• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evimde ki kokular :(

Benim de lavabolardan cok afedersiniz b.k gibi koku geliyor. Lavabo açıcı döktüm işe yarar diye. Bir kaç gün yaradi sonra yine ayni. Ne yapacagim bilmiyorim. Evimi de yaz kış demem sürekli havalandiririm, su an da temizlik var zaten evde. Ne yapmami önerirsiniz?
Canım benim evde de vardı hatta evi aldık taşınma öncesi temizliği gittiğimde farketmiştim.
Dünya başıma yıkıldı. Kiradan çıktığımız evde de vardı çünkü. Bir de nasıl bir koku anlatamam, Kedi kumu kokusu çekilir bu çekilmez, o derece.
Neyse eve girmeden tesisatçı çağırdık, varsa bişey bulur diye. Lavabo gider borularını değiştirdi, şu akordiyon gibi uzayanlar var ya ondan taktı. Sonra bu yer giderleri lokması diye de, sürekli içine su doldurmamızı hatta o suya şu sprey oda parfümünden falan dökün bişey kalmaz dedi.
Meğerse oradaki su Kuruyunca bütün kanalizasyonun kokusu borulardan geri tepiyormuş.
Şimdi ben haftada bir yer giderlerine parfümü su veya yer silme deterjanı su döküyorum. Koku derdi kalmadı. Kedi kumu hariç :oops:
O işe çözümü olan da bana yazsın. Çok dertliyim :cry:

Canım benim evde de vardı hatta evi aldık taşınma öncesi temizliği gittiğimde farketmiştim.
Dünya başıma yıkıldı. Kiradan çıktığımız evde de vardı çünkü. Bir de nasıl bir koku anlatamam, Kedi kumu kokusu çekilir bu çekilmez, o derece.
Neyse eve girmeden tesisatçı çağırdık, varsa bişey bulur diye. Lavabo gider borularını değiştirdi, şu akordiyon gibi uzayanlar var ya ondan taktı. Sonra bu yer giderleri lokması diye de, sürekli içine su doldurmamızı hatta o suya şu sprey oda parfümünden falan dökün bişey kalmaz dedi.
Meğerse oradaki su Kuruyunca bütün kanalizasyonun kokusu borulardan geri tepiyormuş.
Şimdi ben haftada bir yer giderlerine parfümü su veya yer silme deterjanı su döküyorum. Koku derdi kalmadı. Kedi kumu hariç :oops:
O işe çözümü olan da bana yazsın. Çok dertliyim :cry:

Evwt mecbur biz de tesistai degistirecegiz. Demekki giderlere su koymak lazim, himm hemen halledeyim inşallah artik koku falan kalmaz... Sağol canim önerilerin için. .

Evwt mecbur biz de tesistai degistirecegiz. Demekki giderlere su koymak lazim, himm hemen halledeyim inşallah artik koku falan kalmaz... Sağol canim önerilerin için. .
Önemli değil canım. Okadar doğal gaz faturası verdiğin evde, en azından kokusuz oturmak senin de hakkın :)

bilgece sizin evin hic elle tutulur yani yok. neden tasinmiyorsunuz?

Taşındığım evin binasını nasıl bi sistemle yaptılarsa kim ne yemek yapıyor hoop koku diğer dairede. .üst komşu ne yapsa kokusu bende, ben ne yapsam alt komşu da:rolleyes:

merhaba canım aspiratör yeri yok derken boru uzanacak yerleri mi kastediyorsun? Ya da baca mı kastediyorsun?Bacasız aspiratörler de var biraz daha pahalı ama onları araştırabilirsin

Taşındığım evin binasını nasıl bi sistemle yaptılarsa kim ne yemek yapıyor hoop koku diğer dairede. .üst komşu ne yapsa kokusu bende, ben ne yapsam alt komşu da:rolleyes:
yaa baca ortak ondan
ya ama rüzgar akış yönü düşünelememiş nasıl düşünülecek ay ben bunu hocama sorcam

Binanın alt yapisiylami ilgiliymis neymiş.boru T şeklinde olmaliymista olmamış. Bunu sorduğum zaman adam bana bilimsel bi açıklamasını yaptı ama aklımda bunlar kalmış .
anladıım :KK53:
değiştirselermiş iyiymiş sadece banyodaysa o yalnız banyoyla ilgili binayla değil binanın borusu değişmeyecek yani sizin boru değişecek...

Back