Evimi karıncalar bastı

Hemen ölmesinler zaten
Yuvaya sırt sırta taşıyorlar
Yemi yiyen 10 dakikada ölüyor
Mühim olan yuvanın kuruması, yuvaya gitmeden yem yiyen karınca başlı başına vicdan azabı

Yemleri yuvaya taşıyorlar, 1 gün sabır et dolanmalarına

O kadar etkili ki sen bile şaşıracaksın

Ayy hadi inşallh bakalım alıp deneyim hemen

Bunların kanatlılarına bir çare var mıdır acaba?
Az önce 32 adet öldürmek durumunda kaldım.

Netten karınca ilacı olarak aratip aldım önce geldikleri yerlere sıktım

Oraları temizledikten sonra derzle kapattım sonra tekrar sıktım

Bu aldığım ilaç bayağı 1 ay kadar götürüyor beni başka türlü bende baş edemiyorum

Ben bu karınca derdinden taşınmak üzereydim. Aylarca her metodu denedim en son çarem taşınmaktı. Bir gün kaşıklığım içinde yürüyen karıncaları görünce dakikalarca haykırarak ağladımı bilirim biri susturana dek. Yaşayan bilir derdini. Kardeşim raid karıncasavar fısfıslı bir ilaç önerdi zararı da Yokmuş onu sıktım Yok oldular . Gözlerime inanamadım. Mutluluktan havalara uçtum. Tezgahımın üzerinde ufacık bir kırıntı üzerine kümeleşen yüzlerce karınca artık yoktu terketmişlerdi evimi. Bende karınca ile uğraşan herkese şiddetle tavsiye ederim .

Yuvalarina ve gectikleri yerlere tarcin dokun gercekten etkili bn yapyrm

Kapının altındaki giriş yerlerini kapatin. Nereden giriyorlarsa oralara alçı filan sürün. Ben çözümü böyle buldum. Delik olmayınca bir yerdende giremediler.

Bir aydan sonra tekrar mı çıkıyorlar
Çok iyi oldu bunu öğrendiğim çünkü benim de tezgahıma çıktılar hep
Kapının altındaki giriş yerlerini kapatin. Nereden giriyorlarsa oralara alçı filan sürün. Ben çözümü böyle buldum. Delik olmayınca bir yerdende giremediler.
delik yoksa bile delik açıyorlarmış, biz de silikon sürdük bakalım işe yarayacak mı

Evet kapattığım yerden başka uer açıyorlar

Bi ara annem yeter artık deyip bi tarım ilacı satan dükkandan karınca için ilaç almıştı.
Su ile karışıyor...
Beyaz süt gibi bir sey oluyor...
Ben böyle bir ilaç görmedim bana misin demeyen karıncalar senelerce ugramadı eve...

ben şey biliyorum, karıncaların giriş yerlerine salatalık kabuğu koyarsanız istenmediklerini bilir ve oraya asla gelmezlermiş

Arkadaşlar her şeyi denedik çare olmadı. Bu durum 2 farklı evde başımıza geldi. İlk olarak karıncaların çıktıgı deliği tespit etmeniz gerekiyor. Sonra orayı şeffaf silikon sıkıp kapatacaksınız. Ancak onlar tekrar bir çıkış yolu bulacaklar, orayıda tespit edip silikonlar kapatacaksınız. Bu durum 4-5 kez veya biraz daha fazla tekrarlayabilir, çünkü inatçılar... her seferinde çıkış noktaların bulup kapatrsanız siz galip geleceksiniz. Son olayımızda 4 farklı yerden çıktılar hepsini kapattık, şimdi çok şükür giremiyorlar rahat ettik...

Benim evde o kadar çok çıkış noktası var ki diş kapının altı ndan girmigorlar artık

Banyomdqn yatak odasına geçiş yaptılar orayı tarçın döke döke ilaç falan sıkarak kuruttum

Oturma odasında parke değişecekti komple her yer i kalekim sürerek kapattık

Hatta eşim kireç dokecekti ama kısa süreliğine ise yapıyor Muş oda

Her yeri kapatıp parke dosedik hala parkelerden çıkıyorlar

Sizin durum bayağı kötü, benim başıma hep mutfakta geldi ve gerçekten çıkış yerlerini kapatmaktan başka çareniz yok. Ölüncede insanın içi kötü oluyor, maalesef temizlik sırasında ölüyorlar... Sizin eviniz çok mu eski, ancak kendi eviniz ve orada yaşamaya devam edecekseniz oda oda tadilat yapmanız lazım. Mesela parke yapılan odanızda kalekimden ziyade parke öncesi zemine şap atılsa iyi olurdu. Belkide duvarda delik var ordan geliyordur, dediğim gibi iyi gözlemlemek lazım. Önceki evimizde elektrik prizinin içinden geliyorlardı bulana kadar göbeğimiz çatladı. Kimin aklına gelirki karıncaların prizin içinden geleceği...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…