evimizde gzel enerji olmas iin yaptklarmz

belki bir dahaki ay olur yerimseniben civanpercemini de mutlaka kullan kadinsal bircok seye birebir canimmyerimseniben bende aldigim taslari taktim takici tukkani gibi oldum yatarkeneee:roflol:

belki bir dahaki ay olur yerimseniben civanpercemini de mutlaka kullan kadinsal bircok seye birebir canimmyerimseniben bende aldigim taslari taktim takici tukkani gibi oldum yatarkeneee:roflol:

aynen bende valla yaa..
heryerimde yaş..
eşimin boynuna bile taktım ametistle akik :)) ama gerçekten sakinleşti sankim :))
:eek:

aslindaa bir tane yastik alti yapalimmm,bir tanesinide eve negatifi cekmesi icin koyalim,bi tanede kendimize takalimmmm oldu bittiiiiiizemuszemus

aslindaa bir tane yastik alti yapalimmm,bir tanesinide eve negatifi cekmesi icin koyalim,bi tanede kendimize takalimmmm oldu bittiiiiiizemuszemus

hehehe... :) e bu da güzel ..
oldu olcak bide kapının girişine koyalım,,, gelen misfirin kötü enerjisini daha eve girmeden alsın..

ametist:
Ametist taşı birçok farklı kültür ve bölgede kraliyet aileleri tarfından sevilmiştir. Mısır kraliyet hanedanları tarafından sevilen ametist, Mısır'da genel olarak oymalarda kullanılırdı.
Leonardo Da Vinci ametistin şeytani, günahkar düşünceleri dağıttığı ve zekayı canlandırdığını yazmıştır. Bu büyük ihtimalle o zamanlarda var olan yaygın bir kanıydı.
Ametist Şubat ayının doğum taşıdır. Ayrıca Balık, Koç, Kova ve Yay takımyıldızlarıyla bağdaştırılmıştır.
Ayrıca, Tibette ametist taşı kutsal sayılır.

simdi okudum aytasini..
'Ruhsal denge sağlar ve sebepsiz korkuları yok eder.Yıldızı düşük olanların,özellikle nazara çabuk gelenlerin bu taşı kullanması gerekir.Özellikle kadın cinsel organlarını korur.Hipofizi etkileyerek,hormon dengesini sağlar.Doğurganlığı arttırır,regl dönemlerini hafifletir'

tam biz bayanlara gore..ben ozellikle nazar icin istiyorumm..:nazar:
doğurganlığı arttırdığını ve cinsel organları koruduğunu bilmiyordumCADIARZU
ben varya doğurganlığı arttırcak diye taktım bu taşı tam tersi yumurtlamadım bile ben bu ay.. :uhm:
bende ters tepkimi yaptı acaba bu taş kaydirigubbakcemile3
:1shok::1shok:allah rast getirsin,kedi al şansını dene demiler,belki olucak hemen pes etme:gitme:allah nasip eder işallah tatlım
hehehe... :) e bu da güzel ..
oldu olcak bide kapının girişine koyalım,,, gelen misfirin kötü enerjisini daha eve girmeden alsın..
bu çok iyiydi ya:))hatta eve girmeden tütsüleyelim sirkeli su falan serpelim üstüne hehehekaydirigubbakcemile3
ametist:
Ametist taşı birçok farklı kültür ve bölgede kraliyet aileleri tarfından sevilmiştir. Mısır kraliyet hanedanları tarafından sevilen ametist, Mısır'da genel olarak oymalarda kullanılırdı.
Leonardo Da Vinci ametistin şeytani, günahkar düşünceleri dağıttığı ve zekayı canlandırdığını yazmıştır. Bu büyük ihtimalle o zamanlarda var olan yaygın bir kanıydı.
Ametist Şubat ayının doğum taşıdır. Ayrıca Balık, Koç, Kova ve Yay takımyıldızlarıyla bağdaştırılmıştır.
Ayrıca, Tibette ametist taşı kutsal sayılır.
canım ne kadar güzel bilgiler paylaşıyosun..çok teşekkürler..hihoyyytŞeniztaşlar hakkındada hem bizler,hemde ilgilenen arkadaşlar bilgileniyor sayende..kızlar paylaşımda bulunan herkeze çok teşekkür ediyorumalkisalkisalkis

