- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
SON durumunuz ? tekrar görüştütünüz mü eşinizledün kocam konuşmak için geldi .gelmeden önce eniştem ile baya dertleşmişler eniştem kendisine yanlış yaptığını bu şekilde tartışmaların olmamasını gerektiğini falan konuşmuş .bize geldiklerinde ben evde değildim sonradan geldim ben. Sonra, annem ben sana kızımı evden siktiret diye vermedim! demiş anneme demişki '' benim annem nezaman isterse ozaman gelirde giderde ...senin kızın beni adam yerine koymuyor falan..sinirlendiğim için ben böyle konuştum.evet yapamam evden kovmamam gerekirdi falan demiş... sonradan ben geldim yüzyüze konuşmaya başladık.. anneme dediklerini bana demedi nedense? ben yine kendisine ailelerle ilgili görüşümü tekrarladım uzun yatılı günler olarak kabul etmediğimi(kendi ailem dahil dedim)istemiyorum dedim.ama bana yanıt vermedi. sadece biz düzeltelim aramızı diyo geçiyo.. bende sen beni düzgün dinlemedikten anlamadıktan sonra biz hep bunu her konuda yaşayacağız dedim.. eşim eve geri döndü bana gel dedi ben hayır gelmeyeceğim.iyice düşünmem gerekir senin hareketlerini sindirmem gerkir dedim nezaman isterse gönlüm eve dönmeyi ozaman geleceğim dedim. böyle işte arkadaşlar
Hayır işteyim şu an. Eve gidince ne olacak bilmiyorum.SON durumunuz ? tekrar görüştütünüz mü eşinizle
Hayır işteyim şu an. Eve gidince ne olacak bilmiyorum.
annemle konuşmaya geldiktem 3 gün sonra gittim.işten çıktıktan sonra akşam ,önce dışarda bi mekanda oturduk bişeyler yedik ve konuşmaya başladık.ailem bana dediki buluşunca eski konulara değinmeyin artık.bundan sonra sını konuşun dediler . bende bunu eşimle paylaştım o da eski konuları konuşmayalım evet diyerek sonraki yaşamımızı konuşalım diyerek girdik konulara. herşeyden önce ; karşımıza gelecek olumsuz ve olumlu olaylarda senin beni önce düzgün dinlemeni ve anlamanı istiyorum.. asıl bizim sıkıntımız bu dedim. bu son yaşadığımız olayda adam gibi beni dinlemeyip anlamadığından yaşandı bunlar falan dedim.. eşimin dediğine göre çok düşünmüş tartmış etmiş yanlış yaptığını hareketlerinin doğru olmadığını , ve bundan sonra beni tekrar kazanmak için düzeleceğini falan söyledi... Şuanda ev işlerinde bana yardımcı falan oluyor :) çünkü aksam ben işten gelince yemekti mutfaktı yetişemiyorum dahaçokyorulduğum için de kendime vakit ayıramıyom. gerildikçe de mutlu sakin olamıyorum. şimdi bana bişey yamamı istermisin , sen bunları yaparken ben bunları yapayım diyo gibigbi.. Annesi konusuna gelince,, bu düşüncemin halaa arkasında olduğumu ona eve dönmeden önce tekrar söyledim. beni anladığını söyledi ama inşallah öyledir :)SON durumunuz ? tekrar görüştütünüz mü eşinizle
Tamamen sen suçlusun. Kadın oğlunun evine gelemeyecek mi. Sanki her hafta gelmiş gibi. Sana kalsa senede bir gün gelecek kaynananarkadaşlar selamlar, 5 ay oldu evleneli. kocam kendi yaşadığı yerde iş bulamayınca mecburen benim bulunduğum sehre geldi ve burda evlendik yuva kurduk. ailesi bırakıp geldiği şehirde yaşıyor. ailesini evlendikten 2.5ay sonra evimizde misafir ettik 10günkadar. eşim memleketini ailesini özlediği için gitmeyi düşünüyordu uzunyol 2günlüğüne değmez diye karar veremiyodu fakat şimdi kaynanam kocama sen gelme, bir hafta ongün düşünüyorum ben gelmeyi değişiklik olsun demiş. Eşim bana bunu söyleyince sinirlendim tabi. önce normal konuştum. dedimki sen git niye annen geliyor hem okadar yolu ! daha yanımızdan gideli İKİAY oldu ! böylemi olcak? ben sana en başından ailelerle iç içe yaşamaya karşı olduğumu söylemiştim. haa 2-3 günlügüne gelecekse tamam anlarım razıyım.. falan filan derken, ailemi istemeyeni bende istemem diyip kavga ettik ve ben evden ayrıldım daha doğrusu aksam yattığımızda yatağa bana bağırıp cağırdı.. '' hiç bişi olmamış gibi gelip bide yatmışım yanına falan sonra siktirolgit '' diyince çok kötü oldum. ve evi terkettim annemdeyim..5 günoldu hiç aramadı. annemi aramış ben köye gidiyorum diye bikaçgünegelirmiş gelince konuşcakmışız. ne yani ailesi tamam devam et dersemi devam edecek nedemek bu?
