Evimde bocek sorunu

Fscmelek87

Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2018
37
53
18
37
Merhaba yeni eve tasindim sifir bir ev bir kac gun sonra bir bocek gormeye basladim bu nedir basina gelen var mi suan kendimiz ara ara ilacliyoruz

Eklentiler

• 20191118_151856.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 107
  • 20191118_151846.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 107
  • 20191206_155544.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 95
Kendileri Alman Hamam böceği. Allahından bulsunlar çok hızlı ürüyorlar. Mutfakta filan dışarda yiyecek bırakmamaya çalışın ve en kısa zamanda ilaçlatın
Yine istemsizce kaşındım

Kendileri Alman Hamam böceği. Allahından bulsunlar çok hızlı ürüyorlar. Mutfakta filan dışarda yiyecek bırakmamaya çalışın ve en kısa zamanda ilaçlatın
Yine istemsizce kaşındım
Cok kucukler zararlarini biliyormusunuz bunlar daha cok duvarlarda dolasiyor

Cok kucukler zararlarini biliyormusunuz bunlar daha cok duvarlarda dolasiyor

Bir tane erişkin yeni gelmiş yavrulamış demek bunlar minnakları zaten. Duvar tavan farketmiyor güzel güzel gidebiliyor Allahsızlar Genelde geceleri çıkıyorlar ilk başta farketmeme nedeniniz bu olabilir ve tabiki sağlık açısından problem pislik taşıyolar sonuçta girip çıkabildikleri yerin haddi hesabı yok
Ama en önemlisi okuduğum kadarıyla bir yumurtlamada 50.000 filan yumurtluyolarmış deli dehşet bişey

Yine istemsizce kaşındım
Merhabalar bu sorunu daha once yasadiniz mi internette tam bir fotografi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…