• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evimiz çok pis

Anlattığınız gibi,fazlası var eksiği yok,bir aile biliyorum.
Bir de istifçilik de var onlarda,birşeyi atmazlar, evde adım atacak yer kalmayacak yakında.

İnşallah sınavda muvaffak olursunuz da gidersiniz.
Şimdi siz de temizleyin elbet,yaşam alanınız sonuçta ama zihniyeti değiştiremedikçe zor.

O iş öyle değil işte, bazıları aşırı pistir gerçekten de yağ bağlar mutfak bir kaç günde. Aldığını yere atan insanların içinde bu kız aptal mı da sen temizle demiş bazı arkadaşlar.
O arkadaşları bende anlamadım. Sıradan herhangi bir dağınıklıktan bahsediyorum sanmışlar.

Anlattığınız gibi,fazlası var eksiği yok,bir aile biliyorum.
Bir de istifçilik de var onlarda,birşeyi atmazlar, evde adım atacak yer kalmayacak yakında.

İnşallah sınavda muvaffak olursunuz da gidersiniz.
Şimdi siz de temizleyin elbet,yaşam alanınız sonuçta ama zihniyeti değiştiremedikçe zor.
Aşırı boyutta olmasa da annemde var istifçilik. İçecek kutularını teneke salça kutularını vs. Saklar. Hiç bişeyini atamaz ama ben çaktırmadan atıyorum ara sıra. Geçençöp kutusundan çaydanlık almış getirmişti hatta :KK43:

Babanız ve abiniz pisler belli...

Ama anneniz depresyonda olabilir mi? Ya da başka bir psikolojik problemi olabilir mi?

Babanız ve abiniz pisler belli...

Ama anneniz depresyonda olabilir mi? Ya da başka bir psikolojik problemi olabilir mi?
Annem her zaman karamsar mutsuz bi kadındı halada öyle. Herşeyden yakınır . her gün çektiklerini anlatır üzülür. Bununla etkili mi pis olması bilmiyorum.

Babam annemi daha önce defalarca aldattı. Hem de en iğrenç şekilde. Eskortla da aldattı, annemin teyzesinin kızıyla annemin yatağında da aldattı alt komşu ile de aldattı. Bunların hepsine küçükken hep şahit oldum . o kavgaları bağırış çağırışları pencere kırmalarını annemi dövmrlerini asla unutamıyorum.

Şimdi kendisi 60 yaşına yaklaştı. 5 6 yıldır konuştuğu bi sevgilisi var . ben 5 6 yıl diyr tahmib ediyorum daha doğrusu.o gün Babam facesini açık bırakmıştı ve o anda kadın msj atınca görmüştüm. İğrenç konuşmalar vardı. Babam kadının bulunduğu şehire gitmişti .tabi bizr giderken kafamı dağıtmak istiyorum felan diyerek gitmişti. Orda ilişkiye girmişler .kadın çok acıdı hala acıyor oturamıyorum falan yazmış.ben bunları görünce o an şok olmuştum devamını okuyamadım.

Şimdi aynı kadınla whatsaptan konuşmalarını gördüm. Babamın gözleri iyi görmediği için msj harfleri benim 2 metreden görebilecrğim şekilde. Birbilerine fotoğraf gönderiyorlar kalp atıyorlar aşkım sevgilim felan diyorlar.hemde biz yanındayken .

Babam asla bize zaman ayırmaz.bizi ailesinden çok bakmak zprunda olduğu bir yük gibi görür. Herzaman yediğimizi içtiğimizi başımıza kakar. Sürekli param yok param bitti battık iflas ettik tutumlu olun diye söylenir. Halbuki annem fazlasıyla tutumlu bir kadındır. Kendi sürekli gezmek için bi yerlere gider ama biz en basiti peynir btti desek param yok diyr söylenir. Alt komşu ile aldattığı dönemde kadının oğlu depresyona girdi diye sürekli onlarla ilgilrndi.çocuğu gezmelre götürdü .çocuk gelirdi amca moralim bozul derdi babam annesi ve o birlikte dışarı çıkardı.sanki ailesi onlarmış gibi.

Bu kadar şey yaşamıza rağmen annrm boşanmayı hiç bizaman istemedi. Brn hep yalvarırdım lütfen boşanın ben dayanamıyorum diye ama boşanmadılar.annem sizin için katlandım diyor ama hayattaki en büyük zararı bana ikisi verdi.

Şimdi bu kadını söylesem hiç bi şey değişmicrk. Kavga kıyamet kopacak .bütün binaya rezil olacağız ama annem yinr boşanmayacak. Ama ben bu olanları sindiremiyorum artık .çok doldum kimseye anlatamıyorum .

