• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evimden kesitler...

mutfağımı ekliyorum...

$1.webp

$2.webp

$3.webp

$4.webp

$5.webp

$6.webp

$7.webp

$8.webp

Son düzenleme:
oturma odasına o koltuklar olmamış canım çok güzel ve de iri bir takım tam salonluk sıkıştırmışsınız oturma odasına modeli rengide güzel kendini gösterememiş...ayrıca salona da o koltuklar çok basit ve mini kaçmış bence yerleri değiştirilmeli ..

arkadaşlar da aynı yorumu yapmışlar sizinle, ben de katılıyorum. dediğim gibi, salonun teklileri oturma odama sığmıyor... misafirlerimi kışın oturma odama aldığım için oturma odamda tekliler olmak zorunda. yoksa ben de üzülüyorum o güzelim koltuklarımın küçücük odaya tıkılı kalmasına...

cansedcim mutfağın tam benim zevkim ..Rabbim bir ev versin dolaplarıda bu renk olsun inşallah.bu arada bişey sorucam fırının ne marka ve memnunmusun bende fırın araştırıyorum da..

cansedcim mutfağın tam benim zevkim ..Rabbim bir ev versin dolaplarıda bu renk olsun inşallah.bu arada bişey sorucam fırının ne marka ve memnunmusun bende fırın araştırıyorum da..

canım inşallah gönlüne göre bir evin olur, benim de olsun diyeyim :)) fırınım beko, son derece memnunum. herkese ilk bu fırında pandispanya yaptığımı ve harika olduğunu söylüyorum bana gülüyorlar ki pandispanyayı her fırın güzel pişirmez. fırın multifonksiyonel diye geçiyor, yani hem fanlı hem alt-üst ısıtmalı hem de elektro turbo. fırında ızgara özelliği bile var, bir tepsisinin içine ayaklı ızgara teli oturtmuşlar sırf ızgaralar için. ızgaraya yakın bir lezzet veriyor inan, ayrıca konserve yapma, buz çözme gibi özellikleri de var ama ben hiç kullanmadım. ben tavsiye ederim canım.

bende beko düşünüyodum.bize yakın bir beko bayii var gidip bakayım barii .sağol cansedcim çok yardımcı oldun

bayılıyorum böyle büyük yatak odalarına benimki kutu gibi hiçbişey sığmıyor.o büyük dolap sayesinde senin evinde hiç dağınıklık yoktur ne güzel.ayrıca halısıda çok güzelmiş..

bayılıyorum böyle büyük yatak odalarına benimki kutu gibi hiçbişey sığmıyor.o büyük dolap sayesinde senin evinde hiç dağınıklık yoktur ne güzel.ayrıca halısıda çok güzelmiş..

evet canım kocaman ama kışın kutup gibi, yatamıyoruz soğuktan. evet ben zaten burdan çıkarken o dolaptakileri ne yapacağımı düşünüyorum :)) ayrıca yatak odası takımımı hiç beğenmiyorum. aklım kremlerde. yatağı da bazalı alacağım, her ev malum böyle dolaplı değil... halıyı beğendiğine sevindim, aslında o halı oturma odamdaydı. yeni takıma yeni halı alınca açıkta kaldı ben de burada değerlendirdim. yoksa normal yatak odası halıları buraya çok küçük geliyor :))

çok ferah tertemiz güzel bir ev güle güle oturun

eviniz eşyalarınız güzel güle güle oturun ama slaondaki halılar bence salon için uygun değil..imkanınız varsa o halıları diğer odalardan birine koyun ve biraz daha klasik halı alın derim..

Ooo salonunuz baya genişmiş sade bir eviniz var
Güle güle mutlulukla oturun yuvanızda:16:

eviniz eşyalarınız güzel güle güle oturun ama slaondaki halılar bence salon için uygun değil..imkanınız varsa o halıları diğer odalardan birine koyun ve biraz daha klasik halı alın derim..

yorumun için sağol ama ben klasik halı değil modern halı seviyorum. artık bu evde halı değiştirmem, değiştirsem de yine modern halı alırım salonuma... ki değiştirmeyi düşünmüyorum

Back
X