Evim evim güzel evim

salon sehpasının üzerindeki 3 lü parçadan bende evimde kullanıyorum yalnız tam seçemedim içlerine bişey koydun mu boncuk gibi rica etsem net bi fotosunu daha koyarmısın?:)

Çok beğendim evinizi maşallah hele mutfak, hol bayıldım..:nazar:
Huzurla oturun.. Allah herkese gönlündeki evi nasip etsin inşallah:KK31:
Yemek odası takımınızın fiyatını merak ettim bi de?:26:

evinizi çok beğendim güle güle çocuklarınzla birlikte sağlıklı sıhhatli oturun inş...aslında 6 sayfasyıda okudum ama evinizi nerden aldığınızı yazdığınızı görmedim.istda mısın? led ışıklar ve ip perde detayları bi harika:)
sağol cnm teşekkürler evt istanbul gaziosmanpaşa

Çok beğendim evinizi maşallah hele mutfak, hol bayıldım..:nazar:
Huzurla oturun.. Allah herkese gönlündeki evi nasip etsin inşallah:KK31:
Yemek odası takımınızın fiyatını merak ettim bi de?:26:

mobilyalarım çokj eski yeni almadım sadece koltuklarımı kaplattım sandalyelerimide bide uzun bank kaplattım değişik oldu yeni bişey yok yani mutfak koltuğu dışında oda ikea

salon sehpasının üzerindeki 3 lü parçadan bende evimde kullanıyorum yalnız tam seçemedim içlerine bişey koydun mu boncuk gibi rica etsem net bi fotosunu daha koyarmısın?:)

içine sadece mum koydum ps toplama resim yazmıştım o resmi ınstagram için çekmiştim o yüzden rengi flu

güle güle oturun şık bir ev :KK16:
aksesuar sevmiyorsunuz sanırım. yada bu resimler ilk taşındıgınızdaki resimler .
ev şık fakat yaşanmıyormuş hissi uyandırdı bende :26:

Son düzenleme:
güle güle oturun şık bir ev :KK16:
aksesuar sevmiyorsunuz sanırım. yada bu resimler ilk taşındıgınızdaki resimler .
ev şık fakat yaşanmıyormuş hissi uyandırdı bende :26:

valla öyle bir yaşıyoruz ki bazen eve sığmıyoruz arkadaş toplantılarımız oluyor dolu dulu yaşıyoruz 2 tane oğlum var biri istanbul üniversitesine gidiyor biri 7 sınıf 4 kişilik bir aile çocuklarımın odasınıda bi ara fotoraflarım onlarda sade biz sadelikten yanayız kendim için aynı şeyi söyleyemicem biraz kokoşh denebilir:KK17:

bence hol mutfak ve banyolar çok güzel ama salondaki masa koltuk ve sandalyelerle uyum sağlamamış gibi allah huzurlu yaşamak nasip etsin inşallah:)

Bende en çok hol ve ledleri beğendim.bir de büyük banyonu.evin çok güzel canım Allah ağız tadıyla oturtmak nasip etsin:KK16::KK16:

bayıldım çok güzel bir ev
güle güle oturun
mutfak harika olmuş
taşları falan
süper

canm tümüyle evin harika hakikaten.. iyi günlerde otur inşallah.. bu aralar antrem için halı bakıorm da, senin antrendeki halıların markasını soracaktım? teşekkrler şimdiden..

canm tümüyle evin harika hakikaten.. iyi günlerde otur inşallah.. bu aralar antrem için halı bakıorm da, senin antrendeki halıların markasını soracaktım? teşekkrler şimdiden..

bi bakarım eve gidince gri halı çok aradım bulamadım bi pier cardn de buldum birde evkurda pier de 3 halı 550 yapıyodu bende 210 bunları aldım çok daha güzel simli ip perdemle çok uydu:KK9:

X