• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Evimi Tadilata sokacağım" diyenlere öneriler...

Merhaba, mimar bilgilerini bana da özelden atarsanız çok memnun olacağım.Teşekkürler :)

Merhaba firma adı focus project mimarlık nermin hanımla görüştük biz genelede firmanın hem sahibi hemde projeleri çiziyor. Fakat birde ümit beyin numarası var hangisi hangisinin karıştırdım ikiside size yardımcı olacaklardır. 05464573035 ve 05464573037 şimdiden kolay gelsin size

Kızlar merhaba;
Bu konuyu özellikle birilerine yardımım olur diye açtım. Bundan 2 ay önce evimizi tadilata sokma kararı aldık, eşim evimizde değişecek bütün işleri listeledi ve ona göre tek tek ustalardan fiyat aldık. En sonunda kendimizce ucuz olduğuna inandığımız ustaları seçerek kapora verdik. İşte bu aşamadan sonra tam bir cinnet dönemine girdik. Bugün abi, yarın abla diyerek bizi haftalarca oyaladılar en sonunda eşim gidip mimari bir firmayı getirip keşif yaptırdı. İlk şoku verdikleri fiyatta yaşadım. Biz tek tek usta bulup ucuza getirdik derken verdikleri fiyat daha aşağıda çıktı. Sonra yapılacak her aşamayı listeleyerek şantiye planı çıkarttılar. Mesela 3 gün sonra fayans döşeneceğini biliyorduk. Her gün mimarları gelerek kontrol etti, kontrol ettiğine dair imzalı kağıt verdi, her şeyi 3 boyutlu çizdiler gösterdiler. 12 ay taksitle rahat rahat ödüyoruz, üstelik yapılan her şeye 2 yıl garanti verdiler. Boyamızdan tutunda musluğumuza kadar. 4 farklı paketleri var 16 bin liradan 30 bin liraya kadar tüm evinizi yeniliyorlar. 20 gün sonra teslim edeceklerine dair sözleşme yaptık, 19. gün teslim ettiler ve bayıldım. Giden kaporalarımız da olmasa hayatımın en güzel tadilatıydı diyebilirim. Ama haram zıkkım olsun o ustalara:14:. Bundan sonra işi ehline yaptırırım, rahatlarım. Sizler de benim gibi yanmayın diye uyarmak istedim. İsteyen olursa (İstanbul) isimlerini ve numaralarını özelden veririm. Pazarlığınızı da yaparsınız çatır çatır ne de olsa ben referansım :8:

merhaba biraz gec oldu ama banada firma bilgilerini gönderir misiniz?

Kızlar merhaba;
Bu konuyu özellikle birilerine yardımım olur diye açtım. Bundan 2 ay önce evimizi tadilata sokma kararı aldık, eşim evimizde değişecek bütün işleri listeledi ve ona göre tek tek ustalardan fiyat aldık. En sonunda kendimizce ucuz olduğuna inandığımız ustaları seçerek kapora verdik. İşte bu aşamadan sonra tam bir cinnet dönemine girdik. Bugün abi, yarın abla diyerek bizi haftalarca oyaladılar en sonunda eşim gidip mimari bir firmayı getirip keşif yaptırdı. İlk şoku verdikleri fiyatta yaşadım. Biz tek tek usta bulup ucuza getirdik derken verdikleri fiyat daha aşağıda çıktı. Sonra yapılacak her aşamayı listeleyerek şantiye planı çıkarttılar. Mesela 3 gün sonra fayans döşeneceğini biliyorduk. Her gün mimarları gelerek kontrol etti, kontrol ettiğine dair imzalı kağıt verdi, her şeyi 3 boyutlu çizdiler gösterdiler. 12 ay taksitle rahat rahat ödüyoruz, üstelik yapılan her şeye 2 yıl garanti verdiler. Boyamızdan tutunda musluğumuza kadar. 4 farklı paketleri var 16 bin liradan 30 bin liraya kadar tüm evinizi yeniliyorlar. 20 gün sonra teslim edeceklerine dair sözleşme yaptık, 19. gün teslim ettiler ve bayıldım. Giden kaporalarımız da olmasa hayatımın en güzel tadilatıydı diyebilirim. Ama haram zıkkım olsun o ustalara:14:. Bundan sonra işi ehline yaptırırım, rahatlarım. Sizler de benim gibi yanmayın diye uyarmak istedim. İsteyen olursa (İstanbul) isimlerini ve numaralarını özelden veririm. Pazarlığınızı da yaparsınız çatır çatır ne de olsa ben referansım :8:

