Evim evim güzel evim

modern ve avangardı birlikte kullanmışsınız sade değil bilakis gayet iddialı eviniz :)

özellikle mutfak çok benim tarzım olmasa da çok şık çok beğendim genişliği barı falan çok hoş güle güle oturun :)

Güle güle oturun,eviniz ve mobilyalarınız çok güzel.

Zevkler tartışılmaz,ledleri beğenenler olmuş ama bence eviniz ledsiz çok daha güzel olurdu:)

Bir de duvarlarınız çok boş geldi bana.

bayıldımm :KK16:
çok şık güzel günlerde oturun inşallah
şu mutfakta doğal taş mı kullandınız öyle gördüm ama
fiyatını merak ediyordum sizdeki ölçüde tam istediğim gibi açıkçası tam ayarında

bayıldımm :KK16:
çok şık güzel günlerde oturun inşallah
şu mutfakta doğal taş mı kullandınız öyle gördüm ama
fiyatını merak ediyordum sizdeki ölçüde tam istediğim gibi açıkçası tam ayarında

cam mozaik 1.5 civarı tutmuştu beğenmenize sevindim bende çok aramıştım:KK1:

çok beğendim eviniz çok güzel.güle güle oturun.Allah bize de nasip eder inş böyle evler..

çook beğendim çook güzel eviniz.... benim evimin renklerinde eviniz mürdüm,gri,metalik,beyaz..... bayılıyorum bende........güle güle oturunnn:KK16:

evin gerçekten çok hoş özellikle mutfağın..öncelikle yerler ne pek anlamadım markasını yazarmısın..birde tezgah granit mi siyah çok kullanışlı değil diyorlar su lekesi kalıyormuş sen memnunmusun.dolapların malı ne...:nazar::nazar:

Güle güle oturun çok güzel tasarlanmış ince ayrıntıları ozenle secılmıs bır evınız var ama cok soğuk sankı katolog ıcın olusturulmus gb..
Yaşanmışlık var demıssınız tabıkı yasıyorsunuz agız tadıyla , saglıkla da yasamaya devam edın inşallah ama evınızın kucuk , sıcak dokunuslara ıhtıyacı var bana göre

allah bir ömür ağız tadı ile oturmayı nasıp etsin :)
çok şık zevkli ve ferah bi eviniz var

X