İnşallah dilediğiniz gibi bir eviniz olur.
Musluğu değiştirebilirsiniz aslında, çok maliyetli birşey değil.
Dolap kapaklarını yapışkanlı kağıtla kaplayanlar da var, çıkarınca dolaba zarar gelmiyormuş. Belki denemek istersiniz.
Musluk dediğiniz 100 lira bir şey. Dolapları neden kullanmıyorsunuz?Merhaba
Benim derdim aslında şükür ettigim ama bazen cok uzuldugum bi konu
Yeni tasindim
Eski oturdugum ev sıfır daireydi temizdi guzeldi ama tasinmak zorunda kaldik ve ev bulamadigimiz icin mecburi eski bi daire kiraladik
Idare ediyorum bi sekilde
Ama mutfak canımı sıkan olay iste bu
Dolaplar eski dogru durust bi muslugu yok
Ve ben bu dolaplari kullanmiyorum kucuk bi plastik dolabim vardi gunluk kullandiklarimi oraya koyuyorum ama boyle yeni mutfak dolaplari duzenleri gorunce cok agliyorum
Allahim insallah herkese ev sahibi olmayi nasip eder ve banada hayirli bi sekilde....
Maddi sorunlar nedenli mi taşınmak zorunda kaldınız?
sıkmayın canınızı siz iyisiniz ya sağlıınız yerinde ya...
bikaç ay sonra tekrar taşınırsınız ya da şartlarınız olgunlaşınca.
Musluk dediğiniz 100 lira bir şey. Dolapları neden kullanmıyorsunuz?
Kendinize dert yaratıyorsunuz
Mutfak dolabı nedir ya yenmez içilmez
Çeşit çeşit kaplamalar vs var
İçimi dışını kapla olsun bitsin
Mutfağı eski ise banyo tuvalet de eskidir
Çişini de mi tutuyorsun
Dolaba tabak tencere bardak koyuluyor kapla her yerini oldun bitsin sıkma canını ağlama
Yine olmaz dersen dışını kapaklarını da kapatacak şekilde kapla açılmasın görme eşyaları da o plastik dolabına koy maddi olarak ferah olunca da bir plastik dolap daha al
Sizi KİBliyorum neden dalga geciyorsunuz. Hayret bisey ayip yaaaBüyüyünce geçer
Nefis bu istiyor.
Bende sifir eve gelin geldim.ama mutfagim biraz kucuk.esyalarim sigmayinca ekstra dolaplar yaptitdik.ve cok uyguna geldi esimin tanidigi sayesinde.minnacikta bi masa aldi sadece iki kisi oturabiliyor:)
Evim 90 metrekare ufak tefek ama gonlumce imkan dahilinde dizdim.
Mutfagimda yemek pasta borek yapmak sonra misafir agirlamak iskence.
Bende genis ferah mutfaklar gordukce imreniyorum.onumuzde bi dort yil var sabretmemiz gereken.
Ama soyle ben o mutfagi oyle sirin bi hale getirdimki herkes bayiliyor.
Arkadaslarim gelir bazen mutfaga gecmek isterler.huzur dolu derler.
Sifir ev ama dolaplari beyaz sunta lake falan degil:)
Demem o ki eger uzun sure kalacaksaniz sizde benim gibi ufak ufak yaptirirsaniz daha mutlu olursunuz.
Bende kiraciyim.ama yinede gayret ettim mutfagi hos bi hale sokabildim.
Ev sahibiyle konusup mutfak dolaplarini yeniletmeyi dusundunuz mu?
Sizi KİBliyorum neden dalga geciyorsunuz. Hayret bisey ayip yaaa
Dolaplar eski diye mi ?
Yapışkanlı kağıtla kaplayın olmazsa. Yeni gibi görünürler. Musluğu da değiştirin 50 tl ye yapı marketlerde var. En kalitelisini almanıza gerek yok ne de olsa kiradasınız.
ev sahibiyle konuşup dolapları yaptırsanz ve bunu kiradan düşsek diye bir sorsanız? belki tamam der hiç sıkıntı çekip uğraşmamış olursunuz.Eski fakat pis halini gordugumden sanirim baya bi icim tuhaf oluyor
Tesekkurler onerileriniz icin