Evim olsun !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhabalar. Size biraz kendi sorunumdan bahsetmek istiyorum arkadaslar. Lutfen yorumlarınızi esirgemeyim. Ben esimle tanistigimda bana kendisini bekar olarak tanitmisti. Kimligine kadar gordum bekar yaziyordu. Yani kendini cok guzel kamufle etmis. Askerdi malatyada gorev yapiyordu. Iliskimizin uzerinden 7 ay filan gecti ailem artik bu isin bi adini koyun demeye basladilar. Bende kendisine soyledim. Fakat bana dediki ben ailemle gorusmuyorum beni zorla evlendirmeye calistiklari icin sildim onlari. E tamam o zaman kendin gel madem ben babamla konusurum onemli olan senin niyetin dedim. Geldi nişan yaptik evde bende bu esnada surekli ailesini sorguluyorum fakat hic bir bilgi yok. Ben ankaradayim kendisi malatyada. Neyse calisiyordum o esnada bir sirkette cokta guzel isim vardi kariyer yapabilecegim. Bana dediki malatyaya gel ev tutacagiz. Sonrada evlenmek icin ankaraya birlikte doneriz. E tamam babamla konustum tmm siz gidin evi halledin bizde burdaki isleri hallederiz. Karakolda kalan rutbeliler megersem hep bole onceden nisanli yada eslerini cagirip evi bu sekilde tutup duzuyorlarmis. Yani burda herkes boyle yapiyor. Neyse gittim bi arkadasinin evinde kaliyoruz. Ev ariyoruz yok. Kafayi yemek uzere cereceye geldim. En son dedim ev yok ben geri gidecegim babam isgillenmeye basladi kactinmi sen filan demeye basladi bana. Neyse bir gun beni disari cikartti ve ben evliyim dedi. Şaka sandim tabi ben guldum filan. Sonra ciddiyetini anlayinca bi tane tokat attim ve beni hemen havalimanina geri gotur dedim. Dunyam basima yikildi neye ugradigimi sasirdim. Neyse bu beni sakinlestirmeye filan calisti bilmem ne. Prosedur geregi evlendim filan dedi. Dogu gorevine gitmemeyim die. Biticek dedi 1 aya ayriliyorum dedi. Derken annesi karsdesi aradi hepsi de tastiklediler. Seni kaybetmek istemiyor oglum cok cok seviyor ondan yalan soyledi bilmem ne. Neyse 1 ay gecti filan evi tuttuk bunlar bosandilar. Aileme daha hic bisiy soylemedim tabi. Ohoo sonradan bi ogrendim ki eski esi 6 yildir hayatinda bi siyasetcinin kizi zengin. Ama gel gorelim ki eski esi yani esime hic saygisi yok. Seviyor ama saplantili bir sekilde kiskandigi zaman silahini filan dogrultmaya kadar gitmis. Kaynanam gorumcem neler anlatiyorlar hakkinda eltim v.s ama cidden hic kimseden hakkinda bir tane iyi bisiy duymadimm. Esime surekli msjlar atiyor bizim nikah zamani yaklastigi zaman filan bana hakaretler ediyor. Yani buna ragmen esimi sucladim hep. Seni hala seviyor beni nasil bu duruma soktun sen die. Tek soyledigi sey ben sana asik oldum. Temiz kalbine iyi niyetine. Sana soyleseydim evli oldugumu benimle olmazdin. Cokta hakli. Neyse biz nikahlandik dugun dernek filan hersey oldu. Rabbime cok sukur esimden cok memnunum asker ama hic sinirli degil el ustunde tutuyor bitek huyu var cok kiskanc. Sirf bu yuzden kapandim biliyormusunuz? Bende onu cok seviyorum. Yani sonuc olarak biz evlendik. Ama eski esi hala onu sevdigi icin bizim evlendigimize inanamiyor. Gozu hala esimde ayrilmamizi dort gozle bekliyor. Beni sucluyor. Herkes ona haberimin olmadigini soledigi halde devam ediyor. Ya benim ne sucum var bende sucladim esimi kadin olarak bu yapilmazdi dedim. Hak etti bana yaptiklarini bi bilsen dedi. Hep idare ettim dedi. Yani o kadin esimi suclayacagi yerde hala ben ayirmisim onlari ole diyomus. Sanki cok mutlularmis gibi. Surekli insanlari eziyor asagiliyor aman allahim bi gorseniz. Universite okudum ben o cahil bu cahil tek kendi akilli:) bizde okuduk ne oldu yani? Basim arsina mi degdi! Ev hanimi oldum. Cocuk istiyoruz bu kadinin stresinden gerildikce gerildim. Esim adini duymaya tahamulu yok. Bilmiyorum ne yapacagim bana bi akil verin ya:KK43:
aklin varsa cocuk yapma. bu adamin ayni seyi sana yasatmayacagindan asla emin olamazsin.. hic ama hic saglikli gormedim durumunuzu. yalani anladigin anda terk edip ayri bir hayat kurmaliydin. sonunuz hayrolsun.

