• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evimden kesitler...

Çok guzel canım evın mutlulukla otur 7 yıllık evlı olunca bıraz uyumsuzlasabılıyor eskıyor ve bıze guzel görunmuyor ama ben gercekten begendım evını ve eşyalarını ınsallah allah bıze de kendı evlerımızı nasip eder guzel guzel esyalar alırız.

bence kiracı olmanıza rağmn gayet iyi döşemişsiniz. gereksiz aksesuarlardan arındırılmış, şık bir ev. ben aksesuarla dolup taşan evleri sevmiyorum; ayağa, elime, koluma takılmamalı hiç birşey ve temizlemesi zor olmamalı. Allah kendi evinizi döşemeyi nasip etsin inşallah...

afferım cok tıtız bır bayana benzıyosun evın derlı toplu pasaklı bayanları hıc sevmemde ben masallah qule qule otur evınde :16:

Çok guzel canım evın mutlulukla otur 7 yıllık evlı olunca bıraz uyumsuzlasabılıyor eskıyor ve bıze guzel görunmuyor ama ben gercekten begendım evını ve eşyalarını ınsallah allah bıze de kendı evlerımızı nasip eder guzel guzel esyalar alırız.

evlendiğimden beri bu evde oturuyorum. hep mesajlarda da belirttiğim gibi, yapacaklarım kiracılığımdan dolayı hep hayalde kalıyor. yedi yıl öncesiyle şimdi bir değil tabii. tv ünitesi istiyorum mesela, ayna, tablo vb... kendi evime nasip deyip avunuyorum işte :)) Allah tüm evsizlere ev nasip etsin diyelim :34:

bence kiracı olmanıza rağmn gayet iyi döşemişsiniz. gereksiz aksesuarlardan arındırılmış, şık bir ev. ben aksesuarla dolup taşan evleri sevmiyorum; ayağa, elime, koluma takılmamalı hiç birşey ve temizlemesi zor olmamalı. Allah kendi evinizi döşemeyi nasip etsin inşallah...

güzel yorumunuz ve temenniniz için çok sağolun. evime gelenler de beğenir genelde, her şeyi eşimle kendimiz alıp ödedik. iki taraf da malum memur emeklisi, şükür bugünümüze...

Son düzenleme:
afferım cok tıtız bır bayana benzıyosun evın derlı toplu pasaklı bayanları hıc sevmemde ben masallah qule qule otur evınde :16:

çalıştığım için ev her zaman böyle olmayabiliyor, bazen küçük kaçamaklar yaptığım da oluyor tabii :))

Son düzenleme:
Back
X