Ne kdr suredir evlisiniz? Bizde 1yildir evliyiz seni cok iyi anliyotum. Malesef yapicak sey gitmemek. Esin uzulurse uzulsun. Madem köpru olamiyolar ozsman uzulsunler. Oraya gidip yerden yere vurulucagniza evinizde huzurlu mis gibi oturun ve cok nadir gidin. Mrb mrb gayet yeterli. Malesef herkes birbirine bayilicak diye bisey yok. Calisan biriyseniz hazir bahaneniz ztn var.Maalesef öyle konulardan yüz göz olduk ki bizlerde görümce falan derken bütün hepsi olmayan şeyleri kafalarından uydurup hesap sormalar eşimin o esnada tek kelime laf etmemesi maalesef çok yaraladı bizi bu durumlar ve çok yeni evliyiz sanki evliliğimizin kolunu kanadını kırdılar gibi hissediyorum sürekli aynı şeyleri düşünüp kafamda sürekli bunları düşünüyorum bazen delireceğim herhalde diyorum iş üretip gitmediğimde de eşim üzülüyor farkına varıyorum böyle bi ikilem içinde gidip geliyorum sürekli ama bende oldukça mesafeliyim merhaba nasılsınızdan öte farklı muhabbetlere hiç girmiyorum. Sohbet esnasında söyleyeceğim şeyleri bile tartıp konuşuyorum gelişi güzel söylediğim şeyi yanlış anlarlarda ortaya laf çıkartırlar diye.. burda arkadaşlar surat asıyorsunuz tabi sevmezler falan demişler haksızlığa suratsuzlığa fenalığa uğradıkları yerde 32 diş mi oturuyorlar acaba merak ettim