Allahım bir de çok güzel birşey yapmış gibi anlatıyor. "onun için kapandım biliyor musunuz". Mendil getirin ağlayacağım bir sn :KK70:
Başkası için kendini yok sayıp kapanmışsın. Allah için kapansaydın ya, bir de uğruna bunları yaptığın insan evliyken seninle evlenmeye çalışan kocan... :KK70:

Merhabalar. Size biraz kendi sorunumdan bahsetmek istiyorum arkadaslar. Lutfen yorumlarınızi esirgemeyim. Ben esimle tanistigimda bana kendisini bekar olarak tanitmisti. Kimligine kadar gordum bekar yaziyordu. Yani kendini cok guzel kamufle etmis. Askerdi malatyada gorev yapiyordu. Iliskimizin uzerinden 7 ay filan gecti ailem artik bu isin bi adini koyun demeye basladilar. Bende kendisine soyledim. Fakat bana dediki ben ailemle gorusmuyorum beni zorla evlendirmeye calistiklari icin sildim onlari. E tamam o zaman kendin gel madem ben babamla konusurum onemli olan senin niyetin dedim. Geldi nişan yaptik evde bende bu esnada surekli ailesini sorguluyorum fakat hic bir bilgi yok. Ben ankaradayim kendisi malatyada. Neyse calisiyordum o esnada bir sirkette cokta guzel isim vardi kariyer yapabilecegim. Bana dediki malatyaya gel ev tutacagiz. Sonrada evlenmek icin ankaraya birlikte doneriz. E tamam babamla konustum tmm siz gidin evi halledin bizde burdaki isleri hallederiz. Karakolda kalan rutbeliler megersem hep bole onceden nisanli yada eslerini cagirip evi bu sekilde tutup duzuyorlarmis. Yani burda herkes boyle yapiyor. Neyse gittim bi arkadasinin evinde kaliyoruz. Ev ariyoruz yok. Kafayi yemek uzere cereceye geldim. En son dedim ev yok ben geri gidecegim babam isgillenmeye basladi kactinmi sen filan demeye basladi bana. Neyse bir gun beni disari cikartti ve ben evliyim dedi. Şaka sandim tabi ben guldum filan. Sonra ciddiyetini anlayinca bi tane tokat attim ve beni hemen havalimanina geri gotur dedim. Dunyam basima yikildi neye ugradigimi sasirdim. Neyse bu beni sakinlestirmeye filan calisti bilmem ne. Prosedur geregi evlendim filan dedi. Dogu gorevine gitmemeyim die. Biticek dedi 1 aya ayriliyorum dedi. Derken annesi karsdesi aradi hepsi de tastiklediler. Seni kaybetmek istemiyor oglum cok cok seviyor ondan yalan soyledi bilmem ne. Neyse 1 ay gecti filan evi tuttuk bunlar bosandilar. Aileme daha hic bisiy soylemedim tabi. Ohoo sonradan bi ogrendim ki eski esi 6 yildir hayatinda bi siyasetcinin kizi zengin. Ama gel gorelim ki eski esi yani esime hic saygisi yok. Seviyor ama saplantili bir sekilde kiskandigi zaman silahini filan dogrultmaya kadar gitmis. Kaynanam gorumcem neler anlatiyorlar hakkinda eltim v.s ama cidden hic kimseden hakkinda bir tane iyi bisiy duymadimm. Esime surekli msjlar atiyor bizim nikah zamani yaklastigi zaman filan bana hakaretler ediyor. Yani buna ragmen esimi sucladim hep. Seni hala seviyor beni nasil bu duruma soktun sen die. Tek soyledigi sey ben sana asik oldum. Temiz kalbine iyi niyetine. Sana soyleseydim evli oldugumu benimle olmazdin. Cokta hakli. Neyse biz nikahlandik dugun dernek filan hersey oldu. Rabbime cok sukur esimden cok memnunum asker ama hic sinirli degil el ustunde tutuyor bitek huyu var cok kiskanc. Sirf bu yuzden kapandim biliyormusunuz? Bende onu cok seviyorum. Yani sonuc olarak biz evlendik. Ama eski esi hala onu sevdigi icin bizim evlendigimize inanamiyor. Gozu hala esimde ayrilmamizi dort gozle bekliyor. Beni sucluyor. Herkes ona haberimin olmadigini soledigi halde devam ediyor. Ya benim ne sucum var bende sucladim esimi kadin olarak bu yapilmazdi dedim. Hak etti bana yaptiklarini bi bilsen dedi. Hep idare ettim dedi. Yani o kadin esimi suclayacagi yerde hala ben ayirmisim onlari ole diyomus. Sanki cok mutlularmis gibi. Surekli insanlari eziyor asagiliyor aman allahim bi gorseniz. Universite okudum ben o cahil bu cahil tek kendi akilli:) bizde okuduk ne oldu yani? Basim arsina mi degdi! Ev hanimi oldum. Cocuk istiyoruz bu kadinin stresinden gerildikce gerildim. Esim adini duymaya tahamulu yok. Bilmiyorum ne yapacagim bana bi akil verin ya:KK43:
Kendinizi aldatılmış gibi göstermişsiniz ama çok belli oluo.Adam boşandı sonra sizlemi evlendi?Belki çok mutlulardı bilemezsinki?Belki sen hayatlarında olmasaydın boşanmıcaklatdı?Beni kandırdı diosunuz ama sizle evlenmeden adam zaten anlatmış sana?Sende boşanmasını bekleyip evlenmişim.Eksiklikler var sanki

