- 23 Aralık 2022
- 103
- 102
- 23
- 26
- Konu Sahibi beyhanyrjkg
-
17 yaşındaki kardeş de liseye gidiyordur diye düşünüyorum.
Anne baba çalışıyor.
Diğeri küçük.
Dürüst olmak gerekirse bana normal geldi ev işlerinin sizde olması.
En azından kedi bakımını kardeşine bırak onunda yapabilir herhalde. Sen yaptığın için alışmışlar sana kalmış bütün işler.Ev işi derken sıralayayim
-ilk iş oturma odasını süpürmek akşamdan çay çekirdek yenildiği için her yere dökülüyor
-tuvalet ve banyoya su tutuyorum yıkıyorum
- mutfağı temizliyorum dünden kalan bulaşıklar yere dökülen ekmek kırıntıları vs
- çamaşırları topluyorum katılıyorum yenisini asıyorum
- iki kedimiz var onlarin tuvaletleri tüyleri
Yemek yapıyorum ve odama geçip ders çalışıyorum zaten akşam oluyor
İyi de anne çalışıyormuş, ne ara yapacak kiHiç birini yapma. Ya da iş bölümü yap kullandırtma kendini. Benim ablam ben olunca hiç bir iş yapmazdı. Ben yoksam her şeyi daha iyi ve daha güzel yapardı.
İkimizde evlendik. Annem ablamın evine sürpriz bir şekilde gitti. Evini rezalet içinde gördü. Temizlik yaptı geri geldi diyebilirim. Bu yaptıklarınız ilerde sizin hayrınıza ama yine de kardeşiniz yapmıyor ise sizde yapmayın. Benim annem hastaydı. Hem de üzülüyordu. O yüzden ben hep yapmak zorundaydım. Sizin galiba anneniz de yapmıyor. Yapan olursa hiç kimse karışmaz.
Birde surat mi yapıyorlar ? Sizde surat yapmanın alasını öğrenin. Her dakik suratsız suratsız gezin.
Kesinlikle katılmıyorum anne çalışıyor abla da anneye yardımcı oluyor. 17 yaş hiç küçük bir yaş değil. Ablası ne yapıyorsa yarısını yapabilir, paylaşarak daha az yorulurlar abla da kendine vakit ayırabilir. Her ailede dokunulmaz aman o öyledir denen biri oluyo maalesef ama anne baba organize etmeli bence bunu. Bütün sorumluluklar da cocuklara kalmamalı17 yaşındaki kardeş de liseye gidiyordur diye düşünüyorum.
Anne baba çalışıyor.
Diğeri küçük.
Dürüst olmak gerekirse bana normal geldi ev işlerinin sizde olması.
Anneniz izin günleri temizlik yemek yapiyormuDamdan düşenin halini damdan düşen anlar dedikleri bu olsa gerek annene çok üzülüyorum o yüzden yapıyorum ama bugün o suratı yaptılar ya kardeşimle çok sinirlendim bir kere böyle sinirlenip bir ay yapmadık ev pislik içinde kaldı
O zaman surat yapmayacak. Kızına da teşekkür edecek. Annelerimiz bile bazı zaman ev hanımı oldukları halde iş yapmak istemezler. Bazen kimse istemez. Bu yüzden empati yapıp saygı duyması gerekir annenin.İyi de anne çalışıyormuş, ne ara yapacak ki
Galiba burada beni alıntılamaya çalıştınız. Allah yardımcınız olsun. Yine de siz kendinizi çok yıpratmayın olduğu kadar diyin geçin.Damdan düşenin halini damdan düşen anlar dedikleri bu olsa gerek annene çok üzülüyorum o yüzden yapıyorum ama bugün o suratı yaptılar ya kardeşimle çok sinirlendim bir kere böyle sinirlenip bir ay yapmadık ev pislik içinde kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?