aksam 9 da haberim oldu gittim alısveris yaptım sabah icin börek attım dondurucuya tiremisi yaptım temizlik yaptım 3 saatte bunlar düsün catladımtühh dışlarıdan hazır hazır yiyip
evi de pis bırakamayacaksın limoncu
üzüldüm senin adına
şaka bi yana erkek kardeşi abisi izinliyken gelseydi iyi olurdu
bende hoşlanmam açıkçası.. bide hazırlıksız yakalanmaktan
ooo maşallahaksam 9 da haberim oldu gittim alısveris yaptım sabah icin börek attım dondurucuya tiremisi yaptım temizlik yaptım 3 saatte bunlar düsün catladım
zaten şu erkeklerin nolucak ki demesi sinir ediyor insanı sanki evi temizleyip yemek yapıyolarmış gibi.Haklısın sen önceki yorumumda da söyledim.Belki hastasın ya da programın var tmm kardeşi ama evde yalnız yaşamıyor bu adam sonuçta.Kadında erkekte eve birini getirirken soracak yaniesime her seferinde diyorum zaten senelerdir böyle cat kapı geliyolar kaynanam kaynatam eskiden 4 saatlk yoldan bile gelir haber vermezdi maksat acık göriyim kaynım öyle dgeil ama ben mahcup olmak istemedim bide esime söyle diyince olsun yabancı degil diyo ama sen hazırlanmıyosunki oturuyosun koltukta hersey bence ne yencek ne icicek sabah menüsü aksam hazırlıgı e gezdirilcek yer falan filan tüm program bende bude aniden olunca canım sıkılıyo
Okadar ince düşünmez herkez malesef keşke öyle düşünceli olsalarben misafire o kadar kızmıyorum esime kızıyorm o kardesini cocuk niyetinde görüyo 5 yasında dgeilya 30 yasında adam gelicek bi haber ver kaynanamda cadaloz insna bi arara sorar kızım napıyon ne ediyon de sonra iste oglumda size ziyarete gelcek de dimi usulden
tiremisi yöresel bir yemek mi? bana tiramisuyu çağrıştırdıaksam 9 da haberim oldu gittim alısveris yaptım sabah icin börek attım dondurucuya tiremisi yaptım temizlik yaptım 3 saatte bunlar düsün catladım
ha ha hatiremisi yöresel bir yemek mi? bana tiramisuyu çağrıştırdı
onlar bana takık o yüzden fesat ve haset olanlar var iclerinde onlarda kendilerini benim her msjımda belli oluyolar ne diyimKonu sahibine neden bu kadar yüklenildi ki.. haklı bencede. Tamam eşin izin isteyemez bunun icin ama düşünmesi gerekirdi madem oyle izin alaydı kendisi