evimizde gzel enerji olmas iin yaptklarmz

arzuco bu senin için:lepi:

7 dükkan süprüntüsü adı..içinde şap,göztaşı,günlük vs..var..kesinlikle yapmam lazım bu ara..kızlar nazar vaaarrrr anlatmıyorum şu an ama varrrr az önce bir kez daha inandımdelikafaduldenallahım nazardan korusun yarabbimm:nazar::nazar:

Özellikle akşam yemeklerinde ailece birlikte olmaya çalışırız. Yine koridordaki aynanın daire kapısını tam karşısında olmaması gerektiğini, enerjinin dışarı akacağını duymuştum...Aynam kapının karşısındaydı kaldırdım, yanına astım...Klozet kapağını açık bırakmam.WC kapısını kapalı tutarım. Yine canlı çiçekler bulunur oturma odamda. Yatak odasında su, canlı çiçek bulundurmam, kapıdan girerken ve çıkarken besmele ile girer çıkarım...Oturma odasında bir nazar boncuğu asılı durur.Yine giriş kapısının üstünde besmele yazısını içeren bir tablo asılıdır. Benim yaptıklarım bunlar...:nazar:

Feng Shuiyerimseniben

sabahın çok erkenmirmirmirmir saatlerinde evin dışarı açılan kapısını ardına kadar açmak ve tabiki kapatmak süprizzzzz

tuvaletin kapısını sürekli olarak kapalı tutmakkötükedihüso

klozet kapağını kapalı tutmak (ama sifonu çekerken mutlaka diye bir ayrımım yok)kötükedihüso
zaten abdest alınan yerde wc varsa klozet kapağının da mutlaka kapalı olması lazım

evin giriş kapısı üstünde karınca duası :Saruboceq:

Kuran- Kerim in sık sık açılarak en an az 1 sayfa okunması (Türkçe):Saruboceq:

Son düzenleme:
arzuco bu senin için:lepi:
7 dükkan süprüntüsü adı..içinde şap,göztaşı,günlük vs..var..kesinlikle yapmam lazım bu ara..kızlar nazar vaaarrrr anlatmıyorum şu an ama varrrr az önce bir kez daha inandımdelikafaduldenallahım nazardan korusun yarabbimm:nazar::nazar:

Benim eşim antakyalı,oradaki akrabaları her cuma ,cuma saatinde pohur denen bir otu tütsüleyip,bütün evde gezdiriyorlarlar,nazarı ,kötü enerjiyi defetemek için,bana da verdiler o ottan ama daha hiç yapmadım,deneyeyim bari zemuszemus

Benim eşim antakyalı,oradaki akrabaları her cuma ,cuma saatinde pohur denen bir otu tütsüleyip,bütün evde gezdiriyorlarlar,nazarı ,kötü enerjiyi defetemek için,bana da verdiler o ottan ama daha hiç yapmadım,deneyeyim bari zemuszemus
pohurmu??:1shok:bende bulcam bunu bulucamm:lepi:madem evde var yapsana hayatım:nazar:

göndermiş kadar oldun tatlım benim..:1hug:çok teşekkür ederim güzel yürekliŞeniz
gece aynaya bakmak iyi değilmiş:nazar:

eee benmde var tabüü bazı inançlarımm :nazar:

mesela gece aynaya bakmam eee cinli bişe görersem diye benneyaptımki

sabah erkenden kalkar evi havalandırırım ohh mis gibin olur

sonra evde tütsü yakarım (amour) :eek:

odamda bitki neyin yoktur,CO2 almamak için :smiley-cool:

gece yatmadan ayetel kürsi okurum :Saruboceq:

tuvaletin kapısı açıktır :nazar:

Bu topikte bir daha nahoş durumlar yaşanması durumunda haklı haksız gözetmeksizin müdahil olan herkes uyarı alacaktır....

Evimde güzel enerji olması, benim enerjime çok bağlıdır... Ben o gün neşeliysem ,solumdan kalkmamışsam ve kendimi iyi hissediyorsam evime de bakarım, temizliğimi de yaparım..

Ama ben iyi değilsem , enerjim normalin altındaysa , önce kendi enerjimi güzelleştirmeye bakarım, nete girerim , komedi filmi izlerim , arkadaşlarımla konuşurum... Beni mutlu edecek şeyler

yaparım kısacası..

Bende enerji olsun yeterki.. Eşime de yeter ,evime de o zaman zemuszemus

kendimce bildiklerimi yazıyım

wc kapısı her daim kapalı geceleri aynalara pek bakmamaya calışırım ayetel kürsi okurum hepp evden her çıkışımda yatak odamda kırmızının işi olmaz pedegog arkadasım demıstı uyandıgında kırmızı gormek ınsnaı sınırlı eder sarıda guvensızlık rengıdır odam beyaz dosedım:) kıbleye karsı ayak uzatmam kuranımı namazımı eksık etmem 3harflı derım asla ısmını anmam aklıma daha gelırse yazarım canlarımm

Sabah namazı kılınan
kuran okunan
birbirini seven insanların olduğu evler mutlu bereketli evlerdir.

