• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evimden kesitler...

konsolun olduğu kısım duvar boş kalmış.çerçevesiz büyük bir ayna assanız duvara hem dha da geniş gözükür hem de şık durur diye düşünüyorum. çok güzel eviniz güle güle oturun

Eviniz güzel ama gözüme batan şeyleri söylemek isterim. Oturma odanızın koltukları büyük. Ama odanız küçük. Perdenin önüne tekli koltuğu koyarak bütün görüntüyü bozmuşsunuz ben perdenin önünün açık kalmasını tercih ediyorum ya da tekliler konabilir ama geniş geniş olursa. O odaya iki tane büyük koltuk yeter. Diğer tekli koltukları alıp derhal salona götürün hiç belli bile olmaz değişik bir uyum sağlar. Masanın olduğu yere bu koltukları düzgün bir şekilde koyabilirsiniz. Masayı ordan kaldırın hoş olmamış böyle yapı fotoğraf çekin kesin çok daha güzel olacak :)

Eviniz güzel ama gözüme batan şeyleri söylemek isterim. Oturma odanızın koltukları büyük. Ama odanız küçük. Perdenin önüne tekli koltuğu koyarak bütün görüntüyü bozmuşsunuz ben perdenin önünün açık kalmasını tercih ediyorum ya da tekliler konabilir ama geniş geniş olursa. O odaya iki tane büyük koltuk yeter. Diğer tekli koltukları alıp derhal salona götürün hiç belli bile olmaz değişik bir uyum sağlar. Masanın olduğu yere bu koltukları düzgün bir şekilde koyabilirsiniz. Masayı ordan kaldırın hoş olmamış böyle yapı fotoğraf çekin kesin çok daha güzel olacak :)

evet cnm ya aynen dediklerin benim de içimden geçti. bir de konu sahibi arkadaş sobalı ev olduğundan bahsetmişsin. kışın sobayı nereye kuruyorsunuz. oturma odasında yer kalmamış çünkü. bence de o berjerler salon takımlarınla kombin olabilir. aynı mekanda göz yormazlar. ayrı bi fiskos köşesi yapsalonda onlara. aralarına bi fiskos. süper olur. ayrıca masayı konsola yaklaştırıp konsolun olduğu duvara bi tablo assan taam süper olacak. aksesuarlarında çok şıkmış. çok beğendim. sadecesalon halılarını salon için uygun bulmadım. bence oturma odandaki tüylü olan salonda olmalıydı. salondaki de oturma odasında. mutfak ve yatak odasını da görseydik keşke. güle güle oturun evinizde. en yakın zamanda kendi evinize geçersiniz umarım

konsolun olduğu kısım duvar boş kalmış.çerçevesiz büyük bir ayna assanız duvara hem dha da geniş gözükür hem de şık durur diye düşünüyorum. çok güzel eviniz güle güle oturun

ev sahibim tek bir çivi bile çaktırmıyor, yerini kapatırım çıkarken dedim .yeri belli olur diye söylendi. ben de ısrar edemedim yoksa içimde kaldı tablo ya da ayna oraya...

çok doğru, onları kendi evimde salona yerleştireceğim. o nedenle perdenin önü kapalı tekli ile. yoksa ben de rahatsızım durumdan, sabrediyorum sadece. kiracılık zor işte her şey istediğin gibi olmuyor... küçük bir ilçede görev yapıyorum, oturma odamı taaa bursadan getirttirdik, yoksa buralarda nerdeee böyle takımlar... dolayısıyla tıkış pıkış oldu odam farkındayım canım. salona koltukları taşımayı düşündüm, yazın iyi de kışın misafir gelince oturma odama alıyorum, iki kanepe az geliyor millet ayakta kalıyor. o nedenle salona teklilerimi alamıyorum... sağol fikirlerin için...

