- 27 Temmuz 2009
- 1.308
- 28
- 163
- Konu Sahibi bikucukeylulmeselesi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Duvarlari akrem tonlarinda yapabilirsiniz.Biraz farkli daha modern olsun derseniz duvarin bir kosesini kahve,krem ve hafif altin sarisi isiltilari olan bir duvar kagidi ile hareketlendirebilirsiniz
canım mavi yakışmaz bence, yeşil için filli boyada papatya, defne tonlarına bak canım, bu renkler eğer evde beyaz kartonpiyer varsa çok güzel duruyor..Cevaplar için teşekkürler.
Marshall daki kum beji Dyo daki incekum rengine denk geliyor sanırım.
Bu incekum rengi hoşmuş.
Sizce yeşil, mavi olsa garip mi durur evde![]()
canım mavi yakışmaz bence, yeşil için filli boyada papatya, defne tonlarına bak canım, bu renkler eğer evde beyaz kartonpiyer varsa çok güzel duruyor..
özelden de yazmıştım salonun aydınlıksa kese kağıdı, pek güneş almıyorsa kum beji güzel durur..
güle güle oturun inşallah fiyatlarını bana özelden atabilir misin canım..ben de eve mobilya bakıyorum da..Şuanda aldım mesajını canım.
Mavi de değişik olur diye düşündüm. Ben izmir kızıyım gideceğim yerde deniz yok. Kendimi evimden uzak hissetmeyeyim diye mavi demiştim
Kum beji rengini tuttum.Bu rengin biraz daha açık rengi var. Dyo marka ıhlamur. Müstakbel eşim o da olabilir dedi.
Yeşiliçok seviyorum o yüzden yeşil de olabilir. Evim aydınlık. Üst katlarda.
Mobilyalarım markası bellona![]()
güle güle oturun inşallah fiyatlarını bana özelden atabilir misin canım..ben de eve mobilya bakıyorum da..