merhaba benim bu yaz aylarında düğünüm olacak inş. ve evimi de tadilat etmem gerekiyor. sizin bu msjınızı görünce çok sevindim :) biraz gec oldu ama banada firma bilgilerini gönderir misiniz?

İşi uzmanına bırakmanız iyi olmuş.benimde apartmanımda bir komşum bu şekilde yaptı.Çok memnun kaldı.yeni evinizde güzel günler geçirmenizi dilerim.:34:
Kızlar merhaba;

Süpermiş ya. Bunu duyduğum çok iyi oldu. Bende tadilata gşrmeyi düşünüyorum çünkü. Benimde banyom ve mutfağım tamamiyle kırılıp yenilenecek. Fayans kalebodur döşeme işlemleri mutfak dolapları falanda ilgileniyorlar mı. Bünyelerinde varmı yani.

Kızlar merhaba;
Bu konuyu özellikle birilerine yardımım olur diye açtım. Bundan 2 ay önce evimizi tadilata sokma kararı aldık, eşim evimizde değişecek bütün işleri listeledi ve ona göre tek tek ustalardan fiyat aldık. En sonunda kendimizce ucuz olduğuna inandığımız ustaları seçerek kapora verdik. İşte bu aşamadan sonra tam bir cinnet dönemine girdik. Bugün abi, yarın abla diyerek bizi haftalarca oyaladılar en sonunda eşim gidip mimari bir firmayı getirip keşif yaptırdı. İlk şoku verdikleri fiyatta yaşadım. Biz tek tek usta bulup ucuza getirdik derken verdikleri fiyat daha aşağıda çıktı. Sonra yapılacak her aşamayı listeleyerek şantiye planı çıkarttılar. Mesela 3 gün sonra fayans döşeneceğini biliyorduk. Her gün mimarları gelerek kontrol etti, kontrol ettiğine dair imzalı kağıt verdi, her şeyi 3 boyutlu çizdiler gösterdiler. 12 ay taksitle rahat rahat ödüyoruz, üstelik yapılan her şeye 2 yıl garanti verdiler. Boyamızdan tutunda musluğumuza kadar. 4 farklı paketleri var 16 bin liradan 30 bin liraya kadar tüm evinizi yeniliyorlar. 20 gün sonra teslim edeceklerine dair sözleşme yaptık, 19. gün teslim ettiler ve bayıldım. Giden kaporalarımız da olmasa hayatımın en güzel tadilatıydı diyebilirim. Ama haram zıkkım olsun o ustalara:KK14:. Bundan sonra işi ehline yaptırırım, rahatlarım. Sizler de benim gibi yanmayın diye uyarmak istedim. İsteyen olursa (İstanbul) isimlerini ve numaralarını özelden veririm. Pazarlığınızı da yaparsınız çatır çatır ne de olsa ben referansım :KK8:

canım banada numarasını verirmisin.

selam kızlar benim evimde tuvaletimle banyom yanyana ve ikiside küçük duvarı kırdırıp birleştirmek istiyorum. ist avrupa yakasında önerebileceğiniz yer veya ustalar varmı, şimdiden teşekkür ederim.