Son düzenleme:
evet cnm ya aynen dediklerin benim de içimden geçti. bir de konu sahibi arkadaş sobalı ev olduğundan bahsetmişsin. kışın sobayı nereye kuruyorsunuz. oturma odasında yer kalmamış çünkü. bence de o berjerler salon takımlarınla kombin olabilir. aynı mekanda göz yormazlar. ayrı bi fiskos köşesi yapsalonda onlara. aralarına bi fiskos. süper olur. ayrıca masayı konsola yaklaştırıp konsolun olduğu duvara bi tablo assan taam süper olacak. aksesuarlarında çok şıkmış. çok beğendim. sadecesalon halılarını salon için uygun bulmadım. bence oturma odandaki tüylü olan salonda olmalıydı. salondaki de oturma odasında. mutfak ve yatak odasını da görseydik keşke. güle güle oturun evinizde. en yakın zamanda kendi evinize geçersiniz umarım

oturma odamda klimayla, mutfak ve yatak odamda ufo ile ısınıyoruz. bura ılıman kışları çok aşırı soğuk değil. kışın misafirlerimi oturma odamda ağırladığımdan tekliler odada kalıyor yer olması açısından, yoksa inan hiç sevmiyorum odamın halini, şartlar maalesef. evsahibim çivi çakmama izin vermiyor duvarlarım o nedenle boş :((( tüylü halım 3,5 metrekare salonumda iki tane 6 metrekare var dolayısıyla salonuma küçük gelir canım. en kısa zamanda mutfağımla yatak odamı da ekleyeceğim, çekerken müsait değillerdi :)) yorumların için teşekkürler...

Son düzenleme:
salon koltuklarına bayıldım çok kibarlar..nacizane bir önerim var size:yeni koltuk takımını salona salondakileride oturma odasına koysanız hem yer kazanırsınız böylece.hemde yeniler salonda durunca fazla yıpranmaz evinize yeni yeni giderler .diğer koltuklarada polar örtersiniz onlarda gidene kadar eskirler.onun dışında eviniz çok sade ferah göz yormayan uyumlu tam benlik bir ev.Allah hepimize kendi evlerimizi nasip etsin inşallah..

salon koltuklarına bayıldım çok kibarlar..nacizane bir önerim var size:yeni koltuk takımını salona salondakileride oturma odasına koysanız hem yer kazanırsınız böylece.hemde yeniler salonda durunca fazla yıpranmaz evinize yeni yeni giderler .diğer koltuklarada polar örtersiniz onlarda gidene kadar eskirler.onun dışında eviniz çok sade ferah göz yormayan uyumlu tam benlik bir ev.Allah hepimize kendi evlerimizi nasip etsin inşallah..

salon koltuklarımı ben de çok beğeniyorum, ama inan kibar değiller :)) salon büyük olduğundan öyle kibar duruyorlar. oturma odasında denedik, tekliler sığmadı. ben de öyle düşünmüştüm canım... Allah inşallah yardım eder de bir ev de biz alırız, tüm evsizlere nasip olmasını dilerim...

yorumlar için sağolun kızlar, yeniden okudum da şimdi. burada önerilen her şeyi denedim ama maalesef evim müsait değil. kiracı olmak zor. tablo, ayna içimde kalıyor. arkadaşlarda ve burada gördükçe imreniyorum. perdelerimi değiştirsem, ister kendi evim olsun ister başka kiralık ev olsun uymayacak diye kalkışamıyorum. millet kışın ferah ferah kaloriferli evlerde salonlarında misafirini ağırlıyor. ben minicik odaya sığmaya çalışıyorum. burada kaloriferli ev çok olmadığından ha deyince bulunmuyor. çıkmayı düşünüyorum bulursam, nasip belki de kendi evim olur ne diyeyim kısmet...

Güle güle oturun.Gayet güzel,derli toplu eli yüzü düzgün bir ev.

Renkler göz yormuyor.Aydınlık bir ambians var.Huzur veriyor.

oturma odasına o koltuklar olmamış canım çok güzel ve de iri bir takım tam salonluk sıkıştırmışsınız oturma odasına modeli rengide güzel kendini gösterememiş...ayrıca salona da o koltuklar çok basit ve mini kaçmış bence yerleri değiştirilmeli ..

Back
X