• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evime giren çıkana karışan ev sahibi?

agresifkiz

Güzelbirşeylerolsun
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
3.154
1.777
333
İstanbul
sinirden elim ayağım titriyor. Geçen konu açmıştım erkek arkadaşımla sorun yaşamıştık ben ayrılmak istedim son kez gelip konuşmak istemiş başka şehirden kalktı geldi. Memurum ben yalnız yaşıyorum. Bende yine fikrimde ısrarcıyım ama geçmişimiz var konuşalım dedim. Üst kat komşum ev sahibim eve girerken görmüş beni arayıp evine erkek girip çıkamaz diye bana tehditler savuruyor. Ben sana başta dedim eve manita falan alamazsın diyor. Sana kötülük ederim diyor. Korkudan ne yapacağımı şaşırdım. Can havliyle açıklamaya giriştim arkadaşım sadece falan diye ama sonra sinirlendim şoku atlatınca evime girene çıkana karışamazsınız dedim. Ama hala elim ayağım titriyor korkudan. Küçük bir Anadolu şehrindeyim ama bu insanlara bu hakkı veriyor mu ki? Ne yapar bilmiyorum ama evden çıkarmak isteyeceği kesin. Aklım durdu resmen ne yapabilirim?

Girmiş bulundum ve tayin almama bir buçuk senem var çıksam kiralar uçmuş taşınmak dert ve bir buçuk senem kaldı ama korktum tehditlerinden de lanet olsun böyle zihniyete

Bir daha tehtid etmeye kalkissa sikayet edin. Ev sahibi oldugu evinize girip cikana karisma hakkini vermiyor (evin icinde uyusturucu ticareti felan.yapmiyorsaniz tabi :D)

Hiç bir kanun ona o hakki vermez de memlekette ne kanuna göre isliyor ki, gücü gücüne yetene olmus hersey
Erkek arkadaşım askeri personel o daha da sinirlendi karıştırmadım tabi ki onu zaten onunla ayrı problem yaşıyorum her şey üst üste geldi resmen

Evet karışamaz ama madem bastan söyledi ve başka bir yere taşınma imkanijiz yok mecburen ona göre davranacaksın
Kucuk yerler böyledir

Bir şey yapmanızı istemedim zaten çaresiz hissettim bir akıl almak istedim nasıl bir yol izleyebilirim diye
Yok farkındayım ama ne desek boş yani😊 buna karışma hakkı yok ev sahibinin, ama konuşması sizi rahatsız etmiş. Ben de olsam çekinirdim.
Şartlar zorlanması cikin başka eve derdim.

Back
X