Kızlar merhaba;
Bu konuyu özellikle birilerine yardımım olur diye açtım. Bundan 2 ay önce evimizi tadilata sokma kararı aldık, eşim evimizde değişecek bütün işleri listeledi ve ona göre tek tek ustalardan fiyat aldık. En sonunda kendimizce ucuz olduğuna inandığımız ustaları seçerek kapora verdik. İşte bu aşamadan sonra tam bir cinnet dönemine girdik. Bugün abi, yarın abla diyerek bizi haftalarca oyaladılar en sonunda eşim gidip mimari bir firmayı getirip keşif yaptırdı. İlk şoku verdikleri fiyatta yaşadım. Biz tek tek usta bulup ucuza getirdik derken verdikleri fiyat daha aşağıda çıktı. Sonra yapılacak her aşamayı listeleyerek şantiye planı çıkarttılar. Mesela 3 gün sonra fayans döşeneceğini biliyorduk. Her gün mimarları gelerek kontrol etti, kontrol ettiğine dair imzalı kağıt verdi, her şeyi 3 boyutlu çizdiler gösterdiler. 12 ay taksitle rahat rahat ödüyoruz, üstelik yapılan her şeye 2 yıl garanti verdiler. Boyamızdan tutunda musluğumuza kadar. 4 farklı paketleri var 16 bin liradan 30 bin liraya kadar tüm evinizi yeniliyorlar. 20 gün sonra teslim edeceklerine dair sözleşme yaptık, 19. gün teslim ettiler ve bayıldım. Giden kaporalarımız da olmasa hayatımın en güzel tadilatıydı diyebilirim. Ama haram zıkkım olsun o ustalara:KK14:. Bundan sonra işi ehline yaptırırım, rahatlarım. Sizler de benim gibi yanmayın diye uyarmak istedim. İsteyen olursa (İstanbul) isimlerini ve numaralarını özelden veririm. Pazarlığınızı da yaparsınız çatır çatır ne de olsa ben referansım :KK8:
Merhaba,
Firmanın bilgilerini alabilir miyim?

Merhabalar tekrardan, biz evimizdeki 2 duvarı yıktırdık mutfağı salona ekledik, sonra yatak odamızdaki balkonu içeri aldırdık. Yani kapsamlı bir tadilat söz konusu oldu. Evimiz Kadıköy'de eski bir yapı olduğundan duvarlar kalındı ama onları bile kırdılar. Her şey biz içindeyken yapıldı, eşyaları ortaya topladık ve oda oda ilerledik. En güzel yanı çok hızlı bitirmeleri oldu. Ustalar daha başlamadan bugün yarın demeye başladılar. Malum paramızı da resmen çaldılar:KK20: bunun başka bir tabiri yok. Biz mimarlık firmasını tercih ettik, sözleşme yaptılar en güzel yanı bu oldu. Aslına bakarsanız ilk bu firmadan fiyat aldık sonra eşim bir kaç mimari firmadan daha fiyat aldı aralarında 1000 lira falan daha düşük teklif verenler oldu ama bu firma 20 günlük sözleşme yaptı 21. güne aksarsa ücrette kesinti olacaktı bu çok cazip geldi, işlerine güveniyorlar diye bu firmayı seçtik rahatladık. Ayrıca ilk defa tadilat aşamasında kendimi bu kadar önemli hissettim kızlar:D sözleşmeler, ustaların tavırları, mimarın ilgilenmesi vs. kendimi herkes çevremde pervane oluyor gibi hissettim:) Kısacası evi kırdık döktük yeniden toparladık diyebilirim. Tek problem temizliği oldu. Gerçi ustalar her tadilattan sonra temizliklerini yaptılar ama yeni mutfak falan yapıldığından tüm bardaklarım kirlenmişti, onları bile tek tek yerleştirmek 2 günümü aldı. Tadilat bile temizlikten kısa sürdü diyebilirim. Hatta kocam benimle dalga geçiyor adamlar evi yeniden yaptı senin temizliğin kadar uzun sürmedi diye:KK9:
Iletişim bilgilerini alabilir miyim?

Benim de çok ihtiyacım var birinin tavsiyesine...istanbul anadolu yakasında biçimi eski bir evimi tadilat yaptırmak zorundayim.firma ismini ve telefonunu bana da atarmisiniz lutfen

Back
X