Sen kendini depremzede insanlarla bir mi tutuyorsun ya?size noluyor hanımefendi ? Size ne oluyor ? Siz bi kendinize gelin. İnsanların acılarını karşılaştıramazsınız. Biz hala depremzedelere yardım gönderiyoruz sağlıkçıyım ben siz kendinizdemisin ? Onlara da diyin hadi ? Senin annen öldü ama senin baban sağğ kötü değil durumun diyin. Diğerlerine de aa seninde annen baban sağ çok iyisin diyin. Evi yıkılmayanada senin yıkılmadı şanslısın ağlama diyin. Siz ne sanıyorsunuz kendinizi? Acı acıdır. Hepimiz sınanıyoruz. Sizde öyle bir sınanırsınız ki size de aynı muameleyi yaparlar. Çok yazıkkkk.
Yoo bir tutmuyorum sizin gibiler onlar arasında kıyas yaparlar diyorum. Çok biliyorsunuz ya hani.Sen kendini depremzede insanlarla bir mi tutuyorsun ya?
Bence sen önce bi kendine gel.
Asgari ücretle çalışıyoruz biz. Olmayan parayla da sıkıştık ne yapabilirim diyorum dalga geçiyorlar. Şaka gibi yemin ediyorum ya.Ülkece çalış çalış ve hiçbir şeye yeteme modundayiz. En üst gelir düzeyi hariç bence çoğu insan az çok böyle ve bence isyan etmemiz kadar normal bisey yok. Benim maasim iyi ama yine de iki bira içmenin bu kadar pahalı olmasına evden yemek goturmek zorunda olmamiza kızıyorum çünkü zaten eşek gibi çalışıyoruz bi de aksam beslenme çantası hazırlamak sinirimi bozuyor. Simarik miyim evet bunu bulamayanlar var mi evet ama maasi gorece iyi bir insan olarak bile yasam standardim dustu mu o da evet. Veya onca sene okuyup sözde prestijli bi beyaz yaka işimin olup evim arabam olamaması da sinirimi bozuyor. Veya iki saat kendime ayiramamak ve her zaman rekabet halinde olmak. Isyerinde bircok haksizlik mobbing gibi şeyler olmasi. Yani biri bana gelip ne konusuyorsun sen biz yiyecek ekmek bulamiyoruz dese o da hakli tabi ki. Ama onun haklı olmasi bence beni cok haksiz yapmıyor ya. Kadın tatil yapti diye şaşırıyoruz aslında normal bir ihtiyaç tatil yapmak. Restorana filan gitmek. O yüzden ben konu sahibinin kocasini şımarık bulmadım sadece çok mizmiz buldum çünkü çözüm odaklı değil.
Doğru pışpışlaman gereken bir bebeğ.. Pardon kocan varKötü yorum çekicek durumda değilim.
Sen kendini depremzede insanlarla bir mi tutuyorsun ya?
Bence sen önce bi kendine gel.
Tatile gitmeseydik de aynısını ödeyecektik dediği mi 10 bin ekstraDiğer konuda yazmıştı tatil harici 10.000 harcadık diye. O 10.000 le kaç kere dolap dolar. Boşa dram ya geçiniz sinir oldum okurken.
Tatile gitmeseydik de aynısını ödeyecektik dediği mi 10 bin ekstra
Ay dolapta peynir yok diye ajitasyon yapmasaydı bari tövbe ya.
Millete hava atacam diye ne hallere düşüyor bazısı
Yarın yine gelir derki görümcem karşıdan karşıya tek geçemez, kocasıyla hiç biryere gitmez ama biz kocişimle her fırsatda tatil programı yaparız
Dolap tam takır kuru bakır onu anlatmaz, anca böyle konusu açılınca sandviçi neyle yapim peynirmi var kocam çok ağladı diye anlatır.
Ayranı yok içmeye hesabı…
Şimdi yine gülüyorsunuz, çok kötüsünüz der.
