• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evimden kesitler...

cansed

Nirvana
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2008
212
3
643
48
yedi yıllık evliyim, evimi çoook seviyorum ve burada paylaşmak istedim ben de. haliyle eşyalar düğünden, yalnızca geçen sene oturma odasına yeni takım aldık... ve kiracıyım o nedenle her şey istediğim gibi olmuyor :((

mutfağımı ve yatak odamı ekledim sayfa 5'te...

oturma odam

$1.webp

$2.webp

$3.webp

$4.webp

salonum (normalde konsolun camı buzlu ve içeridekiler belli olmuyor, resimlerde içi çok belli olmuş :)) )

$5.webp

$6.webp

$7.webp

$8.webp

$9.webp

$10.webp

$11.webp

$12.webp

çalışma odamız...

$13.webp

$14.webp

$15.webp

antre...

$18022012005.webp

$18022012006.webp

$18022012007.webp

Son düzenleme:
salonun bayagı genısmış cnm gule gule otur:)) ferah ferah:nazar::nazar:

güle güle oturun evinizde huzurla.rabbim bütün kirada oturanlara kendi evini nasip etsin bende dahil.bende evimin resimleri çekicem ama hergün bebelerle uğraşmaktan unutuyorum:9::9:anca bu saatlerde boş oluyorum ev halkınıda uykuda çekmek istemem:9::9::9:

gayet şık bir eviniz var. 7 yıllık evli olmanıza rağmen herşeyiniz yepyeni. güle güle oturun Allah ağzınızın tadını hç bozmasın

salonun bayagı genısmış cnm gule gule otur:)) ferah ferah:nazar::nazar:

teşekkürler, evet çok geniş. eşyalar eve gelince eşim küçük bunlar dediğinde yok, salon büyük dediğimde epey gülmüştük :) tabii böyle büyük salonlu evi bir daha nerede bulurum bilinmez...

güle güle oturun evinizde huzurla.rabbim bütün kirada oturanlara kendi evini nasip etsin bende dahil.bende evimin resimleri çekicem ama hergün bebelerle uğraşmaktan unutuyorum:9::9:anca bu saatlerde boş oluyorum ev halkınıda uykuda çekmek istemem:9::9::9:

amiiiiiiin cümlemize...

gayet şık bir eviniz var. 7 yıllık evli olmanıza rağmen herşeyiniz yepyeni. güle güle oturun Allah ağzınızın tadını hç bozmasın

çok teşekkürler, bir de kendi evim olsa neler yapardım. en büyük isteğim bir led tv ve yaşam ünitesi. bu evde olmuyor malum oturma odam minicik :)) ev sobalı olduğundan salona alsam az izlenecek, neyse sabır...

sade ve guzel br evn var.. hic gozyormuyo abartidan uzak ....Allah kendi evini almayida nasip etsn InsAllah.

sade ve guzel br evn var.. hic gozyormuyo abartidan uzak ....Allah kendi evini almayida nasip etsn InsAllah.

sağol canım, beğendiğine sevindim. ev bakıyoruz, inşallah almak nasip olur...

Son düzenleme:
:nazar::nazar::nazar::nazar:

Maşallah.. Evini çok beğendim, sade, tertemiz ve göz yormuyor...
İnşallah benim de bu kadar geniş bir salonum olur...

MİSLER GİBİ CANIM TERTEMİZ GÜLE GÜLE OTUR İÇİNDE AKSESUARLARINI ÇOK BEĞENDİM :nazar:

Back
X