• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evime renk önerileriniz neler?

bikucukeylulmeselesi

anaç sütlaç hanım
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2009
1.308
28
163
Merhaba
Yakında yeni gelin olacam. :64::64::64:
Evimizi boyatacaz. Ev kira olduğu için çok uçuk renkler yapamıyoruz. Şimdiki renk pembe ve ben pek hoşlanmıyorum.

Ben size mobilyalarımı göstereyim siz fikirlerinizi söyleyin olur mu? :9:

$moon-koltuk-3.webp
$nova-yemek-odasi-armut-krem.webp
$nova-yatak-odasi-armut-krem1.webp

Son düzenleme:
Duvarlari akrem tonlarinda yapabilirsiniz.Biraz farkli daha modern olsun derseniz duvarin bir kosesini kahve,krem ve hafif altin sarisi isiltilari olan bir duvar kagidi ile hareketlendirebilirsiniz

Duvarlari akrem tonlarinda yapabilirsiniz.Biraz farkli daha modern olsun derseniz duvarin bir kosesini kahve,krem ve hafif altin sarisi isiltilari olan bir duvar kagidi ile hareketlendirebilirsiniz

Ev kendimizin değil ki :9:
Ev boyalı değildi biz ev sahibinden rica ettik o şekilde boyatmaya ikna ettik.

Cevaplar için teşekkürler.

Marshall daki kum beji Dyo daki incekum rengine denk geliyor sanırım.

Bu incekum rengi hoşmuş.

Sizce yeşil, mavi olsa garip mi durur evde :9:

marshall kum beji veya ıslak kum güzel durur bence de..
mavi olmaz ama yeşil olabilir ,yine marshall da buzul yeşili var, hatta tv ünitesinin geleceği duvarı yağmur ormanı yaparsınız..

biz dyo nun belce bejine boyattık.sadece yatak odam lila oldu.bence bej olmalı...markalar arasında çok değişiyr renk tonları.

Cevaplar için teşekkürler.

Marshall daki kum beji Dyo daki incekum rengine denk geliyor sanırım.

Bu incekum rengi hoşmuş.

Sizce yeşil, mavi olsa garip mi durur evde :9:
canım mavi yakışmaz bence, yeşil için filli boyada papatya, defne tonlarına bak canım, bu renkler eğer evde beyaz kartonpiyer varsa çok güzel duruyor..

özelden de yazmıştım salonun aydınlıksa kese kağıdı, pek güneş almıyorsa kum beji güzel durur..

canım mavi yakışmaz bence, yeşil için filli boyada papatya, defne tonlarına bak canım, bu renkler eğer evde beyaz kartonpiyer varsa çok güzel duruyor..

özelden de yazmıştım salonun aydınlıksa kese kağıdı, pek güneş almıyorsa kum beji güzel durur..

Şuanda aldım mesajını canım.

Mavi de değişik olur diye düşündüm. Ben izmir kızıyım gideceğim yerde deniz yok. Kendimi evimden uzak hissetmeyeyim diye mavi demiştim :9:

Kum beji rengini tuttum.Bu rengin biraz daha açık rengi var. Dyo marka ıhlamur. Müstakbel eşim o da olabilir dedi.
Yeşiliçok seviyorum o yüzden yeşil de olabilir. Evim aydınlık. Üst katlarda.

Mobilyalarım markası bellona:8:

Şuanda aldım mesajını canım.

Mavi de değişik olur diye düşündüm. Ben izmir kızıyım gideceğim yerde deniz yok. Kendimi evimden uzak hissetmeyeyim diye mavi demiştim :9:

Kum beji rengini tuttum.Bu rengin biraz daha açık rengi var. Dyo marka ıhlamur. Müstakbel eşim o da olabilir dedi.
Yeşiliçok seviyorum o yüzden yeşil de olabilir. Evim aydınlık. Üst katlarda.

Mobilyalarım markası bellona:8:
güle güle oturun inşallah fiyatlarını bana özelden atabilir misin canım..ben de eve mobilya bakıyorum da..

Back
X