evimin son hali :=)

pavli

Nirvana
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2009
522
1
621
39
Edirne
daha önce pop art evim diye bir başlık açmıştım ama evimiz o zaman daha tam döşenmemişti bu son hali aslında hala bi kaç eksik var zaten eksikler hiç bitmez ;) $_DSC1118.webp$_DSC1120.webp$_DSC1110.webp$_DSC1102.webp$_DSC1101.webp$_DSC1103.webp$_DSC1105.webp$_DSC1104.webp$_DSC1108.webp$_DSC1111.webp$_DSC1115.webp$_DSC1114.webp$_DSC1121.webp$_DSC1116.webp$_DSC1123.webp

evin çok hoş,hem modern,hem düzenli gayet hoş. Sağlıkla,huzurla otur inşallah...

sanat tarihinde sevmediğim bir akımdır aslında pop-art
ancak eviniz o kadar sevimli geldi ki : )
bi andy bi roy görmeliydi bence : ))

Son düzenleme:
allahımmmmm
o salon benim olmalı!!!
çok beğendim,kelimelerle anlatamam sana :)
perdeleri nerden aldın,paylaşabilir misin??

Allah hayırlı günlerde huzurla oturmayi nasip etsin. Salon halın uymamis gibi geldi.daha düz mesela enine renga renk cizgili bir hali kilim tarzı hayal ettim evine bakinca. Diger halilarinda tüylü olmayan duz hali veya kilim olursa evin cok daha şık olur .hayirli olsun.

Son düzenleme:
Yatak odasindaki halıyi begendim :) onu salona sersene :)

BAyıldım evine, masayı panolarla mı kaplattın, yoksa masa örtüsünün kumaşımı o? Çok eğlenceli gözüküyor ev, renkli ve modern. Perdelerin kumaşları, yastıklar, tablolar harika olmuş. Belki ileride halılar değiştirilebilir. Bir de bazı tüller katlanmış ya dekoratif olarak -ne deniyor bilmiyorum ona- sanki serbest bırakılsalar daha hoş durur. Ama bütüne bakınca çok şık ve uyumlu bir ev.

aslında salonunu en cok begendım

diğer yerlerde pop art cok goremedımmı yetersızmı kalmıs yada sızın tarzınızmı degılmıs anlayamadım ama sevemedım kısa surede sıkalacagınızı dusundum bırde oturma odasında sagda solda bıseyler ar onlarıda bır an once halletmek gerekır , bırde salonda demıre asılan seyler o demırde o kaplarda mutfak arac gerecleri gözüme battı

bırde yatak odasındakı yatagın onundekı o seyde ne oyle ? :53::53:

post modern bir ev :)

ben klasikciyim o yuzden tarzınıza bir şey diyemeceğim ama ev geniş ve ferah.

genel olarak mobilyalar güzel ,koltıklarını ve halını çok beğendim ama nedense ben pek ısınamadım ,tam tarzını bulamamış bir ev gibi geldi ,giyinme odasındaki farklı 2 gardrop ,yatak odanda sanırım içinden tv çıkan bank göze hoş görünmüyor ,2 kırmızı koltuğunu çok beğendim ,onlar mutfak masasının olduğu camın önünde olsaymış ,karşı duvarda da bir lcd tv koltukların arasına bir sehpa ,tam bir oturma köşesi olurmuş ben öyle hayal ettim bilmem..
yani aslında varya pop art olan perde ve yastıkları kaldırsan yerine daha modern keten perdeler ve yastıklar koysan ,harika olacak herşey ..
ama evin genişliğine ,mutfağın kullanım alanına bayıldım ,ve çok güzel güneş alıyor ..

Ben evini çok güzel, çok renkli ve retro buldum...
:nazar: :nazar:
uyumu çok güzel yakalamışsın canım, maşallah...
Güle güle oturun, mutlulukla inşallah... Misafirliğe gelmek isterdim vallahi :9:
Birde benim bir odama ilham oldun diyebilirim... :34:

allahımmmmm
o salon benim olmalı!!!
çok beğendim,kelimelerle anlatamam sana :)
perdeleri nerden aldın,paylaşabilir misin??
çok teşekkürler canım salon perdeleri ikeadan mutfak bursa pazarı oturma odasınında adını bilmediğim bi perdeciden ama nette satılıyor hepsi kumaşçı.com da

Allah hayırlı günlerde huzurla oturmayi nasip etsin. Salon halın uymamis gibi geldi.daha düz mesela enine renga renk cizgili bir hali kilim tarzı hayal ettim evine bakinca. Diger halilarinda tüylü olmayan duz hali veya kilim olursa evin cok daha şık olur .hayirli olsun.
çok teşekkürler canım halılarım eşimin bekar evinden geldi bende kıyamadım atmaya ama ileride benimde hayalim salano düz renk bi halı inşallah
Yatak odasindaki halıyi begendim :) onu salona sersene :)
:) o kahve krem salon beyaz siyah gri tonlarda uysa sererdim ama çok çabuk kirleniyo o yine yatak odasında dursun :)