Sen kadının kocasını elinden al.sonrada eşimin ona döneceğini saniyor de 😡eşinde aileside sende aynı seviyedesiniz ... hiç kusura bakma bulmuşum dengini.. aynı şey başına gelirse emin ol o sevdiğin adam ve ailesi senin hakkında yeni gelin adayında aynı şeyleri anlatacaklar 😡 sen bi yuva yiktiginin farkindamisin .. evli bir adamla birlikte oldun ve bosanmasina vesile oldun .. ne diyecekti kadin ?
Şimdi o kadından sıkıldığı için konu sahibine geldi. Konu sahibi de çok sıkmaya başlayınca başkasıyla nişanlanacak... Net.

Eşiniz yalan konuşmuş, halende yalan konuşuyordur,
Siz bile bile evlenmişsiniz acaba daha ne yalanları var sizin bilmediğiniz

doğudan muafiyet diye bir şey var mi ???
arada esinizi kontrol edin sizle evliyken başkasiylada nişanlanmasın

Okurken aklıma ilk bu geldi 😂
Gercekten telefonlarını falan iyice kontrol edin. Bir gün bir kadin çıkıp senin kocan ama benimde nişanlım. Seninle yakında bosanacak, biz ev tuttuk ve evleneceğiz falan demesin 😂😂
Adam resmen sizden geçmiş 6 senesini saklamis, siz de" ESINIZ " icin kapanmissiniz hayırlı ugurlu olsun. Harika bir fedakarlik ve bir o kadar da cok mantıklı 😂

Okurken aklıma ilk bu geldi 😂
Gercekten telefonlarını falan iyice kontrol edin. Bir gün bir kadin çıkıp senin kocan ama benimde nişanlım. Seninle yakında bosanacak, biz ev tuttuk ve evleneceğiz falan demesin 😂😂
Adam resmen sizden geçmiş 6 senesini saklamis, siz de" ESINIZ " icin kapanmissiniz hayırlı ugurlu olsun. Harika bir fedakarlik ve bir o kadar da cok mantıklı 😂
adamin imam nikahli 3 5 karisi daha cikabilir bence mümkün yani

