• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evimiz İşgal Ediliyor

Faturalardan birini bile kapatsam yeter bence. Elektrik veya su birisi bile eksik olsa kalamazlar diye düşünüyorum.
Muhtara gidip.ikametgah alin. Sonra butun faturalari kapattirin.

Daha oncede yazmıştım. Benin teyzemin ev sahibi teyzemi evden attirmak icin kis gunu pimapen yaptircam diye pencereleri sokturmus sonra taktirmamisti

Ya çıkarsınız ya kirayı ödemem diyin. Olmazsa polis yardımıyla çıkarın.
Kendi evime niye kira ödiyim ki

Galiba okumadınız. Ev sahibinin oğlu oturuyormuş.
Okumanızı tavsiye ederim.
Hayır evin eski sahibi. Şuan sahibi biziz.

Muhtara gidip.ikametgah alin. Sonra butun faturalari kapattirin.

Daha oncede yazmıştım. Benin teyzemin ev sahibi teyzemi evden attirmak icin kis gunu pimapen yaptircam diye pencereleri sokturmus sonra taktirmamisti
Teyzeniz için kötü olmuş ama ben şunu yaptırmayı akıl bile edemedim 😆

Son durumu yazayım. Eşime fatura olayından bahsettim. Son bi konuşayım dedi. Babası yine açmadı telefonu. Evde oturana söyle dedim bin bir ısrarla. Konuşma aynen şöyle: "Merhaba nasılsınız, iyisiniz inşallah ev bulabildiniz mi. Ya ben de zor durumdayım da eşim acele ettiriyor da" 🤦 Ben parçalıcam bu adamı yaa. Böyle konuşursa tabii ki çıkmazlar. Neyse bugün ev bakmaya gidecekmiş sonuç için arayacakmış. Tamam dedim. Akşam oldu hala arayan yok. Dedim ara şunu yine. Üfleye püfleye aradı ev bulmuş bu hafta sonuna kadar çıkıyormuş. Telefonu kapatıp diyor ki bak boşuna gerilim yaptın adam çıkıyor. Dedim farkında mısın ev işi belli olur olmaz seni arayıp haber verecekti. Onu bile dikkate almıyor adam. Şu hafta sonuna kadar bu iş olmazsa büyük olay çıkarıcam 😠

Konuşmaları neden eşinize bırakıyorsunuz ki? O adam bı sene evden cikmasa eşiniz bı sene bu işi halledemeyecek belli ki

Son durum: Eşimin izni yarın değil pazartesiymiş 🤦 Ben yarın fatura işi hallolur diyordum.

Şimdiki sorum şu eşim adına fatura üzerime alıp kapattırma olayını yapabilir miyim
Ev esiniz üzerine oldugu icin siz de abonelik alabilirsiniz bence
Bu arada ikameti de o eve aldirirsaniz, eger o evde ikameti görünüyorsa hemen bildirim gidiyor sms ile. Ben ev degistirdigimde eski evim hemen tutulmuş yeni kiraci da aldirmis bana mesaj gelmişti.
Haftasonu cikmazsa pazartesi polisle gidin eşinizin keyfini beklemeyin hatta gozunu korkutun zamanında cikmazlarsa sonra mahkemelerde surunuruz diye.
Esiniz iyi niyetli olabilir ama bu kadar anlayış beni de gererdi hak veriyorum

Back