Evim evim güzel evim

güle güle oturun, ev büyük sanırım ve her yer beyaz, temizliğiyle nasıl başa çıkıyorsun:)

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: nazar boncuklarını dizelimmm maşallahhh çok güzel eviniz varrr..
mutfağınıza özellikle bayıldımmmm :nazar::nazar::nazar:
güzel günlerde oturun inşşş

ay masallah o kadar begendımkıı aslında salon benım tarzım degıl mutfagı cok begendım kendı mutfagıma benzettım hatta :) nasdıl becerdıysem bırde ben o ada tıpı olanların taburemı neyse onlarıda sevmıyorum sen yasıyosun ama :) olsun
evı sıfır mı aldınız? hol cok guzel
ipli perdeye bittim ısıklandırmada harıka
acaba bendemı yapsam dıye dusunuyorum dun bı arkadasın aynasıda ısıklıydı aklıma takıldı :)
gule gule oturun ınsallah

ay masallah o kadar begendımkıı aslında salon benım tarzım degıl mutfagı cok begendım kendı mutfagıma benzettım hatta :) nasdıl becerdıysem bırde ben o ada tıpı olanların taburemı neyse onlarıda sevmıyorum sen yasıyosun ama :) olsun
evı sıfır mı aldınız? hol cok guzel
ipli perdeye bittim ısıklandırmada harıka
acaba bendemı yapsam dıye dusunuyorum dun bı arkadasın aynasıda ısıklıydı aklıma takıldı :)
gule gule oturun ınsallah
evimizi 0 aldık fakat mütayit saten alcı bile yapmamıştı bilerek ucuz aldık yani herşeyini komple değişyirdik zevkimize göre :KK1: bide ada sandalyeleri o kadar rahat ki 65 yaşındaki annem bile rahat oturuyor teşekkürler..

baska oda yokmu
tv varmı? yatak odasınıda gormek ıstıyorum bırde ben :)
mutfakta benımde yer fayans ancak o kadar pısman oldumkı beyaz lamınat yaptırsaydım dıyorum ayaklarım donuyor halımda kucuk :KK49:

evimizi 0 aldık fakat mütayit saten alcı bile yapmamıştı bilerek ucuz aldık yani herşeyini komple değişyirdik zevkimize göre :KK1: bide ada sandalyeleri o kadar rahat ki 65 yaşındaki annem bile rahat oturuyor teşekkürler..

bızde 1 ay once tasındık evımıze canım
bılırım nekadar zor oldugunu
ev cok guzel ya masallah hanı bı kosesıne soyle nazarlıklar fılan as :KK51:

baska oda yokmu
tv varmı? yatak odasınıda gormek ıstıyorum bırde ben :)
mutfakta benımde yer fayans ancak o kadar pısman oldumkı beyaz lamınat yaptırsaydım dıyorum ayaklarım donuyor halımda kucuk :KK49:

salonda ünite var onun resmini çekmemiştik kapakları değişi,yordu bu resimler baya önce çekilmiş pc de olan resimler özelli,kle burası için çekilmedi üst banyonun aynası yok o zaman şimdi var yani eski resimler birkaç aylık:KK1:

bızde 1 ay once tasındık evımıze canım
bılırım nekadar zor oldugunu
ev cok guzel ya masallah hanı bı kosesıne soyle nazarlıklar fılan as :KK51:

merhaba yenidendoğdum size özelden mesaj atmak istedim bir fikir için ama mesaj kutunuz doluymuş .izin verirseniz atabilirmiyim

Güle güle otur evini çoooooook beğendim.. Yanlız en güzel kısmı banyosu bence. Birde yerlerdeki led aydınlatmalar mükemmel duruyor. Güle güle kullan.

eviniz çok güzelmiş modern ve şık iyi günlerde oturunuz:nazar:

evinizi çok beğendim güle güle çocuklarınzla birlikte sağlıklı sıhhatli oturun inş...aslında 6 sayfasyıda okudum ama evinizi nerden aldığınızı yazdığınızı görmedim.istda mısın? led ışıklar ve ip perde detayları bi harika:)

X