Evimiz İşgal Ediliyor

Ay parasıyla rezil olmak bu ya bide avukat masrafıyla mı uğraşacak insanlar nasıl iş

Evet bunlar kiracı sıfatıyla olursa yapılıyor fakat şuan kira, sözleşme vs. Yok direkt işgal etme var polisi dahi arasa gelip çıkartırlar.
Evet kiracı olsa 1 ay dolmadan ihtar çekmesi gerekir 6 aylik suresi olur ama o yazida kopyaladigim kısımda eski ev sahibinin alt ve üst soyu demis dolayisiyla o kısım konu sahibi için gecerli , eski ev sahibinin oğlu (alt soyu)
Umarım polisle bile.olsa çıkartır kurtulur hatta bir an icin abonelikler sorun olur mu diye düşündüm. Sanirim fatura da kalmaz konu sahibine. Çünkü artık abonelik kapattirirken son okumayi yapıp kesiyorlar, fatura sahibine ödenecek depozitodan kesip öyle geri odeme yapiyorlar :)

Bir yandan tahliye işlemlerini başlatıp bir yandan da ecrimisil olarak kaldığı süre boyunca işgal için ücret talep edebilirsiniz çok yakın bir zamanda bir müvekkilimin de başına aynı şey gelmişti çok şaşırmıştım o zaman da hem ev satıp hem evi teslim etmemek bu insanların rahatlığı öldürüyor beni

Öyle birşey varsa süper olur ya. Yarın bi polisle görüşelim.
Var tabi kira sözleşmesi olsa çıkarmanız sıkıntı ama ortada sözlü bir anlaşma bile yok. Adam resmen evinize izinsiz girmiş orda kalan herhangi bir yabancı, polis çıkartır onu hatta özel mülke izinsiz girmekten şikayetçi bile olabilirsiniz.

Ev el değiştirdiği için yasal olarak evden çıkartma hakkınız yok mu? Yanlış bilmiyorsam bir ihtarname gönderiliyor boşaltmazsa emniyet güçlerini devreye sokuyorsunuz. Ama bunun da bi süresi olabilir ilk 1 ay gibi.Bi araştırın isterseniz emlakçılar da bilir.

Evde duruyorsa sizin kiranızı o ödesin, ödemiyorsa da polisle gidin çıkarın.

Vazgeçemeyiz çünkü anneme yakın diye aldık bu daireyi. Ayrıca ikidebir kredi alamayız ki bunu bile zor aldık. Hatta peşinat için arabamızı sattık. Hem arabamızdan olduk hem eve taşınamıyoruz.
Anladım vazgeçene dek uğraşın zaten. Bence sert şekilde konuşun yarın hatta polis arasın veya gitsin doğrudan adam bence başka türlü anlamayacak

Yani kiracı olsa evet bir prosedür var ama o adam şu an kiracı değil ki? Zorlasan haneye tecavüze kadar gider iş. Yani hukuk bilgim çok iyi sayılmaz ama sözleşme yoksa ne kiracısı bu?

Yani kiracı olsa evet bir prosedür var ama o adam şu an kiracı değil ki? Zorlasan haneye tecavüze kadar gider iş. Yani hukuk bilgim çok iyi sayılmaz ama sözleşme yoksa ne kiracısı bu?
Haneyi tecavüze girmez. Adam zorlarsa ciddi ciddi 6 ay daha oturur. Çünkü satışı yapan malikin alt soyu. 1 ay içinde ihtar çekilmesi gerekir noterden akabinde 2 ay süresi var zaten ama zorlamayla çiligirle falan evden çıkarayım derse ev sahibinin başı çok ağrır. Çünkü işte o zaman haneye tecavüz olur.

Hukuk bilgim yok ama eğer bu adama bir şey yapılamıyorsa vay halimize. Konu sahibinin malına çöreklenmiş ne zaman çıkacağı belli olmayan kira da ödemeyen biri. Konu sahibinin maddi zararını kim karşılayacak bu durumda. (Adam kiraci olsa en azından kira öder mağduriyetin bir kısmı ödenmiş olur)

Tapu sizin üzerinize mi?

Size ebi satan kisiye soyleyin oglunu cikarsin ,yoksa polus zoruyla atin evden ,isgal bu

Kiracının öyle bir hakkı var bildiğim
Başkasının evinde yaşayanın değil
Bir avukata danışıp polise falan haber verirdim ben olsam rahatlığa gel

Ya çok kötü bişey gevşek insanla uğraşmak. Evinize bilerek zarar verme inşallah çıkarken.

Konu hakkında bilgim yok ama üzüldüm allah ödeme kolaylıgı versin
Bende onu düşündüm beni çıkarttılar diye orayı burayı kırıp gitmesin bu sorumsuz
Belli olmaz türlü türlü insan
Aslında direkt satıldığı günden ihtar çekilmeliymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…