- 5 Haziran 2014
- 926
- 376
- 123
Tamamdır Teşekkur ederımporcelanosa dediğim işte bu. Evet ahşap görünümlü seramik. Türkiyede illa muadili vardır. Annem 10 yıl önce yaptırmış bunu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamamdır Teşekkur ederımporcelanosa dediğim işte bu. Evet ahşap görünümlü seramik. Türkiyede illa muadili vardır. Annem 10 yıl önce yaptırmış bunu.
Hayır bana ait değil malesef benim mutfağım ve ara holüm seramikBu resimler sizin eve mi ait yoksa internetten mi buldunuz. Eğer sıze aitse bayıldım seramiğe. Kodu ve markası nedir
Sizin nasıl mutfak ve ara hol bir kısmının resmını atarmısınızHayır bana ait değil malesef benim mutfağım ve ara holüm seramik
Halanız dediğim gibi bütün evin tabanını mı yaptırdı seramik acaba yanı cocuk odası yatak odası misafir odası mutfak antre tuvalet banyoHalam yaptırdı müthiş duruyor. Isı sorunu yok bildiğim kadarı ile.
Sizin nasıl mutfak ve ara hol bir kısmının resmını atarmısınız
Mutfak ve hol ünü yaptırdı yaza oturma odasını yaptıracakHalanız dediğim gibi bütün evin tabanını mı yaptırdı seramik acaba yanı cocuk odası yatak odası misafir odası mutfak antre tuvalet banyo
Yazan olmus mu bilmiyorum ama cok guzel ahsap gorunumlu seramikler var epey gercekciler yaniCevrenızde bütün evinin taban kısımları seramik olan varmı acaba. En azından seramik yaptıracaksak model seçimimde kolaylık olur bana
Evet katılıyorum şimdi bende onu düşünüyordum. Benim zeminim de parlak ve izi cok belli ediyor temizligi harika görünüyor ama ufak bir ayak izini bile gizlemiyor ahsap desen mat seramik cok kullanisli ve şık. Kare kare olan değil laminant gibi uzun uzun oluyor bide şekli tam bi laminant görünümlü hem şık hemde temizligi güzelBu arada parlak değil mat tercih etmenizi öneririm temizlik açısından parlak da su izi inanılmaz rahatsız ediyor ve çizilmeler çok belli oluyor benim evimin bir kısmı parlak seramik çok kullanışsız.
Merhaba tamamen parke gibi görünen seramikler var onlardan döşetirsiniz gayet güzel olur.google a yazın parke görünümlü seramik diye bir sürü görsel var bir fikir edinmiş olursunuzIsı daha fazla iletkenliği olacagı için seramikte sıkıntı olmayacak (yerden ısıtma yanı borular alttan gececek) ama görüntü nasıl olur ki acaba
Merhaba bayanlar evimizin tamamını(3+1evimiz)cocuk odası yatak odası misafir odası mutfak antre tuvalet banyo. Yani kısacası komple bir evin tabanını zeminini düşünün her yer seramik yaptırmayı düşünüyoruz. Nasıl olur sizce. Veya bu şekilde evı olan varmı yardımcı olursanız cok sevinirim
Bir kısmının resmını atarmısınız mumkunse. Renk ve modeli nasılBu arada parlak değil mat tercih etmenizi öneririm temizlik açısından parlak da su izi inanılmaz rahatsız ediyor ve çizilmeler çok belli oluyor benim evimin bir kısmı parlak seramik çok kullanışsız.
Alttan ısıtma sistemi ile ısınacak ev. Yanı bütün dogal gaz boruları seramiğin altından gececek. Ve evde hıc petek olmayacak. Seramik ısıyı daha cok ilettiği için seramik tercih ediyoruzAklima gelen tek sorun soguk olur dusuncesi ve itici durmaz mi biraz?
Parke (laminant parke) daha sicak bir gorunum sagliyor sanki.
Zevk meselesi tabii ama illa seramik yaptiracagim diyorsaniz parke gorunumlu seramiklerde cok guzel duruyor.
Yine de cocuklar acisindan soguk olma ihtimalini aklinizda tutun derim eger sicak bir bolgede yasamiyorsaniz.
Alttan ısıtma sistemi ile ısınacak ev. Yanı bütün dogal gaz boruları seramiğin altından gececek. Ve evde hıc petek olmayacak. Seramik ısıyı daha cok ilettiği için seramik tercih ediyoruz
Tesekkur ediyorum düşünceniz için![]()