- 24 Aralık 2013
- 2.498
- 2.166
- 248
- 34
kokulara karşı bi hassasiyetiniz mi var acaba bu aralar :)
aspratör yeri var ama baca yeri yoksa çaresi var şimdi filtreli aspratörler var taktır onlardan
Benim de lavabolardan cok afedersiniz b.k gibi koku geliyor. Lavabo açıcı döktüm işe yarar diye. Bir kaç gün yaradi sonra yine ayni. Ne yapacagim bilmiyorim. Evimi de yaz kış demem sürekli havalandiririm, su an da temizlik var zaten evde. Ne yapmami önerirsiniz?
Hangi lavabodan mutfak mı banyo tuvaletmi..Benim de lavabolardan cok afedersiniz b.k gibi koku geliyor. Lavabo açıcı döktüm işe yarar diye. Bir kaç gün yaradi sonra yineayni. Ne yapacagim bilmiyorim. Evimi de yaz kış demem sürekli havalandiririm, su an da temizlik var zaten evde. Ne yapmami önerirsiniz?
Bende de ayni problem banyoda olmustu... sonra anlasildi ki bizim banyo giderinde ''es'' denen bişey yokmus... simdi uzerini kaplayacak sekilde plastik bir kapak uzerine agirlik koyuyorum ... cok zor... ama insaat isine hiç giremem ....Benim de lavabolardan cok afedersiniz b.k gibi koku geliyor. Lavabo açıcı döktüm işe yarar diye. Bir kaç gün yaradi sonra yine ayni. Ne yapacagim bilmiyorim. Evimi de yaz kış demem sürekli havalandiririm, su an da temizlik var zaten evde. Ne yapmami önerirsiniz?
Kolay gelsin. Kokuyla uğraşmak dert.Güzel hafta sonları Arkadaşlar :*
bu aralar evimde ki kokularla başım dertteevimiz yeni olduğu için bir çok sıkıntı da beraberinde geldi nasıl bi mantıkla yapmışlarsa aspiratör yeri koymamışlar bu yüzden tüm yemeklerin kokusu evime yayılıyor kış ayları çok fazla pencere de açılmıyor ne spreyler ne koku gidericiler kullandım nafile iş dönüşü eve girince aldığım koku hep aynı bir önerisi olan varsa ne olur söylesin çünkü herkes gibi evim tertemiz koksun istiyorum :)
Kolay gelsin. Kokuyla uğraşmak dert.
Benim aklıma 2 yol geldi. 1'i ucuz diğeri pahalı.
Pahalı olan yol,
kağıt filtreli aspratörler.
Filtreler duruma göre 3ayda bir değiştiriliyor. Fiyatı da malum aspretörün markasına, kalitesine ve modeline göre değişir.
Ucuz olan yol ise , mutfak camına delik açtırıp, oraya havalandırma motoru koymanız.
Elektrikçilerde bile satılıyor. 30-40 TL bişey.
Camcıya gidiyorsun, şu doğal gaz için olan deliklerden açtırıyorsun sonra ondan monte ettiriyorsun...
Baya da işe yarıyor, sigara dumanını bile çekiyor.
Umarım işine yarar...
İşte bu yuzden eve hic balik alasim gelmiyor..kizartinca inanilmaz koku siniyor her zaman da bugulama izgara vs olmuyor ki..
Onun da yolunu bulduk. Balik lokantasindan aliyoruz baligi. 5 tl farkla kizarttirip eve getiriyoruz hemen. Yemekten sonra copler direkt disari:) biraz rahat ettim.
aklıma gelmişken yazayım annem et kavururken filan hep mum yakar mutfakta.
kötü kokuyu alırmış.
Giderden geliyordur koku. Benim eski evde de vardı. Benim evim kokmuyordu ama komşuların evi çok kötü kokuyordu. Bina logarınıza baktırmanız lazım. Ayrıca ben banyo ve mutfağa muhakkak koku koyarım. Hani şu ernetler var ya naftalin, yuvarlak. Banyo dolabının üstüne ve lavabonun olduğu dolaba koy. Çok işe yarıyor.
Hangi lavabodan mutfak mı banyo tuvaletmi..
Mutfaksa belkı alttakı hortumda bırıkme olmuştur..
Banyo ise komsulara soylıcen dakka başı mıçmıcak..
valla arkadaslar kokuyu gidermek için yapmadigimiz kalmadi. Bütün lavabolardan geliyor. Yardimci kadin da kokuyu aldi eşi elektrikciymis aradi sordu adam dedi ki boruyu "s" sekline getireceksiniz. Tuvaletle banyoyu yaptik ama mutfaginki kisa geldi, onu da degistirecegiz inşallah. Böylece koku yapmazmis. Hadi bakalim inşallah işe yarar..Bende de ayni problem banyoda olmustu... sonra anlasildi ki bizim banyo giderinde ''es'' denen bişey yokmus... simdi uzerini kaplayacak sekilde plastik bir kapak uzerine agirlik koyuyorum ... cok zor... ama insaat isine hiç giremem ....
Rica ederim. Umarım çözüme ulaşırsınız. Şu ucuz olanı kuzenimde gördüm, çok işe yarıyor. Bende evimde kullanmayı düşünüyordum, sen sordun. Eğer doğal gaz için mutfakta delik açılmışsa oraya Monte ediliyor. Google'a aspiratör fan yaz bir dolu çeşit ve fiyat var.çok teşekkür ederim arkadaşım iki yolda gayet mantıklı eşimle paylaşayım da artık hangisi hesabımıza uyarsa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?