Evim olsun !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eee bu hanım bi Diyarbakır’dayız diyor bir Malatya :KK70: küçümsemek için demiyorum asla ama komutan benim kocam, herkes Komutanım diye peşinde dolanıyor dediği eşi de astsubay (varsa öyle bir eş) :KK70: üfff güya bir de diğer asker eşleri eski eşi olan hanımefendiyi kötülüyordu değil mi? Ahahaha ya aklıma bir olay geldi :) Çok çok üst düzey bir tanıdık vardı (emniyette) polis bir kadınla ilişkisi çıkınca eşi terketti, boşandı. Şikayet de etmedi kadın (çocukları var diye). Sonra bu polis kadın ağladı zırladı, adamla evlendi. 2-3 sene oldu herhalde, adam geceleri eve gitmiyor :KK70: şubelerde yatıp kalkıyor, profil resmi vs hep eski eşinden olan çocukları. Kadını da kimse insan yerine koymuyor. Herkes de arkalarından konuşuyor. Berbat bir hayatları var, kadına işi de bıraktırttı, oturttu evde :KK70: . Eeee insan ne ekerse onu biçer. Bu hanımefendi de belli ki bin bir rezillikle evlenmiş, yalnız kalmış, ne yapacağını şaşırmış. Allah böylelerinden uzak etsiiiin.

Eklentiler

• 84C81905-1455-4F62-9ABE-E0F71F67D2A9.jpeg
    84C81905-1455-4F62-9ABE-E0F71F67D2A9.jpeg
    160,1 KB · Görüntüleme: 131
Ailenizle olan muhabbete de hayran kaldim sanirim tam olarak şöyle oldu:
-baba biriyle tanistim ailesi yok,nisanlancaz
-tamam kizim
-baba ben onun yasadigi sehre gitcem
-tamam kizim
-uzun sure kaldim ama kacmadim merak etme baba evlencez biz
-tamam kizim
......burda bosanmayi bekleme suresi devreye giriyor, arastiran soran yok.
-baba evleniyoruz biz karisini bosadi beni aldi senden sakliycam
-tamam kizim.

Ailenizle olan muhabbete de hayran kaldim sanirim tam olarak şöyle oldu:
-baba biriyle tanistim ailesi yok,nisanlancaz
-tamam kizim
-baba ben onun yasadigi sehre gitcem
-tamam kizim
-uzun sure kaldim ama kacmadim merak etme baba evlencez biz
-tamam kizim
......burda bosanmayi bekleme suresi devreye giriyor, arastiran soran yok.
-baba evleniyoruz biz karisini bosadi beni aldi senden sakliycam
-tamam kizim.
Bu geldi aklıma :KK70:

