evime dekorasyon için öneriler bekliyorum

istersen sonra duvar kağıdı uygulatabilirsin canım,zaten tek duvar yaptıracaksın,zor bir işlem değil..

istersen sonra duvar kağıdı uygulatabilirsin canım,zaten tek duvar yaptıracaksın,zor bir işlem değil..

doğru söylüyosun. banyo için lavabo dolabını aldık bugün. banyo benlikten çıktı apayrı bir dünya oldu neyse artık uzaktan bu kadar oluyor ama kendi evim olunca kesinlikle banyoyu da istediğim gibi yapıcam :)
mürdüm fayansla zemini kaplamışlar, duvarlar beyaz geniş bir mürdüm şerit geçmişler kenarları da bordürlemişler. dolap da bu oldu. pff hiç benlik değil valla ama napalım zaten sinir oluyorum nişanlıma milletin lafıyla iş yapıyor. ben yokum diye nasıl bi ev yapıyolar kim bilir ben olsam çok daha güzel olurdu eminim

canımhiç kırma nişanlını .banyo dolabın gayet güzel sen çok klasik diye beğenmedin belki ama inanki düğün telaşı bitince kavuşunca hiç önemsemeyeceksin.kolay gelsin.

bence de kırma nişanlını..
inan bana ben ilk evlendiğimde bu kadar hazırlığım bile yoktu :)
herşeyin mükemmel olmasını bekleme,o zaman mutsuz olursun..
benim de aklımda olan,istediğim çok şey var ama ilk etapta ana değişiklikler olsun,yeter..
bu arada seninkine benzer bir dolap buldum;o dolabı ileride bambaşka birşeye dönüştürebilirsin;mutfak konusunda da dediğim gibi,bizim tarzımızda aksesuarlarla..hem çok daha ucuza mal oluraşağıdaki linke bir göz at istersen..
benim banyo konusunda kafam iyice karıştı,vaktim olunca bununla ilgili ayrıca yazarım..

sevgiler

favorite home to visit: My Beautiful Bathroom-Güzel banyom

canımhiç kırma nişanlını .banyo dolabın gayet güzel sen çok klasik diye beğenmedin belki ama inanki düğün telaşı bitince kavuşunca hiç önemsemeyeceksin.kolay gelsin.
ay inşallah o günleri de görürüm de dediğin gibi olur hiç bi şi gözüme görünmez şu aralar çok canım sıkılıyo çünkü :/ teşekkürler desteğin için

evet içine bi geçip oturayım da zamanla istediğim gibi olur heralde. eşyalarım, aksesuarlarım aklıma geldikçe heyecanlanıyorum ama şu banyo aklıma gelince canım sıkılıyor cidden :/ aslında yaptığım nankörlük farkındayım da ne bileyim işte gene de güzel olucak allah var kiraya çıksak belki boya bile yaptıramıcaktım bi de üstüne kira vericektim. şimdi bi çok şey istediğim gibi oldu hem de rahatlıkla birikim yapıp ev alabilicez :) iyi düşünelim iyi olsun :))

banyo konusundaki yazını da bekliyorum

şimdiii,gelelim benim sıkıntılı banyoma..
sıkıntılı diyorum çünkü zeminden ziyade duvar karolarına bir türlü karar veremedim
aslında kafamda oluşan birkaç seçenek var,ama bir terazi burcu olarak karar vermekte zorlanıyorum:)
bazı tereddütlerim de var tabii..

aslında duvar fayanslarını yarıya kadar döşetip üstüne boya yapmayı düşünmüştüm ama fayans ustamız ile yapılan görüşmede bu uygulamanın çok dikkatli kullanılması gerektiğini öğrendim.Eğer su sıçrarsa duvarlarda kabarma olabiliyormuş,bilginiz olsun..yani şu tarz banyolar..

