisin degilsin o zaman istedigim sorunu yazarım admin yazamazsın demedi benim derdim benim sorunum ilgilenmezsin bakmazsın olur biter meraklısın burnunu sokmaya heralde

#direnlimoncu :21:

datlum bu konuyu sen değilde başka bir üye açmış olsaydı bu kadar çok dalga geçmek yerine gelebilecek bazı yorumlar şunlar olurdu

1-canım haklısın eşin sana sormalıydı belki uygun değilsin böyle olmaz

2-aman gelsin tatlım 3 günden bi şey olmaz sıkma canını

3-........ orayı da siz yazın artık :KK53:

ama hem senin sürekli konu açman hem de espirileri kaldırıyor olabilmen sayesinde konuların uçup gidiyo
işte bana de diyolarsa kendilerindne bulsun burda kac tane öyle konu okuduk iste habersiz misafirmi cagrılır yok düsüncesiz aile falan ben acınca nasıla limoncu actı diye beyaz diyosam kara diyolar
ne kadar cekememezlik var iste yazmak olsun polimige girmek istiyolar
bide espiri kaldırmam demissin valla dalga gecen kendinde bulsun ben cok samimi bi sekılde yazıyorum her cvp yazaada küfür etcek halim yok insan olan kendine yapılsa hosuna gidermi diye düsünür öyle yazar olmayan gecmis olsun

çok sevdiğim bir laf var.sanmaki bir dert sende var.sendeki derdi nimet sayanlar da var.bu lafı düşün ve rahatla.relax.rahat ol.boşverrrrrrr.stres yapma

işte bana de diyolarsa kendilerindne bulsun burda kac tane öyle konu okuduk iste habersiz misafirmi cagrılır yok düsüncesiz aile falan ben acınca nasıla limoncu actı diye beyaz diyosam kara diyolar
ne kadar cekememezlik var iste yazmak olsun polimige girmek istiyolar
bide espiri kaldırmam demissin valla dalga gecen kendinde bulsun ben cok samimi bi sekılde yazıyorum her cvp yazaada küfür etcek halim yok insan olan kendine yapılsa hosuna gidermi diye düsünür öyle yazar olmayan gecmis olsun

limoncu genelde seni haksız bulurum :) da bu sefer haklısın.senin konularını görmek istemeyen konuya da gelip dalga geçmesin bence de.hoş olmuyor.

ve gerçekten bu konuyu ben,şu,bu açsaydık belkide alacağımız çoğu cevap haklısın yönünde olacaktı.

ne kadarda abartmışsınız? gelsin ne olacak. bu kv değilki herşeye bi laf etsin. o sizin temizliğinize bile bakmaz bence. işlerini halleder gider. küçük bebğiniz falanda yoksa hazırlıklarınızı çok rahat yaparsınız kasmaya gerek yok

X