Madem eski eşi psikopatmış, adam neden daha önce boşanmamış. Evli ve eşinden uzakta bir adam sizinle bekarmış gibi takılabiliyorsa ilk değilsinizdir. Kim bilir sizden önce kimlerle gezip tozmustur. E zaten evliler nişanlılar öyle yapıyormuş, ayrı ev tutup yaşıyorlarmış. Madem siz de mağdur oldunuz, sizi mağdur eden kişiyle neden evlendiniz? Bir de bu adamın çok iyi biri olduğunu, ailesinin, arkadaşlarının hakkında iyi konuştuğunu söylüyorsunuz. Hangi arkadaşları, hani şu evli nişanlı olup bekar kızlara ev tutan arkadaşları mı? Saf mısınız acaba. Yalan söyleyen birine güven olmaz ama sizin adam yalancidan da öte çok düzenbaz iğrenç bir adam

Üniverstede okuduğunuza göre baya bilgi sahibi bir insanmış gibi hareket etmenizi beklerdim ev hanımı olmuş çalışan olmuş ilk okul mezunu olmus ne fark eder Kadın olduğunuzu fark edin ilk başta ben sizi yargılamıyorum fakat ufacık bir şüphe sezdiğiniz anda kend ayaklarınızın üzerinde durmayı başarabilmeliydiniz. Okumuşsunuz her insan hata yapar ve ders çıkarır hata üstüne hata yapmak çok mantıksız bir hareket bence kendi ayaklarınızın üstünde durun szinde yaptığınız doğru değil tastiklemez kimse bu durumu. O cahil bu cahil demek kimsenin hakkı değil. Herkes kendinden sorumlu bir de üstne çocuk yapıp o sabiyi de perişan etmeyin erkeklerin üzerine kurulmadı bu hayat. Herkes başının çaresine bakabilir . Bir erkek için bu kadar günah işlemeye gerek yoktu bence.

Siyasetçi nin kızıymışö belki burda anlamamız gereken başka şeyler var. Günah almak istemem ama...
Siyasetçinin kızını aldatacak (ki askeriyede ahlaksız yaşam suçu var) o kız da bağlantılarını kullanmayıp ona ceza verdirmeyecek öyle mi? :KK70: “Askerin yaşayışı lekesiz olmalıdır” maddesinden ordudan atılanlar var. Bunu yazan insan açık açık yalan bir senaryo yazmış, yalan değilse bile yazdıkları yüzde yüz gerçeklerden çok farklı. Askeri ortamı çok iyi biliyorum hele ki subay eşleri eşini aldatıp o kadınla evlenenleri öyle bir dışlıyorlar ki bir rezil etmedikleri kalıyor. İsterse de başbakanın damadı olsun bu arada en fazla merkezde güzel bir göreve çekilir (ki o da Malatya olmaz muhtemelen Ankara olur) yine de Doğu’dan muaf olmaz. Yani nerden baksanız yalan.

Diyelim ki bunlarin hepsi doğru , eşin yine de sana bin tane yalan söylemiş ailesi ile tanistirmadan bı sehre getirmiş sacmasapan dalavere yapmış. Önce ailem yok diyodu sonradan ortaya çıkıp hepsi seni aramaya başladı. Hayır şunu anlamadım ailen nasıl kabul etti bu rezilliği?
O kadın haksız bile olsa resmi olarak karısı ve 6 yıl bosanamamislar siz tanışınca 1 ay içinde nasıl boşandı onu anlamadım bu kadar takıntılı ise kabul etmezdi bence çok daha fazla yalan var burda sen eşine inaniyosun o kadını sucluyosun da ne yaşadığını bilemezsin belki 5 sene sonra bu adam seni terk edecek ve senin hakkında başka kadına pis iftiralar atacak

Ay Allah aşkına adam zaten niyeti bozmuş gitmiş utanmadan ailesiyle tanışmış, nişanlanmış birde ev tutmuş. Adamın nesi masum. Burada biz ‘aaa evet haberin yokmuş, birde adam seninle evlenmiş. Kadın iyi olsa onu aldatmazdı, aileside sevmiyormuş kesin kötü bir kadındır.’ diyelim bekledi ama aklın yolu bir. Kesinlikle masum değiller.