Eklentiler

• $96_00000dd5e_ad11_orh550w550_bathroom-modern-Livingetc7.jpg
    77,4 KB · Görüntüleme: 69
  • $96_000010e81_35f0_orh550w550_Chic-white-bathroom.jpg
    53,6 KB · Görüntüleme: 81
  • $aydinlik-banyo.jpg
    16,7 KB · Görüntüleme: 65
  • $kelly_mc_guill2.jpg
    29,1 KB · Görüntüleme: 82
bunun üzerine ben de heryeri fayans yaptırmaya karar verdim,çünkü en sağlıklısı buymuş.
şimdi de sorun fayans rengi..
sorun dememin sebebi bu kadar iddialı ve renkli bir lavabo almış olmam..ama pişman mıyım?hayır :)))
şimdi ben derim ki,bu lavaboya naturel renkte bir fayans yakışır,ama kesinlikle beyaz olmayacak çünkü şu anki evimde zemin beyaz,nefret ediyorum temizliğinden,bir saç teli bile düştüğünde çok kötü görünüyor!!
o yüzden ben de kum beji,açık kahve,vs.renklere karar verdim gibi..aşağıdaki gibi..

Eklentiler

• $96_0000107e4_fad9_orh550w550_attic-shower-room--traditional--25-beautiful-homes.jpg
    59,2 KB · Görüntüleme: 71
  • $96_0000107e7_94e8_orh550w550_brown-tiled-shower-room--rustic--25-beautiful-homes.jpg
    67,7 KB · Görüntüleme: 83
  • $TileThrowback_JA11.jpg
    59,6 KB · Görüntüleme: 70
şimdiii,
yukarıdaki alternatiflerden sonra ortaya çıkan şu..

zemin ve duvarlar yukarıdaki fotoğraflardaki gibi kahve-bej-kum rengi tonlarında,
lavabo dolabı country tarzda,krem rengi..dolap kulpları seramik,(henüz rengine karar vermedim ama beyaz seramik üzerine mavi-lacivert gibi bir renk olacak gibi..)
çanak malum,fotoğrafını daha önce koymuştum.
duş bölümü ise bambaşka bir fayans olacak;o fayansın içinde hem duvar ve zemin döşemenin,hem de lavabonun rengi mevcut..fotoğrafı aşağıya koyuyorum..bu arada duşkabini cam olacak,yani o duşun farklılığı görünecek.
geriye bir tek ayna ve aplik seçmek kalıyor..
fikirlerini bekliyorum aqualilly...
sevgiler,

Eklentiler

• $resize.aspx.jpg
    21,6 KB · Görüntüleme: 87

kesinlikle bu ikinci fikre bayıldım. yarıya kadar fayans kalaını boya da duvar kağıdını ben de çok seviyorum ama kullanışsız olduğunu ben de çok yerden duymuştum. kum rengi fayanslar ve duşakabin içine farklı bir döşeme son zamanlarda oldukça kullanılan ve benim çok beğendiğim bi tarz. çok güzel olacağına eminim. aynayı sever misin bilmiyorum ama kenarlar oymalı modelleri çok yakıştırdım banyona. şunun gibi mesela

Madame Coco | Ss Eyas | MIROIR

aplik içinse şöyle duvarda minik sevimli olanları beğeniyorum

http://dekorblog.typepad.com/.a/6a014e5ffea0ba970c01675f8ab115970b-500wi

yaşam odamda ben de benzerlerini kullanacağım. yine de biraz bakayım güzel bi şeyler bulursam yazarım yine.
hemen hemen aynı tarzları beğeniyoruz bak sana ne buldum

ben de yapmak istiyorum bunlardan fırsat bulursam yatak odaları için harika olur yapım aşamaları burda
Picasa Web Albums - elizabeth torres -

çok sevimliler bakayım ben yapamam da nişanlımın annesi yapabilir sanıyorum ki

aaa Madame Coco'nun internet üzerinden satış yaptığını bilmiyordum,harikasın aqualilly,çok teşekkür ederim!!
duşun içine yapacağım fayansa ne diyorsun?biraz çılgınca olacağını kabul ediyorum ama farklı birşey denemek istiyorumm!:)aşağıda gördüğün fayansı sadece duşun içine döşeyeceğim

Eklentiler

• $resize.aspx.jpg
    21,6 KB · Görüntüleme: 762
:))))bu fotoğrafını gördüğün aynanın bir benzerini ben de bu çevrede mobilya satan bir dükkanda beğenmiştim,fotoğrafını bile çektim!!:))ama seninki de çok hoşmuş doğrusu..evet bu da olabilir..hazır netten de satışı varmış!:)