Merhabalar. Size biraz kendi sorunumdan bahsetmek istiyorum arkadaslar. Lutfen yorumlarınızi esirgemeyim. Ben esimle tanistigimda bana kendisini bekar olarak tanitmisti. Kimligine kadar gordum bekar yaziyordu. Yani kendini cok guzel kamufle etmis. Askerdi malatyada gorev yapiyordu. Iliskimizin uzerinden 7 ay filan gecti ailem artik bu isin bi adini koyun demeye basladilar. Bende kendisine soyledim. Fakat bana dediki ben ailemle gorusmuyorum beni zorla evlendirmeye calistiklari icin sildim onlari. E tamam o zaman kendin gel madem ben babamla konusurum onemli olan senin niyetin dedim. Geldi nişan yaptik evde bende bu esnada surekli ailesini sorguluyorum fakat hic bir bilgi yok. Ben ankaradayim kendisi malatyada. Neyse calisiyordum o esnada bir sirkette cokta guzel isim vardi kariyer yapabilecegim. Bana dediki malatyaya gel ev tutacagiz. Sonrada evlenmek icin ankaraya birlikte doneriz. E tamam babamla konustum tmm siz gidin evi halledin bizde burdaki isleri hallederiz. Karakolda kalan rutbeliler megersem hep bole onceden nisanli yada eslerini cagirip evi bu sekilde tutup duzuyorlarmis. Yani burda herkes boyle yapiyor. Neyse gittim bi arkadasinin evinde kaliyoruz. Ev ariyoruz yok. Kafayi yemek uzere cereceye geldim. En son dedim ev yok ben geri gidecegim babam isgillenmeye basladi kactinmi sen filan demeye basladi bana. Neyse bir gun beni disari cikartti ve ben evliyim dedi. Şaka sandim tabi ben guldum filan. Sonra ciddiyetini anlayinca bi tane tokat attim ve beni hemen havalimanina geri gotur dedim. Dunyam basima yikildi neye ugradigimi sasirdim. Neyse bu beni sakinlestirmeye filan calisti bilmem ne. Prosedur geregi evlendim filan dedi. Dogu gorevine gitmemeyim die. Biticek dedi 1 aya ayriliyorum dedi. Derken annesi karsdesi aradi hepsi de tastiklediler. Seni kaybetmek istemiyor oglum cok cok seviyor ondan yalan soyledi bilmem ne. Neyse 1 ay gecti filan evi tuttuk bunlar bosandilar. Aileme daha hic bisiy soylemedim tabi. Ohoo sonradan bi ogrendim ki eski esi 6 yildir hayatinda bi siyasetcinin kizi zengin. Ama gel gorelim ki eski esi yani esime hic saygisi yok. Seviyor ama saplantili bir sekilde kiskandigi zaman silahini filan dogrultmaya kadar gitmis. Kaynanam gorumcem neler anlatiyorlar hakkinda eltim v.s ama cidden hic kimseden hakkinda bir tane iyi bisiy duymadimm. Esime surekli msjlar atiyor bizim nikah zamani yaklastigi zaman filan bana hakaretler ediyor. Yani buna ragmen esimi sucladim hep. Seni hala seviyor beni nasil bu duruma soktun sen die. Tek soyledigi sey ben sana asik oldum. Temiz kalbine iyi niyetine. Sana soyleseydim evli oldugumu benimle olmazdin. Cokta hakli. Neyse biz nikahlandik dugun dernek filan hersey oldu. Rabbime cok sukur esimden cok memnunum asker ama hic sinirli degil el ustunde tutuyor bitek huyu var cok kiskanc. Sirf bu yuzden kapandim biliyormusunuz? Bende onu cok seviyorum. Yani sonuc olarak biz evlendik. Ama eski esi hala onu sevdigi icin bizim evlendigimize inanamiyor. Gozu hala esimde ayrilmamizi dort gozle bekliyor. Beni sucluyor. Herkes ona haberimin olmadigini soledigi halde devam ediyor. Ya benim ne sucum var bende sucladim esimi kadin olarak bu yapilmazdi dedim. Hak etti bana yaptiklarini bi bilsen dedi. Hep idare ettim dedi. Yani o kadin esimi suclayacagi yerde hala ben ayirmisim onlari ole diyomus. Sanki cok mutlularmis gibi. Surekli insanlari eziyor asagiliyor aman allahim bi gorseniz. Universite okudum ben o cahil bu cahil tek kendi akilli:) bizde okuduk ne oldu yani? Basim arsina mi degdi! Ev hanimi oldum. Cocuk istiyoruz bu kadinin stresinden gerildikce gerildim. Esim adini duymaya tahamulu yok. Bilmiyorum ne yapacagim bana bi akil verin ya:KK43:

Bu tarz konular burada hoş karşılanmaz. Zaten yeni evlisiniz. Şimdi güzeldir kıskançlık dediğiniz şey hastalık bu arada ben o kısma takıldım. Kapanmanızı istemiş vs. 10 yıl sonraki konu başlığınızı söyleyeyim : " Eşim beni aldatıyor benim evden dışarı çıkmama izin vermiyor."

Benim anlamadığım şey, büyükşehir unvanlı malatyada nasıl ev bulamadınız?
İkincisi bu adam TSK mensubu ise ahlaksız davranışlardan atılmıyor mu?
Diğer sorum, bu adama güvenip evlendiğinize inanalım mı?
Son olarak da ben şu an malatyada yaşıyorum ve arkadaşımın eşi üst düzey siyasetçi. Ama herhangi bir siyasetçinin kızının eşinden ayrılıp adamın yeniden evlendiğini duymadık

bence kadın sızı umursamadığı ve zengın olduğu için siz uğrşıyorsunuz ve takıntılısınız gıbı geldi. takmıyor kadın sızı

bir de diğer kadını dinlemek lazım.
karısının huylarını 6 sene anlamamış seninle tanışınca mı anlamış kocan.

Zaten ilk eşler hep sorunludur, tuhaftır, geçimsizdir; kocaların hiçbir suçu günahı yok melek gibi insanlardır nereden de böyle sorunlu kadınlara denk gelmişlerdir tüh yazık onlara:işsiz:

Benim anlamadığım şey, büyükşehir unvanlı malatyada nasıl ev bulamadınız?
İkincisi bu adam TSK mensubu ise ahlaksız davranışlardan atılmıyor mu?
Diğer sorum, bu adama güvenip evlendiğinize inanalım mı?
Son olarak da ben şu an malatyada yaşıyorum ve arkadaşımın eşi üst düzey siyasetçi. Ama herhangi bir siyasetçinin kızının eşinden ayrılıp adamın yeniden evlendiğini duymadık
Bu çok çok çok daha üst düzey üst üst düzey bu eski eş siz tanıyamazsınız 😂😂😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X