Ayrıca doğu görevinden kaçmak(!) için nasıl formalite evlilik yapılıyor? Doğu görevi tek şartla yapılmıyor şehit yakını olmakla. Adam her alanda kandırmış. Bravo Kemal’im yapmaz devam👏🏻👏🏻
aynen burda yazan çoğu kişi aslında ne kadar saçma, hatalı yada mantıksız olduğunu biliyor durumun ama başkaları hak versin de kafayı gömmeye devam edebilsinler diye uğraşıyorlar.
gerçekçi konuşanları da sen kötü niyetlisin diye suçluyolar.

adam ailemle görüşmüyorum demiş, bekarım demiş.. hepsi büyük yalanlar.
dürüst olmak erdemdir, karakterdir.
insan çok sevse de dürüst olmalı bence.
bu sürpriz hediye bakarken sevgilin arayınca evdeyim demek gibi bişey değil ki.
resmen insanın hayatıyla oynayan yalanlar bunlar.
çok seveceğine önce erdemli ve dürüst olsun, sevgi zamanla gelir zaten.

bu kadarı yalanı söylemiş bi insan daha size neler yapar hiç düşünmediniz mi? nasıl evlenmeye ikna oldunuz bir.ikincisi ne kadar kötü olurs olsun sonuçt canı yanmış bir kadın var,beni kocamdan ayırdın al hyrını gör mü diyecek sna.Makıl bir yaşantınız olduğunu söylemişsiniz ama ortada nikah yokken yabancı bir adamla başka şehirde başkasının evinde aylarca nasıl kaldınız oda bir tuhaf yani.

Siyasetçinin kızını aldatacak (ki askeriyede ahlaksız yaşam suçu var) o kız da bağlantılarını kullanmayıp ona ceza verdirmeyecek öyle mi? :KK70: “Askerin yaşayışı lekesiz olmalıdır” maddesinden ordudan atılanlar var. Bunu yazan insan açık açık yalan bir senaryo yazmış, yalan değilse bile yazdıkları yüzde yüz gerçeklerden çok farklı. Askeri ortamı çok iyi biliyorum hele ki subay eşleri eşini aldatıp o kadınla evlenenleri öyle bir dışlıyorlar ki bir rezil etmedikleri kalıyor. İsterse de başbakanın damadı olsun bu arada en fazla merkezde güzel bir göreve çekilir (ki o da Malatya olmaz muhtemelen Ankara olur) yine de Doğu’dan muaf olmaz. Yani nerden baksanız yalan.

ohh be işin detaylarını bilenler ne güzel açıklıyor.

Eski eş mi? Kim eskitti pardon? Sen gel yuva yık sonra eski eşi de. Yuva yıkanın yuvası olmaz emin ol yarın bir gün sende yarın birilerine göre bu adamın eskisi olursun. Şaka gibi ya eskiden alkolü sigarası var mı derlerdi istemeye giderken gençler de sigara içtiğini falan büyüklerinden çekindiğinden söylemezdi bile. Seninki maşallah çok afedersin eşeğini sağlam kazığa bağlamadan birini ayarlamadan diğerini boşamıyor. Yahu hadi Allah'tan utanma korkma, elalem denilen kurumdan çekinme tamam bir yere kadar ama yahu ANNE BABANI SALAK YERİNE KOYMUŞ bir adamı nasıl savunursun? Kaynana görümcene gelince senin yanında eli çekiştiren elin yanında seni çekiştirir. 😁 Yarın oğlum kurban olduğum evliydi bu geldi bu kadın yamandı oğluma diye senden bahsedecekler. Eski eş akıllıymış eşime hiç saygısı yok demişsin ya sana da tavsiye ederim bu adama saygı duyulur mu pes diyorum size. Üniversite okuması da nasıl yara olmuş o özgüvensiz bünyenize. Kapanmışsınız bilmeden, okumuşsunuz öğrenmeden, büyümüşsünüz gelişmeden... Mehmet Akif Ersoy'un çok güzel bir şiiri vardır bak buraya bırakayım da eşin eşinin ailesi ve sen birer kopya çıkarıp duvara asın bence:
Ne ibrettir kızarmak bilmeyen çehren, bırak kardeşim tahsili ; git önce edep, haya öğren!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X