Eklentiler

• $IMG_3074.jpg
    119 KB · Görüntüleme: 186

bence fayans gayet de uyumlu hem banyonun tümünde kullanacağın toprak tonları hem de lavabonla uyumlu maviler var. duşun içini komple döşemek fazla geliyorsa gözüne girince kapının karşısında kalan duvarına döşeyebilirsin duşun. sanırım minenes'in evinde öyleydi ya da başka bi yerde gördüm hatırlayamıyorum şimdi ama gayet hoştu. bir fikir de şu yine komple duşun içine döşemek yerine köşelere döşeyebilirisn. yani nasıl anlatsam sanırım bizim banyodaki öyle dur ekleyeyim

duvarların birleştiği çizgilere yakın sağlı sollu döşenebilir. ama tamamına da döşesen duşun kötü duracağını sanmıyorum gayet de güzel olacaktır bence istiyorsan korkma

madame coco'nun o aynasının boyutları 41x31 ben de alıcam ama önce bi dresuar almam lazım girişe. dresuarla kullanmak istiyorum bu aynayı. tepe home'daki romance serisinin dresuarında aklım bakalım başka beğendiğim bi şeyler çıkar pişman olmayayım diye bekletiyorum şimdilik

Son düzenleme:
bu arada eğer madame coco'ya karar verirsen alma hemen sitesinden. sürekli private shoppinglere düşüyor bu aksesuarlar ve ordaki fiyatları daha uygun oluyor. daha geçenlerde vardı bi yerlerde markafoni mi ne şu saati aldım

Madame Coco | Ss Eyas | LUCERAM

23 liraya kendi sitelerinde 35 lira. az önce gösterdiğim ayna da vardı gördüm ama dediğim gibi şimdilik beklettiğim için almadım. fiyatını hatırlamıyorum yalnız muhakkak ki daha uygundur. bir kaç bi şey daha aldım onların fiyatları da kendi sitelerinden daha uygundu. daha büyük aynaları da var madame coco'nun ben görürsem bi yerlerde mutlaka haber ederim acele etme ayna için :))

ya ben mesela eklektik tarzı da seviyorum;yani eskitme mobilyalarla başka tarzları karıştırmayı seviyorum..
bugün mesela boynerde kıpkırmızı,çin dolabı tarzında bir dresuar gördüm,indirimdelermiş,fiyatı da uygun geldi bana (247 TL)..girişi nasıl değerlendireceksin,nasıl renkler olacak bilmiyorum ama bu tip birşey de aklında bulunsun

saatin çok güzelmiş canım,iyi günlerde kullan..
tamam aklımda olsun,bahsettiğin siteye üyeyim zaten..kadın milleti işte,limango,trendyol,markafoni..bize alışveriş olsun

girişte kafamdaki tek sorun ayakkabılık. vestiyer almayacağım çok büyük bir ihtimal çünkü istediğim gibi vestiyer görmedim hiç aslında nasıl bir vestiyer istediğimi de bilmiyorum yine de bakıyorum bakıyorum işte bu iyiymiş diyecek bi şey göremiyorum. ben de bi askı gördüm mudoda bu ya da buna benzer bi şeydi

http://piy10.net/wp-content/uploads/2011/11/mudo-concept-ayakli-royal-askilik-300x300.jpg

yalnız fiyatı 400 küsürdü bakıcam daha uygun bu tarz bi şey bulabilirsem böyle bi şe istiyorum. dediğim gibi ayakkabılık çözülmesi gereken bi problem pek bi fikrim yok nasıl olması konusunda. bir küçük pencere var oraya uçuk pembe tonlarında storlu perde istiyorum. bir de dresuar ve ayna. girişte başka bi şey kullanmam heralde.

saatin çok güzelmiş canım,iyi günlerde kullan..
tamam aklımda olsun,bahsettiğin siteye üyeyim zaten..kadın milleti işte,limango,trendyol,markafoni..bize alışveriş olsun

almasam da bakıyorum. okuldaysam da mutlaka bi fırsatını buluyorum tenefüste falan yine de bakıyorum delilik gibi çocuklara oyun bağımlısı olmayın diyorum ben de bunların bağımlısıyım galiba

ikea'nın internet sitesine bakıyodum da bi kaç bi şe beğendim bakın bakalım nası

mutfak masa ve sandalyesi

ayakkabılık

duşakabin içine raf

bu tepsi herkeste var biliyorum ama ben de çok beğendim napsam :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…