evimde olan herseyi, benimle ilgili olan herseyi esimin kiz kardeslerine anlatması :(

fatmaesranur

Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2013
4
0
6
34
Konya
mrb arkadaşlar cok ciddi bir sıkıntım var.esim evde olan biten her gelişmeyi kiz kardeslerine anlatiyo. 6 tane gorumcem var ve esim de onlarin icinde kiz gibi büyümüş. Iyi niyetli değiller eşimi bana karşı doldurarak aramizi aciyorlar. Hepsinden nefret ediyorum bu da yetmezmiş gibi eşime benimle ilgili bişeyler soruyorlar o da benim istemedigim şeyleri dahi o gun ne olduysa anlatiyo ve biz tartışıyoruz konusmuyoruz iliskimiz cok yiprandi 1 yıllık evliyiZ. Lütfen bana akil veein ne yapmaliyim....

eşinle konuşup evliliğinizin içerisindeki kararları ve yaşananları ailesi dahi olsa anlatmaması gerekir bu konuda konuşup orta yol bulmalısınız cnm yoksa evliliğiniz içinden çıkılmaz bi hal alır o zmnda çok sıkıntı çekersin sende eşinde

6 Tane görümcemi

Kocanızın ağzını arada büzün,konuşamasın.
Allah yardımcınız olsun.

Evet 6 tane gorumce ve eşim kardeşlerine cok düşkün çok konuştum hem sakin sakin denedim hem de sinirli konusmalarimiz oldu tamam deyip beni gecistiriyo ancak ertesi gün kardeşinin biri ariyo sonra o da ogun ne olduysa anlatiyo çünkü kardeşleri cok arsiz israrla soruyorlar...

neyi soruyolar ki ne olabilir ki tabikide evlilik yani peki görümcelerin bekar mı? yani evliliği bilmediklerinden olsa gerek dicem ama? eşine deki ben herşeyimizi aileme anlatsam hoşuna gider mi empati yolşuyla konuşmaya çalış cnm allah yardmcn olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…