Evim olsun !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşim dediğin adam sana başta yalanın en büyüğünü söylüyor ve sen bu adamla bile bile evleniyorsun
Kadın böyle yaptıkça hırs yapmışsın
Eşim iyi onun için kapandım bilmem ne hadi kızım ya
Yarın başka kıza ben bekarım yalanını uydurup seni evde bırakıp gitmesin ?
Böyle saçma sapan bir adamla başını yakmışsın
Nasıl güvendin evlendin
Adam rahat rahat pişkin pişkin evli olduğu halde evlenme teklifi ediyor ya
Başta durumunu anlatsa anlarım da yani
Diğer kadın zaten gurursuz bir tip belli
Niye hala muhattap oluyorsun
Ona göre evet yuvasını sen yıktın
Sen olsan sende ona buna böyle söylerdin
Empati yap biraz
Masum ayağına niye yatıyorsunuz? Bunu anlamıyorum .
Sevdim aşık oldum aldım adamı size ne dersin biter
Yok ben yıkmadım yok onlar zaten mutsuzdu geçicen onları

Ben bu kadar hayati konuda boylesine yalan söyleyen ve ailesi de buna ortak olan adamla evlenmezdim.
Kadinla sizi muhattap etmemeli. Sen degil esin ugrasacak.
Bir de lutfen cocuk yapmayin bir sure.

size tutup eski gelini kötüleyenler belkide sizide eski geline kötülüyorlardır.yoksa bu bayan akıl yoksunumu gidenin arkasına niye bu kadar düşsün.kv eltinizde çok hatalı eski gelinlerini kötülüyorlar ,aslında anlaşamadılar bitti demek çokta zor birşey değil.ister üzülün ister kırılın bu hatadaki tek suçlu sizsiniz.eşinizi evli kabul ettiniz,yalan söylemesini sindirdiniz.şimdi buraya gelip napcam diyip dert yanıyorsunuz.her türlü ali cengiz oyununun üstesinden gelmişsiniz.bu çok zor değil bir hat kapatmaya bakar.arkadaşlar lütfen burda eşinide suçlamayın .çünkü adam yalan atmış ortaya çıktığında evli değilmiş bayan bile isteye kabul etmiş .e o zaman kim suçlu.bir insan yalan diyebilir ama böyle bir kararı kabul etmek karşıya aittir.bencede eşiniz o kadına dönecek içinizi kemiren asıl şüphe bu aslında napacağım mesaj atıyor değil.ben eşime güveniyorsam bir başkasının dediğini duymazdım.aranızda güven yok güvensiz başlamış herşey!

Eminim kadın silah falan çekmiştir. 6 yıl boyunca perişan etmiştir adama hayatı. Eşiniz de eminim sizi çok seviyor sizi Allah için değil kıskançlığı için kapatmış, kariyeriniz devam ederken eve falan oturtacak kadar seviyor..

Bir kere evlilik hakkında en birinci, en asıl bilmen gereken hayati kural var. O da biriyle evliyken sevgin bitebilir, anlaşamayabilirsin, kıyamet kopar ama eşinden ayrılmadan başka birine gidiyorsan sen karaktersizin tekisin.

Bilmen gereken ikinci kural da var.O da eşinden ayrılmadan, evli olduğunu gizleyerek sana gelen bir adamı öğrendiğin an ondan ayrılmıyorsan, sen karaktersizsin. Hem de nişanlıyken !!!

6 yıl kavga dövüş geçmez, sevişiyordu bu insanlar.

Eminim kadın silah falan çekmiştir. 6 yıl boyunca perişan etmiştir adama hayatı. Eşiniz de eminim sizi çok seviyor sizi Allah için değil kıskançlığı için kapatmış, kariyeriniz devam ederken eve falan oturtacak kadar seviyor..

Bir kere evlilik hakkında en birinci, en asıl bilmen gereken hayati kural var. O da biriyle evliyken sevgin bitebilir, anlaşamayabilirsin, kıyamet kopar ama eşinden ayrılmadan başka birine gidiyorsan sen karaktersizin tekisin.

Bilmen gereken ikinci kural da var.O da eşinden ayrılmadan, evli olduğunu gizleyerek sana gelen bir adamı öğrendiğin an ondan ayrılmıyorsan, sen karaktersizsin. Hem de nişanlıyken !!!

6 yıl kavga dövüş geçmez, sevişiyordu bu insanlar.👍👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

konu gercek mi ya?
siz böyle bir adam icin mi kapandiniz?
kiskaniyor diye?
benim aklim almiyor da - ama benim aklim cogu seyi almiyor zaten - mantik disi

herkes herkesi kiskanir fakat asirisi icinde gidip kapanamam - karsimdaki hasta kiskancligini sorgulasin

Yok yok silah zoruyla sevismiştir eşi yoksa zinhar öyle birşey yapmazdı. O çok iyi bir adam çünkü. :KK70:

Yani sen karısını seninle aldatan, sana da böyle bir yalan söyleyen adamla evlendin ve bunu hem miden hem vicdanın kabul etti. Bir de o yaratık için kapandın. Aferim sana. Üçüncü karısına da aynı numarayı cekmeyecegine de eminsin. Ha bu arada eski esi ruh hastası da olsa, cani de olsa, sapık da olsa aldatma aldatmadır. Önce boşanır sonra etrafına alıcı gözüyle bakar azıcık namusu şerefi olan insan. Şunu bir kadın yapsa herkes ayağa kalkar. Size de Allah akıl versin.