arkadaşlar tecrübesi görüşü fikri olan benimle paylaşsın LÜTFEN. Şimdi ben napim? boşanmayı düşünüyorum hiç olumlu bakamıyorum artık
pardon da 5 aylık evlı kızın evıne 10 gun kalmaya gıdılmez bıraz edep bıraz anlayıs bıraz hosgoru lutfen.Konu Şubat'ta açılmış.
pardon da 5 aylık evlı kızın evıne 10 gun kalmaya gıdılmez bıraz edep bıraz anlayıs bıraz hosgoru lutfen.Tamamen sen suçlusun. Kadın oğlunun evine gelemeyecek mi. Sanki her hafta gelmiş gibi. Sana kalsa senede bir gün gelecek kaynanan
Kadın gelmiş 10 gün kalmış iki ay sonra tekrar gelmek istemiş gelin hanım coşmuş. İki ay evladını görmemiş kadın. 10 gün kalmasında ne sakınca var. Sanki gelip aylarca mı kalacak. Gelin kaynana olaylarında ben genellikle gelinlerden yana olurum çünkü bende bir gelinim. Ama ortada bir sorun yok neymiş efendim 10 gün kalmışmış 2 ay sonra tekrar aramış tekrar gelecekmiş. Birazcık empati hepimiz anne olcaz ve hepimizin gelini olacak. Ben oğlumu görücem iki ay sonra oğlumu tekrar görmek istediğimde gelin sorun çıkartacaksa ben o gelini sevmempardon da 5 aylık evlı kızın evıne 10 gun kalmaya gıdılmez bıraz edep bıraz anlayıs bıraz hosgoru lutfen.
5 aylık evlı. 10 gun kalmıs zaten , o bıle yanlıs tekrar 10 gun kalmaya gelıyor ne munasebet. kocalarımızın annesı dıye tabıkı saygı duyuyoruz kımseyı leylekler getırmedı ama kımse de cocugumun evı ıstedıgım zaman gelırım oglumu gorurum mantıgını yasamasın .
oglum dedıgınız kısı baslı basına kendı ayaklarının uzerınde duran ve evlenebılen bır bırey . kucuk cocuk degıl hos . 10 gun kalıcam dedıgınız ev yenı evlı cıftın evı. eskımıs bır cıft degıl. eskı olsa basım ustune. 10 gun dedıgınız olay ıse. bu kız bu kayınvalıdeyı ne kadar tanıyor, yanında ne kadar rahat davranıyor, mesela sadeece kayınvalıde de degıl, kendı evım dedıgı evde nası kendı evı gıbı davranıyor kayınvalıdesının yanında. halbukı buyukler hosgorulu olsa ve dese kı yenı evlenmıs gıdeyım 3 gun kalıp doneyım . ya da onları cagırırım anlayacagım. 10 gun nedır yahu. ben tatıle bıle 10 gun gıdınce bunalıyorum.hepımız anne olacagız demıssınız , annelere lafım yok ancak karsınızdakı kundaktakı cocugunuz degıl . ayrıca benım gozlemlerıme gore , bu sıze ıthafen degıl de konu dısı ama kayınvalıdeler ogullarından cok gelınlerı ıle vakıt gecırmek sıtıyorlar ve ogullarının karısı olma kaydı ıle bu yol uzerınden mecburıyetmıs gıbı beraberlıgı dayatıyolar. k bakmayın. sız boyle dusunebılırsınız tabı , sız gelın olarak rahatsız olmayabılırsınız ama kendı evınde kendı hayatını yasamak ısteyen ınsanlara saygı gostermelısınız. 10 gun kıtlı , hadı kocanla beraber olacan rahat rahat olmuyor , belkı vajınumus sorunu yasıyorsun ? belkı alıstırma yapman lazım , belkı sorunlarınız var halletmeye calısıyorsun , belkı arkadaslarına dısarıcıkacaksın evıne davet edeceksın . ama kayınvalıden 3 degıl 5 degıl 10 gun sızde. kılıtKadın gelmiş 10 gün kalmış iki ay sonra tekrar gelmek istemiş gelin hanım coşmuş. İki ay evladını görmemiş kadın. 10 gün kalmasında ne sakınca var. Sanki gelip aylarca mı kalacak. Gelin kaynana olaylarında ben genellikle gelinlerden yana olurum çünkü bende bir gelinim. Ama ortada bir sorun yok neymiş efendim 10 gün kalmışmış 2 ay sonra tekrar aramış tekrar gelecekmiş. Birazcık empati hepimiz anne olcaz ve hepimizin gelini olacak. Ben oğlumu görücem iki ay sonra oğlumu tekrar görmek istediğimde gelin sorun çıkartacaksa ben o gelini sevmem
