Evim olsun !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
aklinca bizimde destek olacagimizi saniyor bu tur hanimciklar
destek olmayıp mantıklı konuşunca da tü kaka oluyoruz :)

Diğer başlıkta da kv si için atıp tutan arkadaşa doğruları söyledik diye gelip burda laf sokmuş millete :)

İşin en komik yanıysa suçladıkları bizler hala yazabiliyoruz, onlar banlı :)

destek olmayıp mantıklı konuşunca da tü kaka oluyoruz :)

Diğer başlıkta da kv si için atıp tutan arkadaşa doğruları söyledik diye gelip burda laf sokmuş millete :)

İşin en komik yanıysa suçladıkları bizler hala yazabiliyoruz, onlar banlı :)
yav mune biliyor kimin ne oldugunu:KK66: su zaten boyle muhabetleri sevmiyorum hani hayatimiza boyle kara kediler girebilr zaman kotuu aman dikkat:KK66:

Cnm bnm herkes ikimci evliligini yapiyo bu kader kismettir bunlara takilma klavyedeki ahlak bekcileri
Sen şu kocasının tek bir küfür bile etmediği şanslı baayandın dimi 😅 zihniyetini bu konu da iyice açık ettin.senin saçmalıklarını dinleyecek vaktim yok.bastım engeli bye canım

Aynen ya ogrensem bırakırdim o da biliyor ondan yalan atmış diyor ama gayet evli adam bosanana kadar takilmislar.
Aileside erkegin ailesini gormeden etmeden kızlarını başka sehire erkekle nasıl yollamis bunlar orda bir şey yapmadan mı kalmış muamma. Belki kadinla evliyken bunlar orda kalirken bir seyler bile olmus olabilir.
Olan olmuş zaten sevgili olmuşlar, nişanlanmışlar. Cinsellik yaşamış yada yaşamamış olmaları bizi ilgilendirmez zaten birşeyi de değiştirmez. Her şekilde evli adamla bir beraberlik yaşamış... Çok yanlış.

Olan olmuş zaten sevgili olmuşlar, nişanlanmışlar. Cinsellik yaşamış yada yaşamamış olmaları bizi ilgilendirmez zaten birşeyi de değiştirmez. Her şekilde evli adamla bir beraberlik yaşamış... Çok yanlış.
Cinsellik yaşamaları şunu değiştirir masum görüyor ya esiyle kendini hani eşi evli haliyle birde sevistiyse hepten topla at o adami kenara. Yoksa kim kiminle sevismis umrumda değil ama burada evli biri var ve konu eski eşin kötülüğü kötü kim burda daha da netlestirir bu durumu.

Cinsellik yaşamaları şunu değiştirir masum görüyor ya esiyle kendini hani eşi evli haliyle birde sevistiyse hepten topla at o adami kenara. Yoksa kim kiminle sevismis umrumda değil ama burada evli biri var ve konu eski eşin kötülüğü kötü kim burda daha da netlestirir bu durumu.
Ay Allah aşkına adam zaten niyeti bozmuş gitmiş utanmadan ailesiyle tanışmış, nişanlanmış birde ev tutmuş. Adamın nesi masum. Burada biz ‘aaa evet haberin yokmuş, birde adam seninle evlenmiş. Kadın iyi olsa onu aldatmazdı, aileside sevmiyormuş kesin kötü bir kadındır.’ diyelim bekledi ama aklın yolu bir. Kesinlikle masum değiller.

