evin gerçekten çok hoş özellikle mutfağın..öncelikle yerler ne pek anlamadım markasını yazarmısın..birde tezgah granit mi siyah çok kullanışlı değil diyorlar su lekesi kalıyormuş sen memnunmusun.dolapların malı ne...
bar masanızın yüksekliğini öğrenebilirmiyim?
Güle güle oturun çok güzel tasarlanmış ince ayrıntıları ozenle secılmıs bır evınız var ama cok soğuk sankı katolog ıcın olusturulmus gb..
Yaşanmışlık var demıssınız tabıkı yasıyorsunuz agız tadıyla , saglıkla da yasamaya devam edın inşallah ama evınızın kucuk , sıcak dokunuslara ıhtıyacı var bana göre
eviniz çok güzel herşeyiyle.... mutlu huzurlu oturun inş. kırmızı koltuğunuzun markası nedir???
güle güle otur...bence cok zevklisiniz ..herşey çok güzel düşünülüp dizayn edilmiş.sadece mutfak masası biraz uyumlu olmamış.onunda farkında oldugunuzu düşşünüyorum.çünkü eski eşyalarınızı kullandıgınızı söylemişsiniz..
muhteşem tek kelime ile bu forumda en çok beğendiğim bakmaya doyamadığım evler grubuna girdi bile size bazı sorularım olck.antredeki dolapları kendiniz mi yaptırdınız .iç kısımlarını nasıl çok merak ettim raf şeklindemi.ve hangi amaçla kullanıyosunuz yani içine ne koyuyosunuz merak ettim mutfağınıza bayıldım resmen ....ada mutfak sevmem ama sizinki çok güzel olmuş.ortadaki masası kullanışlımı nasıl?bide salon fotolarınızı az buldum biraz daha foto ekleseniz benim için :)))))
ya çok teşekkür ederim.zevkkkk oda Allah vergisi gerçekten.rabbim size bol bol vermiş hem zevklisiniz hemde çok alçakgönüllü.çok teşekkür ederim bu işten anlıyosunuz.koltuklarınızın eski hali nasıldı.kaplattığınızı söylemiştiniz ama yenilerden bile daha güzel olmuş.sizden öğreneceğim çok şey var