evin hanımına sormadan esim erkek kardesini cagarmıs

aksam 9 da haberim oldu gittim alısveris yaptım sabah icin börek attım dondurucuya tiremisi yaptım temizlik yaptım 3 saatte bunlar düsün catladım

zaten şu erkeklerin nolucak ki demesi sinir ediyor insanı sanki evi temizleyip yemek yapıyolarmış gibi.Haklısın sen önceki yorumumda da söyledim.Belki hastasın ya da programın var tmm kardeşi ama evde yalnız yaşamıyor bu adam sonuçta.Kadında erkekte eve birini getirirken soracak yani

Okadar ince düşünmez herkez malesef keşke öyle düşünceli olsalar

Başka bi üye böyle bi konu acsaydi sonuna kadar desteklerdiniz fakat bu konuda limoncu arkadaş tamamen haklı gelen kişi ergen degilki 30 küsür yasinda koca adam.

Esinin bence işten izin almalıydı kardeşiyle ilgilenmesi gerekiyodu. limoncu koca adamla ne sohbeti etsin 3 gün.

Ha tamam oda eşinin kardeşi sonuçta yabancı degil Ama empati kurarsanız bayanın açısından zor olduğunu anlarsınız

Konu sahibine neden bu kadar yüklenildi ki.. haklı bencede. Tamam eşin izin isteyemez bunun icin ama düşünmesi gerekirdi madem oyle izin alaydı kendisi

Eşin çağırdı ise çağırmadan haber vermeli idi X i çağıracağım sen ne düşünüyorsun diye

Kardeş kendi geliyorsa da eşin haber vermiş kaç gün önceden haber verecek ki

Yine de şükret sabah kapıda görebilirdin hiç haber vermeyebilirdi

Erkekler bir de ne olacak der geçer sen de rahat ol ne yani koltuk altlarına mı bakacak adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…