- 2 Ekim 2019
- 2.868
- 10.284
- 158
Galiba okumadınız. Ev sahibinin oğlu oturuyormuş.Hangi kirayı ödemeyecek?
Kendi ev sahibinin suçu ne?
Okumanızı tavsiye ederim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Galiba okumadınız. Ev sahibinin oğlu oturuyormuş.Hangi kirayı ödemeyecek?
Kendi ev sahibinin suçu ne?
Muhtara gidip.ikametgah alin. Sonra butun faturalari kapattirin.Faturalardan birini bile kapatsam yeter bence. Elektrik veya su birisi bile eksik olsa kalamazlar diye düşünüyorum.
Evi satın aldıkları adama diyor ev sahibi diye...Galiba okumadınız. Ev sahibinin oğlu oturuyormuş.
Kendi evime niye kira ödiyim kiYa çıkarsınız ya kirayı ödemem diyin. Olmazsa polis yardımıyla çıkarın.
Hayır evin eski sahibi. Şuan sahibi biziz.Galiba okumadınız. Ev sahibinin oğlu oturuyormuş.
Teyzeniz için kötü olmuş ama ben şunu yaptırmayı akıl bile edemedimMuhtara gidip.ikametgah alin. Sonra butun faturalari kapattirin.
Daha oncede yazmıştım. Benin teyzemin ev sahibi teyzemi evden attirmak icin kis gunu pimapen yaptircam diye pencereleri sokturmus sonra taktirmamisti
Ev esiniz üzerine oldugu icin siz de abonelik alabilirsiniz benceSon durum: Eşimin izni yarın değil pazartesiymiş Ben yarın fatura işi hallolur diyordum.
Şimdiki sorum şu eşim adına fatura üzerime alıp kapattırma olayını yapabilir miyim