eşin sabahçı olsa ne olur??kardeşi erkek olunca ne oluyor ki??Ama sana sormadan çağırması hiç olmamışkızlar biraz sinir oldum ama kaynım ii insna ama esime kızdım yarın sabah 12 de gelicek 3 gece kalıcak
dedim insan haber vermezmi
ya belli degil diyo gelicegi dedim olsun yani
bide kız olsa neyse esim sabahcı aksama kadar esim iste
sinir oldum offf
Ya limoncu senin çocukta yok evin derli toplu olması lazim değilmi ne temizliği evde bile vakit gecirmiyosun ya gezmelerde Ya annende yada dışarda yemektesinee hazırlık yapmak lazım ben kimseye mahcup olmak istemem bu saatte gittim hemen alısveris yaptım
cayımı ıcıyımde temizlik derdim var daha
bide esim izinlı olsa neyse esim iste sonucta
KARDEŞ gelecek olan. Eşiniz işte olunca ne olacak, evrim geçirip canavara mı dönüşecek?ee hazırlık yapmak lazım ben kimseye mahcup olmak istemem bu saatte gittim hemen alısveris yaptım
cayımı ıcıyımde temizlik derdim var daha
bide esim izinlı olsa neyse esim iste sonucta
olsun yeni temizlenmis eve benzermi ee bide kahvaltıya denk gelcek cocuk 3 5 cesit lazımYa limoncu senin çocukta yok evin derli toplu olması lazim değilmi ne temizliği evde bile vakit gecirmiyosun ya gezmelerde Ya annende yada dışarda yemektesin
İyi hadi kolay gelsin bakalım k.biraderini iyi agirlaolsun yeni temizlenmis eve benzermi ee bide kahvaltıya denk gelcek cocuk 3 5 cesit lazım
O da dişini bornoza siliyorsa işin zor...
Leilaheillalla!
Leilaheillalla!