Haramın günahın aldatmanın kavganın olduğu evleriyse Freng Shui kurtaramaz:)

kesinlikle katılıyorum kardeşim herşeyin başı sevgi ve bunu elde etmek içinde en başta içten ibadet olması gerek bence

Vallahi bizim evimizde sabah namaz kilinmiyor ve kuran okunmuyor ama cok bereketli, cok huzurlu ve mutlu yasiyoruz.
Bence bu insanin icindeki huzur ve mutlulukla alakali birsey. Eger mutlu ve huzurlu isen, bu her tarafa yansiyor. Hem evine hem cevrene... ALLAH ilk önce herkese ic huzur versin INSALLAH.

kendimce bildiklerimi yazıyım

wc kapısı her daim kapalı geceleri aynalara pek bakmamaya calışırım ayetel kürsi okurum hepp evden her çıkışımda yatak odamda kırmızının işi olmaz pedegog arkadasım demıstı uyandıgında kırmızı gormek ınsnaı sınırlı eder sarıda guvensızlık rengıdır odam beyaz dosedım:) kıbleye karsı ayak uzatmam kuranımı namazımı eksık etmem 3harflı derım asla ısmını anmam aklıma daha gelırse yazarım canlarımm
bende demem :1ninca:korkarımm anneeeeedelikafaduldenadını duyar gelir kendini bişi sanar:dilcikar:bu arada odan beyaz demek:asigim:
kesinlikle katılıyorum kardeşim herşeyin başı sevgi ve bunu elde etmek içinde en başta içten ibadet olması gerek bence
tabiki kızlar,hayatı seviceksin,etrafındakileri seviceksinki yaşama şevki dolsun içine,yoksa herşey boş:nazar:
Vallahi bizim evimizde sabah namaz kilinmiyor ve kuran okunmuyor ama cok bereketli, cok huzurlu ve mutlu yasiyoruz.
Bence bu insanin icindeki huzur ve mutlulukla alakali birsey. Eger mutlu ve huzurlu isen, bu her tarafa yansiyor. Hem evine hem cevrene... ALLAH ilk önce herkese ic huzur versin INSALLAH.
tabiki tatlım,zaten bununla ilgili bir notta belirttim..herkezin evinde namaz kılınıp kuran okunmuyo,onlarda huzur yokmu die alınmasın kimse die:1hug:en önemlisi iç huzuru..huzurluysan zaten bunlarda ek olarak küçük paylaşımlar:CüvCüv:

arkadaşlar,ben işi sadece namaza kuran okumaya bağlamıyorum,belki başka dine mensup arkadaşlarımız kırılabilir biz namaz kılmıyoruz evimizde bereket neşe pozitiflik yomu yani dieyerimseniben
bunlar aynı zamanda hayatın küçük sevimlilikleri,küçük yaşama sevinçlerimiz..bunu feng shu,dier inanışlara bağlamıyorum,dinede bağlamıyorum,sadece herkezin yaptığı küçük ayrıntıları paylaşmak istiyorum hep beraber:kahve:

Tamam aso...Ben de yaptığımı paylaştım....
Ben namaza bağlıyorum veya diğerlerini de yazdım...Sormuşsun yanıtladım:)Neden kırılsın namaz kılmayan arkadaşlar...
Bu bana ait bir şey.Herkes inanmalı yapmalı demedim ki....

Soru neler yapıyorsunuz yapılabilir değil mi...

Ben de kendi inancımı paylaştım...
direk tepki gelmiş!!ilginç....

Son düzenleme:
Tamam aso...Ben de yaptığımı paylaştım....
Ben namaza bağlıyorum veya diğerlerini de yazdım...Sormuşsun yanıtladım:)Neden kırılsın namaz kılmayan arkadaşlar...
Bu bana ait bir şey.Herkes inanmalı yapmalı demedim ki....

Soru neler yapıyorsunuz yapılabilir değil mi...

Ben de kendi inancımı paylaştım...
direk tepki gelmiş!!ilginç....
tepkimi gelmiş?sanamı:))senin önceki yazını göremedim ben,verdiğim cvp sana değil farkındaysan neden üstüne alındın anlamadım..kimseye tepki falan gösterdiğim yok.lütfen kimse kendine pay çıkarmasın arkadaşlar..

Feng Shui felsefesinin bununla ilgili o kadar çok ayrıntısı var ki.
Hangi birini yapayım anacım bi sürü şey..
Hem bizim yatak odalarımız aynalı olur bi kere , aynalı konsol , tuvalet masası , gardırop bile ayna boydan boya hemde yatağın herşekilde karşısında..
Eğer bu inanç doğruysa vay halime aramıza kaç kişiler girdi kimbilir :))
Tövbe yarabbim..
Huzur olduktan sonra o evde gerisi bahane..
Hem herşey akılda biter , neyi görmek istersen onu görürsün demişler..

yapanlar diyorum canım zaten konuyu iyi okursan..yapmıyanların bişey yazmasına gerek yok arkadaşlar:kahve:

konuyu açarken feng shu die birşey yazmıyor dikkat ederseniz,ayrıca ayna herkezin odasında var kimse aynasız değil-tatlicadiarzu-neden abartıyosunuz bu konuları..eğer yaptığınız birşey varsa paylaşırsınız,yoksa sadece yazı yazmak için yazmayın..sizin yapmadığınızı sormuyorum,YAPTIKLARINIZ diyorum..lakk die konuya girmeyin,zahmet edip okuyun biraz:nazar:

X