Evim evim güzel evim

valla kim ne derse desin ben evinizi çok begendim özellikle ara holleki ledlere bayıldım nasıl yaptınız acaba ? eviniz benim tarzıma çok uygun bende yeni evime geçtim ve bütün herşeyimi yeniliyorum ara holüme bu ledlerden yaptırmak istiyorum

valla kim ne derse desin ben evinizi çok begendim özellikle ara holleki ledlere bayıldım nasıl yaptınız acaba ? eviniz benim tarzıma çok uygun bende yeni evime geçtim ve bütün herşeyimi yeniliyorum ara holüme bu ledlerden yaptırmak istiyorum

BAUHAUS aldık pervazşları içinde kanalı var letleri de elektrikçi döşedi cnm teşekkürler..

Cokkkk begendimmm!! :nazar:
Allah'im herkeze boyle evler nasip etsin insallah. :KK31:

Not: Gop'ta, mobilyaciya yaptirmisin demissin, ozel mesaj olarak bilgi alabilirmiyim? :)

canım evin gerçekten çok güzel Güle güle otur inşallah ama şunu söylicem bu evde senin zevkinin çok da bi etkisi yok yan,i şunu demek istiyorum zaten maşallah oturduğun ev başlı başına güzel e eşyalarıda güzel eseçince harika.bilmem anlatabildimmi:)çok beğendim ancak daireninde orjinal güzelliğinin hakkı yenemz:)

MERHABA...evinizi çok beğendim...harika...aksine bana çok sıcak geldi eviniz...biz de yei ev aldık içini yaptırmaya başlıyacagız önümüzdeki hafta...ben de sizin gibi mutfak ezgahımda ve evin genelinde en ufak dahi fazlalık esya istemiyorum..yalın ve çok şık bir ev olmuş:)
holdeki letlere bayıldıııımm...eşime gösterdim o da begendi..bizde yaptıralım diyoruz:)
benim evimde dubleks çamaşır makinesini vestiyerin oraya koyamk da iyi fikir

peki mutfaktaktaki bar tipi sandalyeler rahat mı..ben de düşünüyorum ama kullanışlı mı ki:))

MERHABA...evinizi çok beğendim...harika...aksine bana çok sıcak geldi eviniz...biz de yei ev aldık içini yaptırmaya başlıyacagız önümüzdeki hafta...ben de sizin gibi mutfak ezgahımda ve evin genelinde en ufak dahi fazlalık esya istemiyorum..yalın ve çok şık bir ev olmuş:)
holdeki letlere bayıldıııımm...eşime gösterdim o da begendi..bizde yaptıralım diyoruz:)
benim evimde dubleks çamaşır makinesini vestiyerin oraya koyamk da iyi fikir

peki mutfaktaktaki bar tipi sandalyeler rahat mı..ben de düşünüyorum ama kullanışlı mı ki:))

çok kullanışlı 18 ve 12 yaşında 2 tane oğlum var ve biz mutfakta oturuyoruz ..65 yaşındaki annem bile oturuyo başka ne diyim:):KK1:

canım evin gerçekten çok güzel Güle güle otur inşallah ama şunu söylicem bu evde senin zevkinin çok da bi etkisi yok yan,i şunu demek istiyorum zaten maşallah oturduğun ev başlı başına güzel e eşyalarıda güzel eseçince harika.bilmem anlatabildimmi:)çok beğendim ancak daireninde orjinal güzelliğinin hakkı yenemz:)

daire güzel fakat işcilik sıfırdı yani vestiyerin oraya mutfak koymuştu şuan mutfak yaptığımız yer iki ayrı odaydı banyolar yerler heryer değişti mütayitte hiç bişey kalmadı 3 yıllık bina aslında sıfır aldık zevkimize göre yaptırdık saten alçı bile yoktu :KK50:

çok teşekkür ederim allahım isteyen herkese versin huzurla mutlulukla sağlıkla oturmayı nasip etsin inşalah:KK49:

Evini şimdi hatırladım canim:)
Genelde beyenmedigim eve yorum yapmakan kaçınırımki insanların hevesini, yada kalbini kirmamak adına:)
Fakat, eşime gösterdiğim ikinci ev senin evindi!:KK34:ama nedense yorum yapmayı sanırım unutmuşum:)

Özelikle senin mutfağına bayilmiştim! Çok modern ve şık bulmuştum, tam hayalindeki mutfak gibi:)
ayrica işiklandırmaların çok hoş bir hava vermiş evine! Buda eşimin çok hoşuna gitmişti. .

Çamaşır makinesini dolapda gizlemen ise, ne güzel bir fikir! Düzenli olan herşeye bayılırım!

Mobilyalarını ve yatağında çok güzel. .

Düzenli ve gereksiz hiç bir şey görmedim evinde:) Güle güle, huzurla yaşayın!

pırıl pırıl harika bir evv, güle güle oturun mutlulukla inşallah :)

Huzurla oturun çok sade ve şık olmuş.Bende bir şey sorayım mutfaktaki ada dolaplı mı ve de kullanışlımı?

X