• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evimde kelebekler peydah oldu

Neredenbaksantutarsizlik

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2011
1.880
2.252
333
Kızlar bu çok büyük bir dert çünkü evimde kelebekler var . Kelebek ailesi . Minik minik . Bütün mutfağı indirdim . Bakliyatlari, çekmeceleri her yere baktım. Sirkeli çamaşır sulu suyla tertemiz yapıp yerleştirdim 2 hafta falan önce . Ama tespit edemedim kelebek ailesinin yerini yurdunu. Her gün 2 bazen 3 tane çıkıyor karşıma. Çıldırmak üzereyim.

Off şu an ilaclatamam da . Bakliyatlarin da açık olanları atmıştım gerisini cam kavanozlara koymuştum . Ilaclama dışında ne yapabilirim şu süreçte. Oldursem de yenisini çıkacak bitmeyecek ki .

Naftalin uzak tutar benim bildiğim güveleri. Hayvanları cok severim ama böcek türlerinden korkuyorum ben de. Sizin icin tek çare ilaclatıp bakliyatları sıfırdan almak gibi gözüküyor.
Mutfağın belli yerlerine mi koysam naftalini . Bakliyatlarin olduğu dolaba da koyabilirim

Fındık ceviz posetteyse hele evlerde kombiler calisiyo sıcak oluyo kelebek yapıyor o yüzden fındığının cebiziniz varsa geç olmadan ayıklayıp kapalı kaplara koymanizda fayda var. Bir süre sonra içini bile yiyor fındıkları içi boşalıyor

Off şu an ilaclatamam da . Bakliyatlarin da açık olanları atmıştım gerisini cam kavanozlara koymuştum . Ilaclama dışında ne yapabilirim şu süreçte. Oldursem de yenisini çıkacak bitmeyecek ki .
o kalanları at anlamazsın onlardan da cıkar bende ilk senin gibi yaptım 15 gun sonra gene türedi mutfaktadi herseyi attım aklına gelicek herseyi sonra 2 sise camasır suyu 3 sise temizleyici vs vs mutfak dolaplarnın üstü dahil duvarlar dahil heryeri sildik ama ne silmek ev 2 ay camasır suyu koktu en azındna sükür yok artık ama herseyi atman lazım öyle ay o kalsın bu gitmesin dersen onlarda durur

Back
X