Evime renk önerileriniz neler?

hepsini boşver git marşaldan özel mat güzgülü rengini al süper uyumlu olur mobilyaların daha göze çarpar ve yorucuda olmaz akşam ışığıda çok dinlendirici oluyor

1 ay 3 hafta 4 gün ne ki :21:
:70:

Az kaldı evet. Daha elle tutulur tek şey damatlık var. Başka birşey yok :14:

Ev boyansa eşyalar gelecek ev eve benzeyecek.

Bu arada önceki sayfada söylemiştim ama tekrar söyleyeyim. Boyaya karar verdik. Dyo İncekum. Nişanlım rengi çok beğenmiş. Ben henüz görmedim çünkü evim uzakta :14:

Şimdiden mutluluklar :16:

Rengin tonunu duvarda da kontrol etmeni öneririm. Gerçekten katalogdakinden çok daha koyu oluyorlar gerçekte. Ne kadar açık olursa o kadar güzel olur, ferah olur...

Buarada ben de geç kalmışım fikir belirtmekte :) Yeşili sevdiğini duyunca buz yeşili diyecektim ben de :24:

Şimdiden mutluluklar :16:

Rengin tonunu duvarda da kontrol etmeni öneririm. Gerçekten katalogdakinden çok daha koyu oluyorlar gerçekte. Ne kadar açık olursa o kadar güzel olur, ferah olur...

Buarada ben de geç kalmışım fikir belirtmekte :) Yeşili sevdiğini duyunca buz yeşili diyecektim ben de :24:

Teşekkür ederim.
Dediğin gibi katalogdaki ile gerçek renk arasında fark oluyor.
Biz şu anda annemlerin evinde yani :9: buz yeşili rengi kullanmıştık. Katalogda çok hafif açık bir renk. Evde bir kat boyanınca duvarın önceki rengini kapatmıyor ikinci katı boyadık o da tam yeşil gibi oldu. :9:

Benim yeni gelin evimin önceki rengi pembe idi. Boyacı buz yeşili pek kapatmaz demiş o yüzden vaz geçmiştik. Ayrıca mobilyalarım ve koltuklarım kahve ve krem renkte. Bej tonları daha uygun olacak.

Teşekkürler yorum için.

Az kaldı evet. Daha elle tutulur tek şey damatlık var. Başka birşey yok :14:

Ev boyansa eşyalar gelecek ev eve benzeyecek.

Bu arada önceki sayfada söylemiştim ama tekrar söyleyeyim. Boyaya karar verdik. Dyo İncekum. Nişanlım rengi çok beğenmiş. Ben henüz görmedim çünkü evim uzakta :14:

canım merak etme daha dolu dolu 1 ay var
hepsi olur canım :29:
eşyalar giderken sende gidersin evine herşeyi halledersin 1 haftada

Güle güle oturun, güzel bir renk gerçekten :61:. Ben yeni üyeyim.

Boyamışsın ama içimde kalmasın, belki aynı tonlarda mobilya alanlar olur, onlar da sorar. Bence duvarlara Dyo Leylak gibi lila tonları çok güzel olur, bir tane de lila halı... Ama söylediğim küçük salonlar için geçerli, küçük salonlara bence az da olsa bir renk, cümbüş gerekiyor :21:.

Son düzenleme:
Güle güle oturun, güzel bir renk gerçekten :61:. Ben yeni üyeyim.

Boyamışsın ama içimde kalmasın, belki aynı tonlarda mobilya alanlar olur, onlar da sorar. Bence duvarlara Dyo Leylak gibi lila tonları çok güzel olur, bir tane de lila halı... Ama söylediğim küçük salonlar için geçerli, küçük salonlara bence az da olsa bir renk, cümbüş gerekiyor :21:.

Hoşgeldin.:)
İlk mesajını benim konuma yazmışsın :9:
Benim şuanda annemlerle oturduğum evimizin boyası lila. O yüzden pembe, lila gibi renkler istemedim.

Daha aydınlık, ferah olsun istedim.
Yorum için teşekkürler

Back
X