Evimizdeki kötü ruh hali sonucu yaşananlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet öyle hissediyor. Ya aslında bu açlık durumu dile gelmemişti. Tartışında söyledi. Yemek götürecek alan değil orası mutfak falan yok. Dışardan söyleniyor ya da gidip yersin. Çok pahalıymış akşam yerim diyip yemiyor. Bende buna kızıyorum yesene diye maaaştan ne kalcak yersem diyor. Valla bana daral geliyor o yemeyince.

Yani eşinizi anlıyorum ama mutlu değilim diyip çıkmak biraz çocukça. Hele sizdeki gibi bi birikim yada birşey yoksa. Her beğenmediği işten sevmedim diye çıkamazki. Daha iyi bi iş yada başka bir iş bulana kadar dişini sıkmak zorunda.
Ayrıca bunalıp bunalıp size sarmak nedir?
Fazla sabırlısınız. Eşim böyle yapıp üstüne bana sarsa bukadar sabırlı asla olmam. Onunki cansa benimki ne?

Kelimesi kelimesine katılıyorum. Isyerinde emeklerinin karşılığını alamamak haksızlık görmek aşırı gurur kırıcı bir şey. Eşi de anlıyorum depresyona girmiş ozguveni zedelenmiş. Konu sahibi malesef bu sefer pozitif enerjide polyannacilikta tutarlı ve istikrarlı olan taraf olmak zorunda. Eşinin kendi moralini çok bozmasına izin vermeyip onu da düştüğü yerden sözleriyle güzel aktivitelerle filan çıkaran taraf olmaya devam etse en azından çok az bir süre için daha böyle gitse düzelebilir bence. Ha duzelmezse o zaman aaaa yeter artık diyebilir tabi hakkıdır.

Napıyosun uz Allah aşkına ikinizde? 1 aylık işsizliği ancak bu kadar abartabilirdiniz. Hiç zorluğa gelmiyorsunuz az zorluk görünce hemen yıkılıyorsunuz. Diğer konunda da dedim eşin yakın olan istediği işe girsin belli ki orda iyice depresife bağlayacak. Aç kalmak falan çocuk mu bu adam hiç bir şey yoksa sandviç ekmeği alsın oeynir domates koyup götürsün işe koca adam bütün gün aç kalır mı niye bu kadar demagoji yapıyor ne gerek var.

Mutfak şart mı, benim çalıştığım hiçbir kurumda mutfk yoktu, yine evinden getirdiğini yiyen olurdu. Masana açarsın yemeğini yersin olur biter. Bence sen o konuya bir daha girme, koca adam, aç kalmak istiyorsa kendi bilir.

Bilmiyorum ben biraz güçlü erkek seviyorum ya kadında da bu kadar hassasiyet fazla ama erkekte daha rahatsız edici geliyor.
Bütün gün açım diye arabesk tavırlara girmesi itici. Alsin en kötü bir bisküvi. Almıyorsa da lafını etmesin bu kadar. Tüm gün aç olursa iş yerinde enerjisi de az olur, performansına da yansır ayrıca.
Az biraz zorlukta böyle zırıl zırıl mi olacak eşiniz?
İşte bulmuş,yine enerjisi yerlerde, yandaki dükkanları tanımıyorum diyor,onu dert ediyor.

Çok fazla nazlamayin derim, iyice salacak kendini öyle olursa. Konuşmak isteyince konusun falan ama fazlasına gerek yok bence.
İnşallah toparlar kendini.

Ayy tövbeler olsun hiç çekemem ya mıy mıy mıy. Allah dağına göre kar veriyor gerçekten, eşim şöyle naz yapsa seninle mi uğraşacağım der döner arkamı yatarım.
Yeteri kadar anlayış gösteriyorsunuz zaten, ilgi beklemeyi daha da abartmasın. Siz de bu yönünü besleyip durmayın. Kaç kişi sevdiği işi yapıyor? Ekmek parası için iş bulduğuna şükredip çalışıyor çoğu insan. Buna bulup da bunamak denir.
Birkaç sene önce hiç tahmin etmediğim bir değişiklik yaşadım ben de, çok da haksızlığa uğradım. Eve her geldiğimde ağladım her pazar yine ağladım yine aynı yere gideceğim diyerek, ama sonuç olarak gitmek zorundaydım ve gittim. Eşiniz sanki bu sorunu yaşayan bir tek kendisiymiş gibi davranıyor. Akşama kadar aç durmak falan tam drama queen.