İşin komik yanıda babamın kendini dünyanın en iyi babası olarak görmesi.yüzsüz hala gelmiş bana neden sarılmıyorsun beni nedrn öpmüyorsun srn çok nankörsün diyr trip atıyor.

Napiyim ben şimdi kadına mesaj atsam olmaz ne dicem ki. Kadınında 2 tane çocuğu var bide. Utanmazlar ya. İnsan çocuklarından utanır bari

Biraz önceki yorumumdan sonra merak edip eski konularınıza baktım...

Bu konunuzu ve bu konuda bahsettiğiniz olayları unuttunuz mu? Bunları yaşayan bir insanın ruh halinin normal olmasını beklemiyorsunuz herhalde?

Bunları yaşayıp da boşanan insan bile toparlanamaz ama anneniz hala bu adamla aynı evin içinde. Hala benzer şeyler devam ediyor. Kadın sürekli yatmayıp da ne yapsın? Yaşından başından utanmayan adama hizmet mi etsin?

Yatarak kaçmaya çalışıyor demek ki sıkıntılarından. Annenize kızacağınıza, adam olmayan babanıza kızsanıza...

Siz üniversite mezunusunuz, artık yetişkinsiniz belli ki. Abiniz de öyle...

Niye annenize destek olup da bu adamdan kurtarma gereği duymuyorsunuz?

Bunu yapamıyorsunuz, en azından temizlik yapmıyor diye dırdır etmeyin. Babanıza söyleyin, karıya kıza eskortlara para yedireceğine eve temizlikçi tutsun.

Bizim ev de öyleydi, halılın üstünde iri iri kurumuş çamur parçaları, mutfak tezgahında bardak koymaya yer yoktu.
Ama kendi odamı temizleyip kapımı kapatıp çalışırdım.Türkiye derecesi yaptım.
Şimdi evliyim kendi evimi istediğim gibi temizliyom.
Sözün özü: dersinize bakın temizliği sallayın.
Biliyom zor ama şu bi kaç ay yaptığınız temizlik 6 ay sonra hiç bişey ifade etmicek.

Kpss ye gireceğim. Kendimi motive etmeye çalışıyorum sınavı kazanırsan gideceksin kendi temiz evin olavak sınava odaklan diye ama olmuyor. Kpss de malum kazanması zor bi sınav. Olup olnayacağı brlli değil
Sık dişini azıcık canım seni anlıyorum kv de de aynı evi pis orda olsam aynı olurdum sabret cnm

Bu konunuzu ve bu konuda bahsettiğiniz olayları unuttunuz mu? Bunları yaşayan bir insanın ruh halinin normal olmasını beklemiyorsunuz herhalde?

Bunları yaşayıp da boşanan insan bile toparlanamaz ama anneniz hala bu adamla aynı evin içinde. Hala benzer şeyler devam ediyor. Kadın sürekli yatmayıp da ne yapsın? Yaşından başından utanmayan adama hizmet mi etsin?

Yatarak kaçmaya çalışıyor demek ki sıkıntılarından. Annenize kızacağınıza, adam olmayan babanıza kızsanıza...

Bunu yapamıyorsunuz, en azından temizlik yapmıyor diye dırdır etmeyin. Babanıza söyleyin, karıya kıza eskortlara para yedireceğine eve temizlikçi tutsun.

Ayy öylemiymiş.
Zaten dedim içimden kesin kadının çok derdi vardır diye.
Çünkü benim annem de öyleydi.
Babam çok çektirdi ve hala travması devam ediyo.
Oyüzden evişi yemek vs hepsinden nefret eder.
Ve onu çok iyi anlıyorum.
Ben de kafam rahatsa keyif alırım evişinden değilse duvarlar üstüme gelir.
Sanırım konu sahibinin annesinin de içinden gelmiyor.
Çünkü depresyonda belli ki.
Allah yardımcısı olsun

yahu kpss'ye bel bağlanır mı? ilk fırsatta işe gir ve ayrı eve çık. hem temiz hem full konsantre dersine çalış. atanırsan da il dışı yaz. kendi ayakların üzerinde dur.
bir de allah aşkına kpssye çalışıcam diye işe girmemezlik etmeyin. sonra atanamayınca iş dünyasında deneyimsize iş vermiyorlar diyorsunuz. yeni mezunken iş küçümsemeyin. iş hayatı öyle üniversitede hayal ettiğiniz gibi değil. şimdi çalışıyor olsan bunları kafaya takmaya vaktin olmaz. üstüne üstlük kazandığın parayla evi temizletirsin. hatta ekonomik özgürlüğün olsa bunları çeker miydin sen söyle?

