Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kendileri Alman Hamam böceği. Allahından bulsunlar çok hızlı ürüyorlar. Mutfakta filan dışarda yiyecek bırakmamaya çalışın ve en kısa zamanda ilaçlatın
Yine istemsizce kaşındım
Kendileri Alman Hamam böceği. Allahından bulsunlar çok hızlı ürüyorlar. Mutfakta filan dışarda yiyecek bırakmamaya çalışın ve en kısa zamanda ilaçlatın
Yine istemsizce kaşındım
Bir tane erişkin yeni gelmiş yavrulamış demek bunlar minnakları zaten. Duvar tavan farketmiyor güzel güzel gidebiliyor Allahsızlar Genelde geceleri çıkıyorlar ilk başta farketmeme nedeniniz bu olabilir ve tabiki sağlık açısından problem pislik taşıyolar sonuçta girip çıkabildikleri yerin haddi hesabı yok
Ama en önemlisi okuduğum kadarıyla bir yumurtlamada 50.000 filan yumurtluyolarmış deli dehşet bişey
Yine istemsizce kaşındım