Ayrıca doğu görevinden kaçmak(!) için nasıl formalite evlilik yapılıyor? Doğu görevi tek şartla yapılmıyor şehit yakını olmakla. Adam her alanda kandırmış. Bravo Kemal’im yapmaz devam👏🏻👏🏻

Ya harbiden cok bossunuz at gozlugu ile bakiyorsunuz hayata. Bende burda durmus laf anlatiyorum sizin gibilere. Yaramiz mi var ne anlamadim ki? Cogu kisi ozenle guzel guzel yorum yaparken bazilarida arsizligini hic elden birakmiyor. Bi bakin isinize allah askina ya
Evet yaramız var. Burda evli adamla birlikte oldunuz diye sizi haksız gören herkesin kocası kendisini sizin gibi mükemmel kadınlarla aldattı ve evlendi. Tüm üyeler sizin gibi tercih edilen muhteşem ötesi kadınlara gıcığız.

Kendinizi ne kadar özel ve önemli görüyorsunuz. At gözlüğüyle bakmak nedir? ‘Eşler birbirlerini aldatmamalı, kadınlar evli erkeklerle birlikte olmamalı’ demek mi? Biz buna ahlak, haya, sadakat, vicdan diyoruz.

Kadının kocasıyla birlikte olmuşsunuz. Sizi destekleyip, alkışlamadık doğruları söyledik diye siz bize boş diyebilirsiniz. Zaten evli adamla birlikte olan bir kadının bize “boşsunuz” demeside çok ciddiye alınacak bir şey değil.

Size ve ailenize en baştan beri yalanlar söyleyip, karısını aldatan, kötüleyen, kendisine silah çeken(??!) eşinden sizinle nişanlanana kadar boşanmayan, ama herkesin çok sevdiği eşinizle mutluluklar. Umarım diğer kadınla aynı şeyleri yaşamazsınız.

Eski esine sorsan kadin kimbilir neler cekti ondan. Burda gelmis kadini kötülüyorsunuz. Kocaniz kötü demis ailesi kötü demis. Eminim kendileri melek gibidir, hep karsidani kötüdür zaten. Sizin bu adamla mutlu bir sonunuz olcagini düsünmüyorm bu kadar entrikanin üstüne

Eşiniz çok hatalı davranmış ancak sizin bir hatanız olduğunu düşünmüyorum tek bir konu dışında. Bunu duyar duymaz ayrılmalıydınız bence. Çok büyük bir yalan bu. Ayrılmamışsınız evlenmişsiniz. Bundan sonra size ulaşıp hakaret ederse mesajlarıyla savcılığa şikayet edin bence. O da hata yapıyor bence. İnsan kendisini bu şekilde terk eden bir adamın ve onun yeni karısının peşine düşmemeli diye düşünüyorum.Yapabilirse mahkemede hesaplaşmalı Allah’a havale edip yoluna devam etmeli. Hikayede kimse normal ve dik duruşlu değil maalesef

Bi gün eşin seni de aldatacak, sonra o aldattığı kadına seni sevmediğini ne berbat biri olduğunu vs söyleyecek ailesiyle birlikte, o zaman kadını anlarsın. İlahi adalet falan demiyorum, karakter yapısı diyorum. Eşin karaktersiz bu değişmez. Nasıl bunu göz ardı yapabilirsin. Çocuk yapma en azından 3 5 sene sana verebileceğim tek akıl bu.

Kadin kocasini gorevde sansin ama kocasi asik oldum diye Bskasiyla nisanlansin ustune kadini bosasin. Tabi herkese kadini kotuleyecek,seni ellerinde tutmaları icin. Kadin neler cekti nelere maruz kaldi kim bilir. En basiti aldatildi. Acaba kolay mı seyler yasadi. Esinin ailesi de eşinde dalaverici belli. Yazik olan o kadina olmus . Simdide o deli onun dediklerine inanma diye gercekleri soylemesini bertaraf ediyolar kendilerince

Birşey var eğer boşanma aşamasındayken birliktelik başladıysa olabilir. Sonuçta siz ayırmış olmuyorsunuz bitmiş birşey nihayete ermeyi bekliyordur. Ama evliyken birliktelik varsa durum farklı yorumlar haklı..... Daha çok şey yazarım ama buralar karışır. Böyle konular herkesin kaldırabileceği şey değil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X