evimizde gzel enerji olmas iin yaptklarmz

kaktüs bende istiyorum. uzun zamandır alıp koycam bi bilgisayarın bide tv nini yanına ama bi alamadım ya...kaydirigubbakcemile bu arada kaktüsün toz gibi olduğuna şaşırdım..bende normal çiçek gibi kuruduğunu bilirdim..CADIARZU radyosyon etkilemiş olabilrimi...

arkadaşlar benim evdede kaktüs var
biri oturma odasında tv nin yanında
laptopumuda hep oturma odasında kullanıyorum
diğeride mutfakta.

acaba illede yanlarına yakınmı koymak gerek.
bilğisi olan varsa yazarsa sevinirim.

evin temiz, düzenli ve iyi havalandırılmış olması beni yeterince rahatlatır.
tütsü kokularından hoşlanmıyorum.

arkadaşlar benim evdede kaktüs var
biri oturma odasında tv nin yanında
laptopumuda hep oturma odasında kullanıyorum
diğeride mutfakta.

acaba illede yanlarına yakınmı koymak gerek.
bilğisi olan varsa yazarsa sevinirim.

evet arkadaşım özellikle yanlarına yakın koymak gerek öyle biliyorum...radyasyonu çekmesi için...daha çok etki ediyor ama imkan yoksa sanırım aynı odada olması bile hiç yokdan iyidir kanımca...fisfisfis

kaktüs bende istiyorum. uzun zamandır alıp koycam bi bilgisayarın bide tv nini yanına ama bi alamadım ya...kaydirigubbakcemile bu arada kaktüsün toz gibi olduğuna şaşırdım..bende normal çiçek gibi kuruduğunu bilirdim..CADIARZU radyosyon etkilemiş olabilrimi...
evet pc gibi elektirikli eşya bulunan yerlerde kaktüs bulundurmak lazımmış,ama benim bildiğim kaktüs evde olmasın evde kavga çıkar huzursuzluk verir..ben böle biliyorum

tutsu 3 harfli cagirir arkadaslar gece sakin yakmayin derler atessiz dumandan yaratildiklari icin tutsuye benzermis enerjileri..aksamlari da sigara icmemek gerek dogruysa eger ayni sey cunku mantikli aciklamasi varmiki

canım ben zaten gece yakmıyorum doğru biliyosun,ama bi hoca gündüz yakılmasının sakıncası olmadığını söledi

evet pc gibi elektirikli eşya bulunan yerlerde kaktüs bulundurmak lazımmış,ama benim bildiğim kaktüs evde olmasın evde kavga çıkar huzursuzluk verir..ben böle biliyorum

bak bunu hic bilmiyordum kullananlara sormak lazim kavgalari hep varmi:1shok:

bugün , tavsiyelerinize dayanamayıp gidip 4 tane taş aldım
aslında sadece ametist almak için gitmiştim ama ordada taşların özelliklerini okuyunca 3 tane daha farklı taş almış bulundum
satıcı adam bunları toprağa göm 1 gece kalsın ondan sonra kullan dedi gömdüm bende bakalım faydası olacak mı?

ben böyle huzursuzluk ve kavga olayını bilmiyodum...gerçekden kaktüsü olanlara bi sormak lazım yıllar önce halam da vardı...hemde çok güzel renkli minik minik çiçekleri olan kaktüsler..ama hiç öyle bişey hatırlamıyorum ya da dikkat etmediğim için...
bide herşey niyet bana göre o tür kötü şeyleri aklımıza getirmemeliyiz...belki şartlandırmak gibi kendini ama bu arad huzursuzlluk olursade kaktüsden biliriz...fisfisfis

bugün , tavsiyelerinize dayanamayıp gidip 4 tane taş aldım
aslında sadece ametist almak için gitmiştim ama ordada taşların özelliklerini okuyunca 3 tane daha farklı taş almış bulundum
satıcı adam bunları toprağa göm 1 gece kalsın ondan sonra kullan dedi gömdüm bende bakalım faydası olacak mı?

hangi taslari aldin canim bende gecen hafta amestis kolye akik bileklik aldim bide akvamarin,aventurin,turkuaz aldim bunlari da cuzdanima koyarim artik.kafamçokkarıştı

ben kendimi daha rahat hissediyorum:umursamaz: bu taslardanmiki yok ya hemencecikmi bana oyle geliyordur:uhm:

hangi taslari aldin canim bende gecen hafta amestis kolye akik bileklik aldim bide akvamarin,aventurin,turkuaz aldim bunlari da cuzdanima koyarim artik.kafamçokkarıştı

ametist,dumanlı kuars,yeşim ve sitrin taşlarını aldım
bende cüzdanda taşımayı düşünüyorum :içelim:

aldiklarinin hepsinimi topraga gomdun ben sadece akan suda 4-5 dakka beklettim yanlismi yapiyorum:uhm:

evet hepsini gömdüm 1 gece satın aldığım adam öyle yapmamı söylemişti
suda bekletmek hakkında bir fikrim yok :sm_confused:

evet hepsini gömdüm 1 gece satın aldığım adam öyle yapmamı söylemişti
suda bekletmek hakkında bir fikrim yok :sm_confused:

nette baktigim bi site var gizli hazine diye e orda aldiklarimin topraga gomun demiyor ay iyicene sasirdim.bilen birileri cevap verir insallah

kızlar eğer uyku probleminiz varsa,yatağa girdiğiniz de çok uykunuz olduğu halde uyuyamıyor bir sıkıntı çöküyorsa içinize yatarken ayaklarınızı pencereye değilde tam tersi istikamette yatın.ben yaptım gercekten işe yarıyor.kafamı yastığa koyduğum anda içim daha rahat oluyor artık.

kızlar taşları kullandıktan sonra kuma da gömebilirsiniz suda da tutabilirsiniz.taşların amacı negatif enerjiyi çekmek biliyorsunuz.bir süre bu taşları kullandıktan sonra işe yaramamaya başlar.onun için su altına tutup ya da toprağa gömerek negatif kötü enerjiyi boşaltmış oluyoruz yani:KK66:

tesekkur ederim canim yazdigin icin.demekki toprak yada su bunlardan birisini yapmak bize kalmis bisey sonucunda ikiside ayni gorevi yapiyor anladigim kadariyla buna sevindim iste zemuszemus

bencede allaha yakin olan insanlarin evinde baska bi huzur var ama allaha yakin oldugunu gostermek icinde heryere dualar camiler asanlar degil tabikikaydirigubbakcemile3
bana gore kahve pisince cikan o miis koku evin enerjisini cok degistiriyo arti pirize takilan kokular
surekli evin havalandirilmasi ve evde yetistirilen sevimli cicekler
ayda bir esyalarin yerlerinin degistirilmesi nevresimlerimizin en az iki takim olmasi ve hafta bir mis gibi yikanip bir hafta biri bir hafta digerinin kullanilmasi
evdeki kucuk aksesurlarin pozitif enerji veren renklerde olmasi falan bunun gibi kucuk ayrintilar bence evde daha mutlu huzurlu bi yasam sagliyoopuyorumnanaktan
ama en onemlisi tabiki temizlika.s

X