evim

Sizi KİBliyorum neden dalga geciyorsunuz. Hayret bisey ayip yaaa

Forumda herkes her konuya cok ciddi bi ben dalga geciyorum kiblersen kible
Buyuyunce gecer evet her istedigimizi herzaman alamayız bunun icin oturup aglayamayız
2 kurus musluk dolap icin ağlamak ,evi olmayanlar varken bana cocukluk geliyor
Biraz buyurse o agladigi seylerin ne kadar basit ve halledilir oldugunu gorebilirdi ortada dram yaşanmıyor

dolaplar kendı ımkanlarınızla boyanabılır, ev sahıbı o kadar kotu bır dolabın boyanmasına memnun bıle olur, ıstersenız sıze bu konuda boya tavsıyesı de verebılırım.
fotograf olsa daha rahat tavsıyeler de olurdu, ama siz tavsıye mı ıstıyorsunuz, yoksa sıkıntınızı mı paylasıyorsunuz? Umarım daha guzellerı sizin olur.

Malesef alt taraflar curumus boyanicak hali yok zaten dolabin altida yok fayanslar gozukuyo acinca

Amin insallah sagolun

Forumda herkes her konuya cok ciddi bi ben dalga geciyorum kiblersen kible
Buyuyunce gecer evet her istedigimizi herzaman alamayız bunun icin oturup aglayamayız
2 kurus musluk dolap icin ağlamak ,evi olmayanlar varken bana cocukluk geliyor
Biraz buyurse o agladigi seylerin ne kadar basit ve halledilir oldugunu gorebilirdi ortada dram yaşanmıyor

Siz yanlis anladiniz galiba

Tabiki cok daha kotu durumda olanlar var

Ben sadece dertlesmek istedim
Baska bi niyetim yok

Malesef alt taraflar curumus boyanicak hali yok zaten dolabin altida yok fayanslar gozukuyo acinca

Amin insallah sagolun

Seçenek 1. Kocanızın başının etini yiyin, evi değiştirin, değiştirmiyorsa boşanmakla tehdit edin,

Seçenek 2. Kredi çekin, başka eve taşının.

Seçenek 3. Geçici süre burdayız demişsiniz, o süre dolana kadar otelde kalın.

Seçenek 4. Mutfağa hiç girmeyin, yemekleri dışarıda yiyin. Misafir de çağırmayın.

Seçenek 5. Annenizin ya da kayınvalidenizin evinde kalın.

Yani musluğu değiştirin önerisine bile bu kadar negatif bakıyorsunuz, size başka seçenekler bulamadım.

Siz yanlis anladiniz galiba

Tabiki cok daha kotu durumda olanlar var

Ben sadece dertlesmek istedim
Baska bi niyetim yok

Anladim zaten konu onemsiz demiyorum herkesin begenmedigi ,uzuldugu ufak tefekte olsa canini sikan seyler olur ancak aglayacak birsey yok .. hayat sartlari seni pişirince yani buyuyunce musluk dolap aglayacagin en son şey olur oyuzden oyle yazdım
Bunlar istenilince veya zamanla halolmayacak birsey degil hatta sorun olarak en kolay halledilecek seyler sende farketceksin zaten

Canim cok iyi anliyorum seni..

Esimin isi sebebiyle yeni evimi birakip 6ay kadar eski bir evde oturdum gecici oldugunu bilmeme ragmen cok zordu..

Allah yardimcin olsun dolabi degistirip kiradan dusseniz yada temiz bi eve cikma sansin yokmu..

Evde ne kadsr kalmayi dusunuyorsunuz ?
Yani geciciyse anlarimda kullanmamani , ama kalicisiysan kaplama felan yaptir ..

Madem gecici bir sure o evdesin umrunda bile olmasin. Guzel bir temizlik yap gerisini hic takma kafana. Esyalar ve mekanlar bizim kölelerimiz onlari kafaya takmak gercekten cok gereksiz. Belki de hayatinin en güzel günlerini bu duruma üzülerek sizlanarak geciriyosun. İnan gerek yok. Esini de sakin uzme erkeklere cok yazik oluyo en unursamaz goruneni bile karisinin soyledigi her seyi deli gibi kafasina takiyo. Elinden bir sey gelmeyince de kahroluyo. Bosverrr. Hayatin tadini cikar:)

Ben de hep bu yüzden asla daha önce birilerinin oturduğu evde oturamam diyorum eşime..
İnsanlar pis yani. 15 günde bir mutfak dolapları pırıl pırıl edilseydi ne olurdu sanki. Nasıl bu kadar pis bırakmayı başarmışlar pes valla...

Bizim ogrenci evimizin mutfak dolaplari cok pisti, kuf kokuyordu, gittik koctastan mutfak aldik yaptik, bugunun parasiyla 300 tl gibi biseye malolmustur. Eger o kadar gucum yok derseniz gidin bir yapi markete 20 liraya kaplama kagidi 50 liraya musluk alin yepyeni yaparsiniz.

Yağ olursa ne olur git içerde benim mutfağımda da var yağ

Bir başka evimde benden önce bekar adamlar oturmuştu

Kış ortasında temizlik bile yapamadan taşındım eşim küveti temizledi gerisini de ben hiç de tiksinmek aklıma gelmedi
Yukarda da yazmışlar ne kasar kirli olabilir yağ olur yemek artığı olur belki rutubet olur

Tavuk kesmemişler ya kapla unut musluktan bile tiksindiğine göre burda bebeğin altını değiştirdikten sonra elini mutfak lavabosunda yıkadı bir daha evime gelmesin diyenlerdensiniz

Size ömrünüzün uzun yıllarında kolaylıklar dilerim

Sizine ya ne amacla yazdigimi biliyor musun ?
Burda bazi konulara 5-6 kisi birlik olup makaranin dalganin dibine vurdugunuda gordum ozaman nerdesiniz ?? Ben bi laf diyince uşuşuyorsunuz
Sakin oncelikle belliki gergin bi gundesiniz.hos olmamis dedim bende..cunku benzer bidert bendede var ve bu cumleyi biri bana kursa bozulurdum.
Makara amacli yazilmamis.
Tum konulara yetisemem ki ayrica:)

Sakin oncelikle belliki gergin bi gundesiniz.hos olmamis dedim bende..cunku benzer bidert bendede var ve bu cumleyi biri bana kursa bozulurdum.
Makara amacli yazilmamis.
Tum konulara yetisemem ki ayrica:)

Yetişme gibi bir zorunluluğun yok zaten bilip bilmeden alınti saldirisi yapmasaniz yeterli "sonrada benim gunum gergin gecmiş oluyor laf soyleyince :))))))))"

Yağ olursa ne olur git içerde benim mutfağımda da var yağ

Bir başka evimde benden önce bekar adamlar oturmuştu

Kış ortasında temizlik bile yapamadan taşındım eşim küveti temizledi gerisini de ben hiç de tiksinmek aklıma gelmedi
Yukarda da yazmışlar ne kasar kirli olabilir yağ olur yemek artığı olur belki rutubet olur

Tavuk kesmemişler ya kapla unut musluktan bile tiksindiğine göre burda bebeğin altını değiştirdikten sonra elini mutfak lavabosunda yıkadı bir daha evime gelmesin diyenlerdensiniz

Size ömrünüzün uzun yıllarında kolaylıklar dilerim

Sizede bebeginizin altini degistirdikten sonra ellerinizi mutfak lavabosunda yikayan hamimefendinin temizligini savunacak kadar titiz gunler dilerim....

X