BAyıldım evine, masayı panolarla mı kaplattın, yoksa masa örtüsünün kumaşımı o? Çok eğlenceli gözüküyor ev, renkli ve modern. Perdelerin kumaşları, yastıklar, tablolar harika olmuş. Belki ileride halılar değiştirilebilir. Bir de bazı tüller katlanmış ya dekoratif olarak -ne deniyor bilmiyorum ona- sanki serbest bırakılsalar daha hoş durur. Ama bütüne bakınca çok şık ve uyumlu bir ev.
çok sağol canım yemek masamda naylon masa örtü var fırın ve çaydanlığın altındaki kutuyuda öyle kapladım örtü ile.tüllerimi uzun yapmış perdeci kaloriferin üzerinde toplanıyor mutfağın bende o yüzden katladım yaza açıcam :)
aslında salonunu en cok begendım

diğer yerlerde pop art cok goremedımmı yetersızmı kalmıs yada sızın tarzınızmı degılmıs anlayamadım ama sevemedım kısa surede sıkalacagınızı dusundum bırde oturma odasında sagda solda bıseyler ar onlarıda bır an once halletmek gerekır , bırde salonda demıre asılan seyler o demırde o kaplarda mutfak arac gerecleri gözüme battı

bırde yatak odasındakı yatagın onundekı o seyde ne oyle ? :53::53:
teşekkürler canım yorumlar için evi çok ucuza döşedik o yüzden sıkılsak pek problem olmıcak rahatlıkla değiştirilir çünkü en fazla 2 yıla sıkılıcağımı biliyorum :) evet oturma odası orası biraz dağınık oraya bişeyler düşünüyorum bakalım göz yoruyor kesinlikle..salondaki ünite üzerindeki demir oraya yanlışlıkla takıldı malesef :( ben onu mutfağa almıştım ben yokken eşim monte etmiş ve oraya asmış :) yatak odasındaki ayak ucundaki banktan tv çıkıyor istersek alta itip kapatıp bank olarak kullanılıyor tv dağınıklığı kalkıyor ortadan :)

genel olarak mobilyalar güzel ,koltıklarını ve halını çok beğendim ama nedense ben pek ısınamadım ,tam tarzını bulamamış bir ev gibi geldi ,giyinme odasındaki farklı 2 gardrop ,yatak odanda sanırım içinden tv çıkan bank göze hoş görünmüyor ,2 kırmızı koltuğunu çok beğendim ,onlar mutfak masasının olduğu camın önünde olsaymış ,karşı duvarda da bir lcd tv koltukların arasına bir sehpa ,tam bir oturma köşesi olurmuş ben öyle hayal ettim bilmem..
yani aslında varya pop art olan perde ve yastıkları kaldırsan yerine daha modern keten perdeler ve yastıklar koysan ,harika olacak herşey ..
ama evin genişliğine ,mutfağın kullanım alanına bayıldım ,ve çok güzel güneş alıyor ..
çok teşekkürler canım mutfak camı önüne koltuk düşündüm ama yemek masasını koyucak yer olmuyor bu sefer salon küçük zaten evde tek masa mutfakta o yüzden öyle koyabildik, giyinme odası görünüşü dağınık ama 3 duvar tamamen dolap çok kullanışlı o yüzden pek önemsemiyorum zaten kapısı hep kapalı bir tek size açtım ;) ev gerçekten çok güneş alıyor o açıdan memnunum ama dediğin gibi hevesimi aldığımda bütün perdeleri çıkartıp tarzı değiştirebilirim koltuğun kendi minderleride duruyor bi dönemde öyle yapabilirim şuan hevesimi almam lazım :)

güle güle otur canım farklı bir tarzda döşememişsin cesaretinden dolayı kutlarım seni kimse kolay kolay gelin evini böyle dizemez:16:

benim tarzım değil ama siz tarzınıza uydurmaya calışmışsınız güle güle oturun önemli olan içinde oturanın huzurla oturmasıdır zaten ben salondaki o saatli kitaplığa bayıldım sadece..

güle güle otur canım farklı bir tarzda döşememişsin cesaretinden dolayı kutlarım seni kimse kolay kolay gelin evini böyle dizemez:16:

çok teşekkürler canım ben gelin evi olucak diye parlak klasik lüks olsun istemedim sadece beni mutlu edicek rahat bi ev olsun istedim iyiki eşimde bu tarz seviyor herşey ortak zevkimiz bu arada düğünümde giydiğim gelinliğimde pembeydi o da klasik olsun istemedim :)

karakterli bir ev :)giyinme odasındaki dolabınızı yaptırdınız mı yoksa satın mı aldınız ???????

evin çok sıcak ve samimi döşenmiş, güle güle oturun inşallah, ben eksik bişe göremedim, sadece tv yok sanırım, başka hiç bi eksiklik görünmüyo:)

karakterli bir ev :)giyinme odasındaki dolabınızı yaptırdınız mı yoksa satın mı aldınız ???????
:) teşekkürler giyinme odasındaki 2 dolabı yaptırdık diğer sürgülü kapaklı olan yatakodası mobilyasının dolabı
evin çok sıcak ve samimi döşenmiş, güle güle oturun inşallah, ben eksik bişe göremedim, sadece tv yok sanırım, başka hiç bi eksiklik görünmüyo:)
çok teşekkürler evet salona tv alınıcak birde bi kaç tablo .:)

Back
X