Evimi karıncalar bastı

Salonun balkon kısmında ki duvarı içten bitirmisler sanırım orayı bayağı bir harcla doldurduk

Bu seneki karıncalar çok fena yaa, bizim de mutfak tezgahına, masaya falan dadandılar. Her sene tezgahta gezinirlerdi ama öyle şekere mekere bakmazlardı, etli-butlu şeylere gelirlerdi, bunlar şekerlikte yatıp kalkıyo, bizimle sofraya oturuyo. Karınca limon yer mi arkadaş, limonun bile tadına bakıyorlar. Mutfak bezinin içine giriyorlar sanki belediye çadırı mübarek. İlaç milaç kullanmıyoruz, takılıyorlar öyle, hatta bazı yiyecekleri bilhassa bırakıyoruz, doyursunlar karıncıklarını. İki ay daha takılıp giderler.
Fesleğeni ve domates yaprağını da sevmez derler ama bizimkiler kesin sever, siz bi deneyin bakalım.

ilaclatırsan gecer canım

bizim iş yerinde de bu sorun oldu limonu bölüp çıktıkları yere koyduk , bide tuz döktük direk kesti . bilginiz olsun

Betona bile yuva yapıyorlar yuva eşikte de olabilir
Gerçek mi yaa, lütfen öyle bir şey olmasın
Bu ilacı yazdım kenara bakalım
biz de silikonladık bakalım inşallah silikonu falan yemezler
allahım zararsız hayvan tamam ama ne kadar illet bir şeymiş ya bahçeli evlerde yaşayanlar ne yapıyor acaba
Allahım

Siz bayaa bütünleşmişsiniz bizimkilerin de bir şey aldığı da yok ne yapıyorlar bilmiyorum, geçen bir tanesi yere düşen kılı sırtlanmış gidiyordu
bizim iş yerinde de bu sorun oldu limonu bölüp çıktıkları yere koyduk , bide tuz döktük direk kesti . bilginiz olsun
kesin çözümse bu daha iyi ya daha masum :/
ilaclatırsan gecer canım
onu da düşündüm ama gebeyim nasıl olacak bilemedim

Evet sülalecek ziyaret ediyorlar sağolsunlar :))) Sizinkiler de pek temizmiş ama size yardım bile ediyorlar :))) Ya diyorum ki ben önümüzdeki kış çok karlı, sert mi olacak acaba da bunlar böyle deli gibi her şeyi aşırıp stoklamaya çalışıyorlar kimbilir.

yiyeceğe bile zararı yok evde bbek olsa bile zararı yok bizim yenı evd parklerin ordan geliyordu her sene kokusuz ılaclama yaptırıyorum böcekler daha balkona gelmeden ölüyorlar kenarda köşede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…