• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evimin son hali :=)

canım evin çok güzel ve yaşayan bir ev olmuş bence ilk halinede bakmıştım eksikler tamamlanınca da oturmuş tarzı. ilerde sıkılırsan ufak değişikliklerle bambaşka birtarzda ev olur bu açıdanda kullanışlı olmuş .:)

Gittikçe daha güzel oturuyor tarzın.
Çok güzel,değişik ve tam bir genç evi.
Nacizane 1-2 öneride bulunabilir miyim :)

Yatakodanı görür görmez,aklıma pop art Paris tablosu geldi :

$popart.webp

Seviyorsan,yatak odasını Paris temalı yapabilirsin.

Ayrıca mutfağa kırmızı telefon kulübesi :

$950_buyuk_zoom.webp

Masa örtüsü Londra temalı olduğu için,kulübe çok yakışır.

Ve aşağıdaki linkte göreceğin teneke kutu,çöp sepeti,tablo gibi aksesuarlar :

Teneke » The Company - Heyecan Verici ve Yararl Bir Maaza

Son düzenleme:
evın gayet güzel ama her yerde insan resımlerı var ben olsam tırsarım valla:)
:)) çok güldüm yorumuna :) sevimli yaa o suratlar yada benim gözüm alıştı

Gittikçe daha güzel oturuyor tarzın.
Çok güzel,değişik ve tam bir genç evi.
Nacizane 1-2 öneride bulunabilir miyim :)

Yatakodanı görür görmez,aklıma pop art Paris tablosu geldi :

Eki Görüntüle 603663

Seviyorsan,yatak odasını Paris temalı yapabilirsin.

Ayrıca mutfağa kırmızı telefon kulübesi :

Eki Görüntüle 603664

Masa örtüsü Londra temalı olduğu için,kulübe çok yakışır.

Ve aşağıdaki linkte göreceğin teneke kutu,çöp sepeti,tablo gibi aksesuarlar :

Teneke » The Company - Heyecan Verici ve Yararl Bir Maaza
çook teşekkürler ne kadar uğraşmışın tablo harika olmuş o tarz bişey düşünücem kesinlikle çok sağol verdiğin fikirler için

çıldırmışsın sen bu ne canlılık yA bayıldım gule gule oturun
:)))

çok güzel olmuş eviniz.. pop art ı bende çok severim.. güle güle oturun inş. :16:

pavli yeniden merhaba :)

mutfaktaki tablo falan çok güzel olmuş..
ama kesinlikle yatak odasına birkaç dokunuş yapmalısın..benim naçizane fikrim, eğer yeni yatak alacak param yoksa kesinlikle yatak başını değiştirmeyi tercih ederdim ;)
sadece tablo kurtarmaz orayı gibi geliyor bana..
Sevgiler

pavli yeniden merhaba :)

mutfaktaki tablo falan çok güzel olmuş..
ama kesinlikle yatak odasına birkaç dokunuş yapmalısın..benim naçizane fikrim, eğer yeni yatak alacak param yoksa kesinlikle yatak başını değiştirmeyi tercih ederdim ;)
sadece tablo kurtarmaz orayı gibi geliyor bana..
Sevgiler
teşekkürler :) mutfaktaki tabloyu ben yapmıştım puzzle çok severek almıştım.yatak odamın mobilyasını değiştirmem gerekir orayı ne tablo ne başlık kurtarır çok demode bi mobilya inş ilerleyen zamanda değiştirebiliriz .
ikea evimizin herşeyi:)))

evetttttt :) evin büyük bi çoğunluğunu ikeadan aldık keşke yatak odasınıda ordan alaydık :(

eşimin bekar evinden getirdiği eski bir koltuk vardı atmayı planlıyordum ki kaplamak aklıma geldi :) mutfak perdelerimle takım yaptım

Eklentiler

• $Fotoğraf0965.webp
    $Fotoğraf0965.webp
    36 KB · Görüntüleme: 62
  • $Fotoğraf0966.webp
    $Fotoğraf0966.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 53
  • $Fotoğraf0968.webp
    $Fotoğraf0968.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 63
  • $Fotoğraf0967.webp
    $Fotoğraf0967.webp
    46,2 KB · Görüntüleme: 73
canım çok güzel evin güle güle otur, peteğin önüne koyduğun uzun yer minderini daha yakından çekebilir misin bende öle bişi düşünüyorumda peteğin önüne, hazır mı o sen mi yaptın ?

bi an ikeada geziyorum sandım.:46:.çok zevkli döşemişsiniz güle güle sağlık ve mutlulukla oturun..

ayyyy çok beğendim canım ya güle güle otur.ağız tadıyla huzurla oturman dileğimle.
çok renkli,tertemiz,düzenli,güneş alan güzel bir ev.o masa örtün yastık kılıfların bayıldım valla.ama bir tek gözüme batan halılar oldu. pop art perdeler falan çok hoş o tarza pek uymamış gibime geldi. yanlış anlama ama tabiki kendi zevkin senin kararın. halıların çok hoş.ama ben eve uyduramadım.

Back
X