Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eviniz güzel ama gözüme batan şeyleri söylemek isterim. Oturma odanızın koltukları büyük. Ama odanız küçük. Perdenin önüne tekli koltuğu koyarak bütün görüntüyü bozmuşsunuz ben perdenin önünün açık kalmasını tercih ediyorum ya da tekliler konabilir ama geniş geniş olursa. O odaya iki tane büyük koltuk yeter. Diğer tekli koltukları alıp derhal salona götürün hiç belli bile olmaz değişik bir uyum sağlar. Masanın olduğu yere bu koltukları düzgün bir şekilde koyabilirsiniz. Masayı ordan kaldırın hoş olmamış böyle yapı fotoğraf çekin kesin çok daha güzel olacak :)
MİSLER GİBİ CANIM TERTEMİZ GÜLE GÜLE OTUR İÇİNDE AKSESUARLARINI ÇOK BEĞENDİM![]()
canım yemek masan orada olmamış, konsolun önüne koymalısın bence
konsolun olduğu kısım duvar boş kalmış.çerçevesiz büyük bir ayna assanız duvara hem dha da geniş gözükür hem de şık durur diye düşünüyorum. çok güzel eviniz güle güle oturun
salonun cok ferah esyalar tam oturmus yerıne ama oturma odana göre esyaların fazla geldı bana sankı
Eviniz güzel ama gözüme batan şeyleri söylemek isterim. Oturma odanızın koltukları büyük. Ama odanız küçük. Perdenin önüne tekli koltuğu koyarak bütün görüntüyü bozmuşsunuz ben perdenin önünün açık kalmasını tercih ediyorum ya da tekliler konabilir ama geniş geniş olursa. O odaya iki tane büyük koltuk yeter. Diğer tekli koltukları alıp derhal salona götürün hiç belli bile olmaz değişik bir uyum sağlar. Masanın olduğu yere bu koltukları düzgün bir şekilde koyabilirsiniz. Masayı ordan kaldırın hoş olmamış böyle yapı fotoğraf çekin kesin çok daha güzel olacak :)
evet cnm ya aynen dediklerin benim de içimden geçti. bir de konu sahibi arkadaş sobalı ev olduğundan bahsetmişsin. kışın sobayı nereye kuruyorsunuz. oturma odasında yer kalmamış çünkü. bence de o berjerler salon takımlarınla kombin olabilir. aynı mekanda göz yormazlar. ayrı bi fiskos köşesi yapsalonda onlara. aralarına bi fiskos. süper olur. ayrıca masayı konsola yaklaştırıp konsolun olduğu duvara bi tablo assan taam süper olacak. aksesuarlarında çok şıkmış. çok beğendim. sadecesalon halılarını salon için uygun bulmadım. bence oturma odandaki tüylü olan salonda olmalıydı. salondaki de oturma odasında. mutfak ve yatak odasını da görseydik keşke. güle güle oturun evinizde. en yakın zamanda kendi evinize geçersiniz umarım
salon koltuklarına bayıldım çok kibarlar..nacizane bir önerim var size:yeni koltuk takımını salona salondakileride oturma odasına koysanız hem yer kazanırsınız böylece.hemde yeniler salonda durunca fazla yıpranmaz evinize yeni yeni giderler .diğer koltuklarada polar örtersiniz onlarda gidene kadar eskirler.onun dışında eviniz çok sade ferah göz yormayan uyumlu tam benlik bir ev.Allah hepimize kendi evlerimizi nasip etsin inşallah..
güle güle oturun...
Güle güle oturun.Gayet güzel,derli toplu eli yüzü düzgün bir ev.
Renkler göz yormuyor.Aydınlık bir ambians var.Huzur veriyor.