Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok teşekkürler canım salon perdeleri ikeadan mutfak bursa pazarı oturma odasınında adını bilmediğim bi perdeciden ama nette satılıyor hepsi kumaşçı.com daallahımmmmm
o salon benim olmalı!!!
çok beğendim,kelimelerle anlatamam sana :)
perdeleri nerden aldın,paylaşabilir misin??
çok teşekkürler canım halılarım eşimin bekar evinden geldi bende kıyamadım atmaya ama ileride benimde hayalim salano düz renk bi halı inşallahAllah hayırlı günlerde huzurla oturmayi nasip etsin. Salon halın uymamis gibi geldi.daha düz mesela enine renga renk cizgili bir hali kilim tarzı hayal ettim evine bakinca. Diger halilarinda tüylü olmayan duz hali veya kilim olursa evin cok daha şık olur .hayirli olsun.
:) o kahve krem salon beyaz siyah gri tonlarda uysa sererdim ama çok çabuk kirleniyo o yine yatak odasında dursun :)Yatak odasindaki halıyi begendim :) onu salona sersene :)
çok sağol canım yemek masamda naylon masa örtü var fırın ve çaydanlığın altındaki kutuyuda öyle kapladım örtü ile.tüllerimi uzun yapmış perdeci kaloriferin üzerinde toplanıyor mutfağın bende o yüzden katladım yaza açıcam :)BAyıldım evine, masayı panolarla mı kaplattın, yoksa masa örtüsünün kumaşımı o? Çok eğlenceli gözüküyor ev, renkli ve modern. Perdelerin kumaşları, yastıklar, tablolar harika olmuş. Belki ileride halılar değiştirilebilir. Bir de bazı tüller katlanmış ya dekoratif olarak -ne deniyor bilmiyorum ona- sanki serbest bırakılsalar daha hoş durur. Ama bütüne bakınca çok şık ve uyumlu bir ev.
teşekkürler canım yorumlar için evi çok ucuza döşedik o yüzden sıkılsak pek problem olmıcak rahatlıkla değiştirilir çünkü en fazla 2 yıla sıkılıcağımı biliyorum :) evet oturma odası orası biraz dağınık oraya bişeyler düşünüyorum bakalım göz yoruyor kesinlikle..salondaki ünite üzerindeki demir oraya yanlışlıkla takıldı malesefaslında salonunu en cok begendım
diğer yerlerde pop art cok goremedımmı yetersızmı kalmıs yada sızın tarzınızmı degılmıs anlayamadım ama sevemedım kısa surede sıkalacagınızı dusundum bırde oturma odasında sagda solda bıseyler ar onlarıda bır an once halletmek gerekır , bırde salonda demıre asılan seyler o demırde o kaplarda mutfak arac gerecleri gözüme battı
bırde yatak odasındakı yatagın onundekı o seyde ne oyle ?![]()
çok teşekkürler canım mutfak camı önüne koltuk düşündüm ama yemek masasını koyucak yer olmuyor bu sefer salon küçük zaten evde tek masa mutfakta o yüzden öyle koyabildik, giyinme odası görünüşü dağınık ama 3 duvar tamamen dolap çok kullanışlı o yüzden pek önemsemiyorum zaten kapısı hep kapalı bir tek size açtımgenel olarak mobilyalar güzel ,koltıklarını ve halını çok beğendim ama nedense ben pek ısınamadım ,tam tarzını bulamamış bir ev gibi geldi ,giyinme odasındaki farklı 2 gardrop ,yatak odanda sanırım içinden tv çıkan bank göze hoş görünmüyor ,2 kırmızı koltuğunu çok beğendim ,onlar mutfak masasının olduğu camın önünde olsaymış ,karşı duvarda da bir lcd tv koltukların arasına bir sehpa ,tam bir oturma köşesi olurmuş ben öyle hayal ettim bilmem..
yani aslında varya pop art olan perde ve yastıkları kaldırsan yerine daha modern keten perdeler ve yastıklar koysan ,harika olacak herşey ..
ama evin genişliğine ,mutfağın kullanım alanına bayıldım ,ve çok güzel güneş alıyor ..
güle güle otur canım farklı bir tarzda döşememişsin cesaretinden dolayı kutlarım seni kimse kolay kolay gelin evini böyle dizemez![]()
:) teşekkürler giyinme odasındaki 2 dolabı yaptırdık diğer sürgülü kapaklı olan yatakodası mobilyasının dolabıkarakterli bir ev :)giyinme odasındaki dolabınızı yaptırdınız mı yoksa satın mı aldınız ???????
çok teşekkürler evet salona tv alınıcak birde bi kaç tablo .:)evin çok sıcak ve samimi döşenmiş, güle güle oturun inşallah, ben eksik bişe göremedim, sadece tv yok sanırım, başka hiç bi eksiklik görünmüyo:)