5_7820703387.jpg

Ametist
Bulunduğu çevredeki olumsuz enerjileri temizleyip dönüştürür. Sadece odanın herhangi bir yerinde durması bile olumsuz enerjileri toplayıp pozitif enerjiye dönüştürmesi için yeterlidir. Kişiyi rahatsız eden takınaklı düşünceleri uzaklaştırıcı ve yatıştırıcı bir etkiye sahiptir. Koyu mor ya da çok açık renkli olan ametistler en güçlü enerjiye sahip olan ametistlerdir. Uykusuzluk çekenlere iyi gelir. Eğer uykusuzluk sorunu yaşıyorsanız; ametisti yatmadan önce bir süre elinizde tutun ve sonra yastığınızın altına koyarak yatın. Sorununuzun nasıl düzeldiğini göreceksiniz. Enerji dolu bir taş olduğu için çoğu insan üzerinde canlandırıcı bir etkisi vardır. Sürekli üzerinizde taşıyabileceğiniz bir taştır. Yaydığı enerji her zaman size fayda sağlar ve olumsuzluklardan korur. Özellikle düşman tavırlı insanların arasında bulunacağınız zamanlarda bu taşı üzerinizde bulundurmaya gayret edin. Böylece sadece pozitif enerji alacağınızdan emin olabilirsiniz. Enerjisinin odaklandığı kişide uyum ve denge oluşturur. Yaydığı enerji doğrudan sinir sistemini etkiler. Ancak ciddi bir kişilik bozukluğuna sahip insanlar bu enerjiyle uyuşamayarak, onu rahatsız edici bulabilir. Pembe kuvars ile birlikte kullanıldığında aklı güçlendirir ve kalbi korur. Göz hastalıklarına, alerjiye, baş ağrılarına ve kalp rahatsızlıklarına iyi gelir. Negatif elektrik yükü taşıdığından dolayı; bedendeki fazla elektrik yükünü toplayarak beyin gücünü yükseltir.

Akik
Bedensel ve zihinsel kuvvetlendirici bir taş olan Akik taşıyanı tehlikeden korur, uyumsuzluklarına son verir. Akik taşının bunların yanı sıra uykusuzluğa, korkaklığa, karabasana, nazara ve hatta metabolizmanın düzgün çalışmasına faydası olduğu da bilinen şeyler arasındadır. Gerçeklerin farkına varılmasında yardımcıdır. Hemen hemen tüm burç özelliklerine uyar.Dünyevi başarıyı simgeleyen akik, negatif enerjiye karşı koruma sağlar ve tükenmiş olan cesareti canlandırır. İşadamlarının bu taşı, özellikle belin altında (cepte veya yüzük olarak olabilir) taşımaları faydalı olacaktır. Özellikle yüzük olarak kullanıldığında, kişinin kendisine güvenini artırır. Kırmızımsı turuncu renkteki akikler (Carnelian) fiziksel canlılığı artırarak tembelliği giderir. Yaşanılan ana yoğunlaşma isteğini güçlendirir. Mavi renkli olan akikler nazara karşı etkilidir. Ayrıca; sadece rengiyle bile kişinin içini ferahlatan mavi akik, konuşma güçlüğü çekenler için faydalıdır.

achat.jpg

Bu topikte bir daha nahoş durumlar yaşanması durumunda haklı haksız gözetmeksizin müdahil olan herkes uyarı alacaktır....
http://www.kadinlarkulubu.com/7363434-mesaj50.html
2. uyarı
bu topikte fikrinize onay verenler kadar farklı fikirde olanlarda olacaktır,farklı düşünenler fikirlerini yazarken saygılı olduğu sürece kimse yorum yazmayın diyerek üyelere kısıtlama koyamaz,topikler düşüncelere yorumlara açık olmak adına ortak paylaşım yapılan yerlerdir.
Bu uyarıların 3.sü olmaz lütfen biraz daha hoşgörü

Son düzenleme:
Vallahi Asocum baya bi sinir var senin bünyede bacım...Kimsenin konuya lakk diye daldığı yok!!!
Biz de onu diyoruz...Namaz kılmayanların gücüne gider demişsin ben de batıl inançları uygulamam...Gücüme mi gitsin bu öneriler...

Sana verilen cevabı OKUMAMAN bile tuhaf yani.Hem iyice okuyun diyorsun...Hem senin yazdığını OKUMADIM bile diyorsun.
Of neyse

Huzurlu günler:)

moom1091.jpg

Aytaşının Fiziksel Etkileri

Kadınların aylık periyotlarının düzenli olmasını sağlar. Özellikle cinsel organların korunmasında etkisi vardır.
Kramplara, bacak ağrılarına ve sırt ağrılarına iyi gelir.
Oburluğa karşı etkilidir.
Aytaşının Metafiziksel ve Psikolojik Etkileri

Aşırı tepki verdiğiniz ve endişeli olduğunuz durumlarda aytaşı sizi dengeler ve diğer insanların hislerine karşı duyarlı olmanızı sağlar.
Aytaşı, kişinin duygusal gerilimden kurtulmasına ve duygularını kabullenmesine yardımcı olur.
Duygusal dengeyi sağlar ve egoya karşı iyi gelir.
İnsanlarla aranızdaki şefkat ve sempati duygularını karşılıklı olarak artırır ve kendisini taşıyan kişiye sempati kazandırır.
Rüyaların daha net hatırlanmasını sağlar.
Sevgililerin daha ihtiraslı olmasını sağlar.
Sezgileri ve iletişimi kuvvetlendirir.
Yıldızı düşük olanların taşıdır. Nazara karşı etkilidir.