Siz iyi misiniz pardon? Adam prosedür gereği diyor prosedür gereği ... Sevişse bile prosedür gereği kendinize gelin ne kadar ayıp 😁😁

1-nişanda ailesinden kimse yoktu değil mi, sizin aileniz bu durumu nasıl kabul etti ?
baştan hatalı başlamış
2- siz peki en başta sizden çok önemli şeyle gizleyen bir adama nasıl güvenipte evlenebildiniz, yarın öbür gün aynı şeyi size yapmayacağını nerden biliyorsunuz ?

senin fırıldak eşin kimbilir daha kaç tane senin gibi kadın kandırmıştır ve kandırmaya devam ediyordur
eski eşi onu istermi bilmem(sanam gerçi) ama eşin onu gayetde geri ister hata senide ister, bulursa bikaç tane daha ister

başınıza gelecek varmış, siz de bir cahillik devam etmişsiniz, bundan sonra ne yaşarsanız kabulünüz yapacak bişey yok

Adamın çevirmediği dümen kalmamış tencere dibin kara seninki benden kara sizde maşallah evli olduğunu öğrendiğiniz anda kesip atmanız gerekirken Resmen alenen yuva yıkmışsınız

Tayin için öyle bir şey olmayacağını araştırıp öğrenmeniz ne kadar sürerdi acaba?

Nefret ediyorum sizin gibi yuva yıkan insanlardan
Bi bitmediniz evlerden uzak!

Sizle evlenince birden o kadar oyunu dümeni unutup hak yola mi döndü eşiniz?

Dönmedi göreceksiniz inşallah aynısını siz de yaşayacaksınız sizinde arkanızdan hem o hem ailesi hikayeler yazacak bekleyin olur mu

bu karakter meselesidir bir insan ya yalancıdır ya değil bunun ortası yoktur şimdi yalancı oyuncu dümenci ama yarın düzelecek diye bir şey yoktur bir defa aldatan hep aldatır bir defa yapan hep yapar

Bir de neymiş eski eş zengin siyasi bilmem ne yani kocanız Böyle de yakışıklı ve vazgeçilmez tuzlayın da kokmasın

yaşattığınızı yaşamanız dileğiyle!

Herseyı ogrendıgın halde kabul etmıssın evlenmıssın. Merak ettıgım tek sey o kadına bunu yapan banada yapar doye dusunmedınmı bence o ladın benı bıraktı ona gıttı yıne bana gelır dıye dusunuyor kadın gurursuz ama senın dusunemedıgını o dusunuyor. Bunu bıle bıle evlenmene goz yuman aılende degıaık sende degısıksın. Ben olsam kadın zengın kadını somurduler sımdıde bana takılıyor dıye dusunurdum sen hıcbısey dusunmemıssın. Sevgı bu degıl arkadas sevgı goz gore gore salaklık yapmak degıl tamam bı ınsanı seversın olsada olmasada o senın ıcınde yasanan bı duygu herseyı karsı tarafla yasayıp paylasmak degıl yaptıgın hatalara kulp yapmak degıl burda herkes bı haltlar yıyıp evlı adama dadanıp yuva yıkıyor yada sonradan ogrensede cok asıgım dıyıp yıne o yuvanın yıkılmasına sebep oluyor. Sızınkı sevgı degıl gurursuzluk bencıllık baska bısey degıl boyle gunah cıkarmaya calısmayın. Iste allahta boyle ugrastırıyor sızı

Benim eski koca dışarıdan pürü pak.Mesleği falanda iyi oluncaa bana yaptıkları hep küçük geldi insanların gözüne.Aldatılışımda sayılmadı,aşağılanışlarımda,şiddet görüşümde.Her yerde beni kötüledi kendisi ve ailesi.Sonuç olarak ben sürekli hırsını alamayan birine dönüştüm ve sataştım.Şimdi o kızı yaşında biriyle evli.Ona da beni kirleterek anlattı haliyle.Hakkımda deli dedi neler neler..Peki arka planda bana yaptıkları? Benim neden gözümü hırs bürüdüğü? Bunu anlattımı? Asla! Demem o ki bu adam pürü pak olamaz.Neden derseniz zaten sizede yalanla başlamış olaya.O kadının neden durmadan hırs yaptığını anlayın ve kadını hasta diye nitelemeyin bilip bilmeden.Ve neticede kadının yuvası yıkıldımı? Evet.Şimdi olayda cephe değiştirip sizin yanınızda olmak isterdim ancak olamam..Çünki evliyken biriyleydiniz..Ve yuvanın yıkılmasına göz yumdunuz.Nedenleri sizi ilgilendirmez o aşamada.Zaman gelip siz de aynı şeyleri yaşayabilirsiniz ve şu an da o kadının hislerini anlamanız imkansız.KEŞKE GÖZYAŞI ÜZERİNE YUVA KURMASAYDINIZ.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X