Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar bağışlarınızı nereye yapıyorsunuz?
Bizim burada kiyafet kumbarasi var ama sayıları azaltıldı daha uzaklara konulmaya baslandi onun haricinde aslinda görerek vermek isterdim mahalle muhtarı pek ilgilenmiyor sanki
Bende kiyafet gibi şeyleri çopün yanina koyuyorumArkadaslar bağışlarınızı nereye yapıyorsunuz?
Bizim burada kiyafet kumbarasi var ama sayıları azaltıldı daha uzaklara konulmaya baslandi onun haricinde aslinda görerek vermek isterdim mahalle muhtarı pek ilgilenmiyor sanki
Arkadaslar bağışlarınızı nereye yapıyorsunuz?
Ben çöpe atmaya kıyamıyorum şöyle ki kullanılmasa bile geri dönüşüme gitsin önceki evimde geri dönüşüme atiyordumÇöpün kenarına koyuyorum ihtiyacı olan alsın . O kumbaralara da her zaman ihtiyacı olan gelmiyo ki kumbaradan alıp dolapta satanlar varmış ..aman her şeyi en ince ayrıntısına kadar dusunemem valla koyarım çöpün kenarına ihtiyacı olan alsın, almiyosa da çöpe gitsin napim![]()
ben gördüm , bizim komşuların (ne yazık ki) ayrı ayrı 2 dairesi var binada ve biri bildiğin çöp evYanlis anlamayin ama bu yaptiginiz istifcilik , kendi kiyafetlerinizi neden sakliyorsunuz kiziniza olur mu oyle sey hic ? Verin ihtiyaci olan birine , kiziniz buyuyunce zaten yeni seyler almak isteyecek , hayatimda duymadim gormedim su yaptiginiz seyi yapan birini
Bunlardan birisi de benim annemben gördüm , bizim komşuların (ne yazık ki) ayrı ayrı 2 dairesi var binada ve biri bildiğin çöp evkırık bozuk eski hiçbir şeyi atmayıp o ikinci eve indiriyolar ve içeri yığıyolar , parasızlıktan falan değil (zaten bi daireyi buna ayıran adam fakir olmaz
)camları falan hiç açılmaz arada kapı açılır içeriden garip küflü kokular.Zaten çok da uyuz sevimsiz tipler yakında belediyeye çöp ev diye ihbar edicem ciddili. Zaten çöplerini de oraya indirip biriktirip öyle atıyolarmış
![]()
Artık istesem de atamam çünkü ikinci kızım geliyor,ilk kızımın küçüldüklerini,oyuncaklarını saklamıştım şimdi üstünden çıkan herşeyi saklıyorum ikinciye.Benim küçülmüşlerimi ilk kızıma saklıyorum böyle olunca ev fazlalık doldu.Arka balkon depo gibi,kendi evimizi kiraya verip daha büyük bir eve kiraya çıktık ama buna da sığamıcaz.iki kızı ya da oğlu olan anneler nasıl saklıyorsunuz,resmen atılmıyor satılmıyor.Depo lazım ama o da küçük anca bisikletlerimizi aldı alt kattaki depo.çıkamadım işin içinden.