Ben olsam çalışır birisi ile eve çıkardım. Çekilmez yani. Köle misin sen yani..
Zaten part time gibi ev temizliyorsun?
Kpss olmazsa bence asgari ücret falan düşünme evden cik bir şekilde.

Ben gidip kimseye dırdır falan etmiyorum . bıktım herkesle empati kurup onu anlamaya çalışmaktan yoruldum. Bu evde kardeşin üzülmesin baban duymasın bende malum çok çektim deyip herkes beni sömürüp duruyor. Herkesin yükü benim omzuma verildi.
Onun kocası aldattıysa çektirdiyse onlarda saçma sapan anne baba olup bana çektirdirdiler.hem nerden biliyorsunuz anneme destek olmadığımı. Anneme kaç bin defa dedim ayrılın diye. Biz ev tutarız kardeşim çalışıyor bende çalışırım idare ederiz dedim ama kendisi istemedi. Çevre ne dermiş, düşmanları mı sevindircekmiş. Ben ne yapiyin şimdi. O elalemi düşüneceğinr azıcıkta beni düşünsün.
Hep anneler çekmiyor.

Ben gidip kimseye dırdır falan etmiyorum . bıktım herkesle empati kurup onu anlamaya çalışmaktan yoruldum. Bu evde kardeşin üzülmesin baban duymasın bende malum çok çektim deyip herkes beni sömürüp duruyor. Herkesin yükü benim omzuma verildi.
Onun kocası aldattıysa çektirdiyse onlarda saçma sapan anne baba olup bana çektirdirdiler.hem nerden biliyorsunuz anneme destek olmadığımı. Anneme kaç bin defa dedim ayrılın diye. Biz ev tutarız kardeşim çalışıyor bende çalışırım idare ederiz dedim ama kendisi istemedi. Çevre ne dermiş, düşmanları mı sevindircekmiş. Ben ne yapiyin şimdi. O elalemi düşüneceğinr azıcıkta beni düşünsün.
Hep anneler çekmiyor.

Dediğim gibi, ayrılmayı kabul etmediyse bile halini mazur görüp temizlik konusunu babanızdan talep edebilirsiniz.

Bütün saçmalıkların başı o gibi duruyor.

yahu kpss'ye bel bağlanır mı? ilk fırsatta işe gir ve ayrı eve çık. hem temiz hem full konsantre dersine çalış. atanırsan da il dışı yaz. kendi ayakların üzerinde dur.
bir de allah aşkına kpssye çalışıcam diye işe girmemezlik etmeyin. sonra atanamayınca iş dünyasında deneyimsize iş vermiyorlar diyorsunuz. yeni mezunken iş küçümsemeyin. iş hayatı öyle üniversitede hayal ettiğiniz gibi değil. şimdi çalışıyor olsan bunları kafaya takmaya vaktin olmaz. üstüne üstlük kazandığın parayla evi temizletirsin. hatta ekonomik özgürlüğün olsa bunları çeker miydin sen söyle?
Kpssye bel bağlamıyım özele mi bel bağlıyım allah aşkına. Sizde azarlar gibi öyle bi konuşmuşsunuz ki .Özelde insani şartlar altında iş veriyorlar sanki de okdar insan salak kpss kasıyor yine.

Dediğim gibi, ayrılmayı kabul etmediyse bile halini mazur görüp temizlik konusunu babanızdan talep edebilirsiniz.

Bütün saçmalıkların başı o gibi duruyor.
Görüyoruz zaten . bi günde ben kafayı yicem bakalım beni kim mazur görcek

Hep anneler çekmiyor.
Bence siz sabah çıkın akşama kadar kütüphanede çalışın. O evde durdukça illa ki temizlik yapmak isteyeceksiniz mesela 8:30 dan akşam 7 ye kadar kütüphanede durun. Akşam gelince de evle ilgilenirsiniz. Sürekli evde olmadığınız için de evin pis olması sizi bu kadar rahatsız etmez.

Bence siz sabah çıkın akşama kadar kütüphanede çalışın. O evde durdukça illa ki temizlik yapmak isteyeceksiniz mesela 8:30 dan akşam 7 ye kadar kütüphanede durun. Akşam gelince de evle ilgilenirsiniz. Sürekli evde olmadığınız için de evin pis olması sizi bu kadar rahatsız etmez.
Kalabalık yerlerde ders çalışamam diyordum aslında ama arada bir kütüphaneye gidrrm artık. En azından temiz hava almış olurum.

Back
X