Güzel bir koku duymak herkesi memnun eder, temizliğin en önemli unsurlarından biri de güzel kokmaktır. Güzel kokan bir eve her zaman gitmek istersiniz, güzel kokan insanların yanında bulunmak hoşunuza gider. Tütsüyü evimizde güzel bir hava yaratmak ve sigara kokusu gibi kokuları örtmek için kullanıyoruz. Çoğumuzun uzak doğudan geldiğini düşündüğümüz bu güzel kokulu çubukların tarihi aslında çok eskilere uzanıyor ve neredeyse tüm kültürlerin tarihlerinde mevcut. Yani insanlığın başlangıcı, güzel koku peşine düşme serüveninin de başlangıcı sayılabilir *.Hatta İncil ve Gılgamış Destanı’nda bile tütsünün adı geçiyor.
Arabistan’dan Mısır’a gelen esanslarla ilk tütsülerin Mısırlılar tarafından yapılmış olabileceği tahmin ediliyor. Firavunlar da dini törenlerinde güzel bir koku yaymak için olduğu kadar kötü ruhları uzaklaştırmak için tütsüleri kullanıyorlardı. Ayrıca tedavi amaçlı da kullanıldığı biliniyor.

incense-stick.jpg

[...wc kapılarını kapalı tutarım,şifonu çekerken klozeti kaparım(şans gitmesin dieCOLOR]

Alaturka tuvaleti olanlar yandıkaydirigubbakcemile3
Şaka bir yana kuran ,dua ,namazın eve maneviyat kattığına temizliğe de inanırım da diğerleri batıl inanç bence.
Umarım evin huzurlu ve pozitif enerji dolu olur hep.

Alaturka tuvaleti olanlar yandıkaydirigubbakcemile3
Şaka bir yana kuran ,dua ,namazın eve maneviyat kattığına temizliğe de inanırım da diğerleri batıl inanç bence.
Umarım evin huzurlu ve pozitif enerji dolu olur hep.

:1shok:sırnaşık şeysırnaşık şeyhiç bu açıdan bakmadım vallakaydirigubbakcemile3pamuk şekeri şansı götürdüne inanılıyo şifon çekinceyerimsenibenbende duyduğumdan beri kapağı kapar öle çekerim:kedi:

:1shok:sırnaşık şeysırnaşık şeyhiç bu açıdan bakmadım vallakaydirigubbakcemile3pamuk şekeri şansı götürdüne inanılıyo şifon çekinceyerimsenibenbende duyduğumdan beri kapağı kapar öle çekerim:kedi:

Canım bazen işte böyle takıntılar olabiliyor insanda,benim de eskiden vardı baya takıntılarım. içi daha rahat olduğu için yapmak zorunda hisseder insan bunları.Mesela ben de elden bıçak alamam hala :))) ama batıl inançkaydirigubbakcemile3

üff evet o bendede var:eek:makas yada bıçak alırken tüü yapar öle veririm:smiley-cool:bu alışkanlık olmuş artık,takıntım yok ama delikafaduldenallaahh tüü demeden verdim falan diezemuszemus

rastlantimi bilmiyorumm ama ben bikac kez bicagi ele verdim ve ayni gun o gune kadar hic tartismadigim birileriyle tartistim..o yuzden ne olur ne olmaz diye tu yapiyorumm..kaydirigubbakcemile3

mors şaşırdım doğrusu,çünkü benimde farklı olayları sınamışlığım vardır...
kızlar şap nazara iyi geliyo bu arada bilginiz olsun...
birde üzerlik tohumu ile tütsü yapmak iyiymiş nazara..bunuda türkçe kuranlar olur ya,orda okumuştum:1closedeyes:

mors şaşırdım doğrusu,çünkü benimde farklı olayları sınamışlığım vardır...
kızlar şap nazara iyi geliyo bu arada bilginiz olsun...
birde üzerlik tohumu ile tütsü yapmak iyiymiş nazara..bunuda türkçe kuranlar olur ya,orda okumuştum:1closedeyes:

Şap derkeeeeen:1shok:sırnaşık şey

bu gibi şeyler insanı manevi olarak rahatlatır..
tabiki bir taştan, bir objeden medet ummuyoruz.. hepimiz duamızı yapıyoruz o çok ayrı, onu burda konuşmamak bile lazım bence.. herkesin ibadeti Allah ile kendi arasındadır..
ama ben bu tip hayattaki küçük değişikliklerinde insanın kendisini motive ettiğini düşünüyorum..
çünkü herşey bizim elimizde.. mesela akik taşı stresi önlüyor dendiği zaman bile taşı o şekilde taşımak bile insana yetiyor, zaten burda bir motive oluyoruz.. o gözle bakıyoruz herşeye.. bu kişinin kendisini rahatlatmasıyla alakalıdır. bir nazar boncuğu bile insanı rahatlatmak için yeterli olabiliryor.. yoksa o boncuktan medet ummak değil konu.. ama manevi olarak nazar boncuğunu üzerimize taktığımız anda bile sanki güvenimiz gelir kendimize.. halbuki bu bir insanın kendisini aldatmasıdır... ama iyi bir aldatma.. rahatlama.. böyle küçük şeylerin insan hayatında çok olumlu olduğunun düşüncesindeyim eksinlikle..
konu sahibi arkadaşım bu konuyu açtığın için tekrar teşekkür ederim sana..
a.s.

X