Nasil bir yer? Mutfak olmasina gerek yok masasi yok mu ya da cay molasi yapilan bir alan? Burger tarzi self servis bi alana gidilip bi su alip bile otursa masada yine sorun olusmaz
Yemek yemiyorsa da sandvic gotursun evden
Evden goturdugu nerden anlasilacak sonucta
esin hayati dramatize etmeyi seviyor bundan besleniyor gibi geldi
Zor biri

Adam tam libido katili. Çocuk gibi be bu ne

Dengemiz şaştı. Normalde öyleydi düşünme ben iş bulurum hallederiz gerekirse depoya girerim hemen yinede bizi zorda bırakmam diyordu. İşe girdi çok güzel alışma psikolojisi etkiledi bu seferde.

Adam tam libido katili. Çocuk gibi be bu ne
Bende okuyunca sinir oldum
Nefret ederim miymiy insandan
Her cozuma yok yok diyen birine zor katlanilir ama konu sahibi de kocasiyla uyumlu bence
Onun cevaplari da bi miylik iceriyor konuya soguk sandvic sefer tasi falan atasim geldiğğ

E tamam gitsin bi paket biskuvi alsin yesin
Çizi kac para? Bu kadari da abarti yani. Sehrin gobeginde çöl dervişligi. Jxjxjxj bizim icin ac kaliyorum sanirsin Gandi gibi Hindistan icin aclik grevinde
Bu kadar abartının içinde bir de gidip kapıyı kırmış daha ona bile senin yüzünden kırdım diyor kadına. Dramdan besleniyor resmen. Zengin gibi yarın da telefonunu duvara fırlatıp kırar dhdhdjsbdh

O çıkıştıkta banada sinir geliyor

Bu kadar uçlarda yaşamak yormuyor mu? Elhamdülillah ev kira değilmiş şuan eve tekrar 2 maaş giriyor, kenarda birikiminiz varmış hiç olmadı bir süre oradan idare edilir. Bende daha önce pek de mutlu olmadığım bir işte çalıştım zaman zaman insanlara yansıtmaya başlayınca ya bu deveyi güdücem ya bu diyardan göçücem dedim ve deveyi gülmeye karar verdim zamanla alınacaktır diye düşünüyorum, olmazsa çıkar zaten ölüm yok ya ucunda. Yemek konusunda da ne gerek var bu kadar drama ? Madem para harcamak istemiyor size zahmet yapıverin zeytinyağlı fasulye, zeytinyağlı dolma, pilaki, zerdeçallı makarna, sandwich, termosta çorba götürüp yesin iş yerinde . Tüm gün nasıl aç çalışmayı düşünüyor acaba

Eşiniz dram Queen gibi. Yani gerçekten inanması güç ac kalması, olayları inanılmaz dramatize etmeniz. ALLAH yar ve yardımcınız olsun umarım istediğiniz herşey gerceklesir

iş yerinden memnun olmamak ya da mutsuz olmak insanı gerçekten çok zorluyor ama eşiniz abartmış. Maalesef Türkiye’de kim verdiği emeğin karşılığını alıyor ya da çok güzel imkanlarla çalışıyor ki . Her gün bir psikolojik savaş . Eşiniz çok duygusal biri ama hayat bu savaşması lazım . Siz de ne üstüne gidin ne de çok nazlayın bence.

Erkekler bazen fazla abartıyor ya tamam olmuş kabul edemedin tartışmayı çıktın işten neden zehir ediyorsun ya sonucunu düşünerek çıkmayacaktın ya da çıktın evin huzurunu bozma size de bişey diyemiyorum sizde yoruluyorsunuz aklınızda aç kalmasın yemek olsun derdindesiniz.

Yapmadığımız tatil içinde o kadar ödeyecektik. Son dakka iptali yapılmıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…