Aklı başından olmanın adıda kötülük olmuş, kimse söylemiyor
Yıllardır evden yemek getiririm çünkü ben zeytinyagi tercih ederken vita ile yapılmış sebze yemeğini yemek istemiyorum. Tatil olayı da dönemsel bir durum, böyle pespese aksilik olduysa gitmezsin olur biter. Ztn hersey dahil değilmiş yolu ayrı yemesi ayri ne kdr mantikli sizce?Ülkece çalış çalış ve hiçbir şeye yeteme modundayiz. En üst gelir düzeyi hariç bence çoğu insan az çok böyle ve bence isyan etmemiz kadar normal bisey yok. Benim maasim iyi ama yine de iki bira içmenin bu kadar pahalı olmasına evden yemek goturmek zorunda olmamiza kızıyorum çünkü zaten eşek gibi çalışıyoruz bi de aksam beslenme çantası hazırlamak sinirimi bozuyor. Simarik miyim evet bunu bulamayanlar var mi evet ama maasi gorece iyi bir insan olarak bile yasam standardim dustu mu o da evet. Veya onca sene okuyup sözde prestijli bi beyaz yaka işimin olup evim arabam olamaması da sinirimi bozuyor. Veya iki saat kendime ayiramamak ve her zaman rekabet halinde olmak. Isyerinde bircok haksizlik mobbing gibi şeyler olmasi. Yani biri bana gelip ne konusuyorsun sen biz yiyecek ekmek bulamiyoruz dese o da hakli tabi ki. Ama onun haklı olmasi bence beni cok haksiz yapmıyor ya. Kadın tatil yapti diye şaşırıyoruz aslında normal bir ihtiyaç tatil yapmak. Restorana filan gitmek. O yüzden ben konu sahibinin kocasini şımarık bulmadım sadece çok mizmiz buldum çünkü çözüm odaklı değil.
Baştan asgari ücretli çalışan olarak borçla araba almam mesela. Biriktirip bütçeme göre alırım ne bide kuş kadar maaş ile kredi ödücemYanu altını var kenarda fakir falan değil sadece tecrübesizler bayağı da arabeskler karı koca. Altınları bozar dolabı doldururum bir sn de pişman olmam canımdan değerli mi altın.
Yıllardır evden yemek getiririm çünkü ben zeytinyagi tercih ederken vita ile yapılmış sebze yemeğini yemek istemiyorum. Tatil olayı da dönemsel bir durum, böyle pespese aksilik olduysa gitmezsin olur biter. Ztn hersey dahil değilmiş yolu ayrı yemesi ayri ne kdr mantikli sizce?
gerçekten böyle bişey mümkün mü ya, tatil iptali mümkün olmasa kimse erken rezervasyon yaptırmazdı bence ?Anladığım kadarıyla tatil planı ve ödenen ücret eşiniz işten çıkmadan önce yapılmış yani her şey tıkırında giderken ayarlanmış fakat tam gidilecekken işten çıkmış ve para önceden ödendiği için ücret yanmaması adına olmuş bir tatil. Açıkçası bende olsam yakmam tatilimi giderim.
Ayrıca tatile giderken bi tatil parası kadar ek masraf çıkıyor. Saçma sapan ağlıyorlar karı kocagerçekten böyle bişey mümkün mü ya, tatil iptali mümkün olmasa kimse erken rezervasyon yaptırmazdı bence ?
belli bir ücret karşılığında illaki o tatil iptal edilebiliyordur, atıyorum 10 ödediysen sana 10 iade etmez 8 iade eder ama
hiç yoktan iyidir
ayrıca burada asgari ücretliyiz diye ajitasyon yapıyor ama asgarinin üstünde aldığım halde 3 senedir tatile gitmiyorum
etrafımdaki hiçbir asgari ücretlinin de 40 50 bin liralık tatile gittiğini duymadım
evi arabası olan asgari ücretliye zerre acımam ben
neyin ağlaması içinde bunlar günlerdir
ayrıca sinirden kapı kıran bi adam var ortada tamm kaçmalık