evimde ki kokular :(

sohrabbb

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
1.680
766
133
Güzel hafta sonları Arkadaşlar :*
bu aralar evimde ki kokularla başım dertte evimiz yeni olduğu için bir çok sıkıntı da beraberinde geldi nasıl bi mantıkla yapmışlarsa aspiratör yeri koymamışlar bu yüzden tüm yemeklerin kokusu evime yayılıyor kış ayları çok fazla pencere de açılmıyor ne spreyler ne koku gidericiler kullandım nafile iş dönüşü eve girince aldığım koku hep aynı bir önerisi olan varsa ne olur söylesin çünkü herkes gibi evim tertemiz koksun istiyorum :)

benim alt komşununda sanırım yeri yok
balkona koymuş ocağı
kış kıyamette hiç mantıklı değil

Yemek pişerken mutfak kapısını kapatıp camı açsanız, sinen koku gitsin diye halıları koltuk örtülerini perdeleri yıkasanız acaba geçmez mi koku?

Yemek pişerken mutfak kapısını kapatıp camı açsanız, sinen koku gitsin diye halıları koltuk örtülerini perdeleri yıkasanız acaba geçmez mi koku?

yemek yaparken genelde açarım zaten ama Kv dem bizdeydi o süreçte yaptığı yemekler hep kokusu ağır olan şeyler oldu şimdi de çıkaramıyorum daha yeni hepsi yaa yıkasam da nasıl kurutacağım hiç güneş yok bi şey yok

arada kendiliğinden pıs pıslayan kokular oluyor ya onlardan kullanıyormusunuz?

Evi surekli havalandirirsaniz koku sinmez.
sinmis olan kokuyuda yikamadan cikarmak mumkun degil.ocaginizin ust dolabini iptal ederek davlumbaz- aspirator yeri yapabilirsiniz. Ama yinede ben kar kis cocuk var demeden her zaman evi havalandiriyorum yoksa yinede siniyor koku

havalandırmadan başka çözüm bulamayacağım sanırım şöyle evime girince mis gibi koksun istiyorum yaa çok mu zor

Aspiratorum var ama cok nadir kullanirim,o ses oldum.olasi basimi agritmistir.vıınnnnn dinle dur. Gun icinde cocuga ayri yemek pisiririm,bize ayri yemek pisiririm yinede koku olmaz,olsa bile karsilikli iki cami acinca o hava akimiyla beraber cikip gidiyor zaten, evi havalandirmak tek bir odann yada mutfagin camini acmakla olmuyor bence,bes dakka bile olsa tum cam balkon acilacak o hava gecisi bi saglanacak illaki.anca o zaman kotu koku gider.
Denemedim ama cok sık duyarim,balik,tavuk kokularinin onune gecmek icin,yemekten sonra,cezvede sirke kaynatin kokuyu alir derler. Deneyin faydali olur belki.

O koku sizden gelmeyebilir ,eğer wc ve banyodaki pencereler mazgal gibi delikli ise başkasının yemek kokları geliyordur.

havalandirma sadece koku icin degil saglik icin de gerekli. kis da olsa her gun belli bir sure havalandirmalisiniz. yemek pisirdikten sonra yaparsaniz hem fazla nem gider hem koku sinmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…