- 4 Haziran 2012
- 876
- 674
- 303
- Konu Sahibi Neredenbaksantutarsizlik
Bende görüyorum günde 1 tane . Ama bakliyatlarımın hepsi temiz. Nerede olduklarını bulamıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çay dahi güveleniyo. Es geçmeyerek herşeyi kontrol edin bence
Terk etmediler ama eskiye oranla çok azaldı tek tük gördüm ama işe yaradı.Evinizi terkedip gittiler mi ? Yoksa gelmemesi için mi öyle bir onlem aldınız
Kayınvalidemin köyde ki evinde sadece paket paket çay vardı ve ev güve doluydu. Çaydandır demiştim ama inanmamıştı. Çaydanmışçay mı. Benim paketlerim durur hep hiç güvelenmedi. Ben şimdi böyle dedim ya kesin bu sene güvelenir.
Kayınvalidemin köyde ki evinde sadece paket paket çay vardı ve ev güve doluydu. Çaydandır demiştim ama inanmamıştı. Çaydanmış![]()
Evinizde fındık ceviz varsa mutlkaa bakın onda çok oluyolar sıcakta .Bende görüyorum günde 1 tane . Ama bakliyatlarımın hepsi temiz. Nerede olduklarını bulamıyorum
Baktınız mı fındığa boşluklar falan var mıydı hiç ?Çok mantıklı sabah ilk iş çıkarıcam fındık poşetini inşallah ondandır![]()
Vallla şimdi yazıcam lafları yiyeceğim ama. Hani şu secim zamanı dağıtılan çaylar var ya onlardan vardı bikaç paket. Benim kv çok israfçıdır alır alır unutur ama öyle 3 yıllık olacağınıda sanmıyorum. Başka bişeyde yoktu dolaplarında tek tek baktım hattaKaç senelikti paketler acaba biliyor musun. Biz Karadenizliyiz geçen senenin çayı daha güzel olur diye bekletirler hep. Ben de gönül rahatlığı ile saklıyorum. 2-3 senelik paketlerim de oldu. Şimdi içime kurt düştü. Çok sıcaklarda oluyordur belki. Bundan sonra bekletmem o kadar. Geçen yaz başka bir şeyden kurtlandım, neye uğradığımı şaşırdım.
Vallla şimdi yazıcam lafları yiyeceğim ama. Hani şu secim zamanı dağıtılan çaylar var ya onlardan vardı bikaç paket. Benim kv çok israfçıdır alır alır unutur ama öyle 3 yıllık olacağınıda sanmıyorum. Başka bişeyde yoktu dolaplarında tek tek baktım hatta
Ben almadım o yüzden tadını bilmiyorumO çay güzeldi ama hakkını yeme. Herkese 1 paket verilirken kaynanan fazla almış ondan kurtlanmıştır![]()