Ben evlendim ve iki hafta sonra kaynanamı evime bizzat kendim çağırdım. Üç hafta geçer yine çağırrım. Evlendik diye oğlunu anasından mahrum edecek değilim. Vicdanım rahat olmazoglum dedıgınız kısı baslı basına kendı ayaklarının uzerınde duran ve evlenebılen bır bırey . kucuk cocuk degıl hos . 10 gun kalıcam dedıgınız ev yenı evlı cıftın evı. eskımıs bır cıft degıl. eskı olsa basım ustune. 10 gun dedıgınız olay ıse. bu kız bu kayınvalıdeyı ne kadar tanıyor, yanında ne kadar rahat davranıyor, mesela sadeece kayınvalıde de degıl, kendı evım dedıgı evde nası kendı evı gıbı davranıyor kayınvalıdesının yanında. halbukı buyukler hosgorulu olsa ve dese kı yenı evlenmıs gıdeyım 3 gun kalıp doneyım . ya da onları cagırırım anlayacagım. 10 gun nedır yahu. ben tatıle bıle 10 gun gıdınce bunalıyorum.hepımız anne olacagız demıssınız , annelere lafım yok ancak karsınızdakı kundaktakı cocugunuz degıl . ayrıca benım gozlemlerıme gore , bu sıze ıthafen degıl de konu dısı ama kayınvalıdeler ogullarından cok gelınlerı ıle vakıt gecırmek sıtıyorlar ve ogullarının karısı olma kaydı ıle bu yol uzerınden mecburıyetmıs gıbı beraberlıgı dayatıyolar. k bakmayın. sız boyle dusunebılırsınız tabı , sız gelın olarak rahatsız olmayabılırsınız ama kendı evınde kendı hayatını yasamak ısteyen ınsanlara saygı gostermelısınız. 10 gun kıtlı , hadı kocanla beraber olacan rahat rahat olmuyor , belkı vajınumus sorunu yasıyorsun ? belkı alıstırma yapman lazım , belkı sorunlarınız var halletmeye calısıyorsun , belkı arkadaslarına dısarıcıkacaksın evıne davet edeceksın . ama kayınvalıden 3 degıl 5 degıl 10 gun sızde. kılıt
Konusahibi en iyisini yapmış bence iki ayda on gün demek yılda 60 gün yani yılda iki ay demek,baştan tavrını belli etmiş,evliliğin ilk aylarında on gün kalan ilerleyen yıllarda kışı konusahibinde geçirir. Duruşu için tebrik ediyorum iki ayda bi haftasonu olsa neyse diyeceğim de on gün nedir ya nasıl bi hasret gidermedir bu.Kadın gelmiş 10 gün kalmış iki ay sonra tekrar gelmek istemiş gelin hanım coşmuş. İki ay evladını görmemiş kadın. 10 gün kalmasında ne sakınca var. Sanki gelip aylarca mı kalacak. Gelin kaynana olaylarında ben genellikle gelinlerden yana olurum çünkü bende bir gelinim. Ama ortada bir sorun yok neymiş efendim 10 gün kalmışmış 2 ay sonra tekrar aramış tekrar gelecekmiş. Birazcık empati hepimiz anne olcaz ve hepimizin gelini olacak. Ben oğlumu görücem iki ay sonra oğlumu tekrar görmek istediğimde gelin sorun çıkartacaksa ben o gelini sevmem
sız oyle yapmaya devam edın , kendı annenızı de cagırın . mutluysanız sıkıntı yok , durumdan rahatsız olanlara vıcdansız tanımlaması yapamazsınız. bız kocalarımızla evlenıyoruz kayınvalıdelerımızle degıl. o zaman her ay benım annem de 10 gun kalsın . bız kocamla 10 gun beraber kalalım ne guzel dımı. :) neyse kalın saglıcaklaBen evlendim ve iki hafta sonra kaynanamı evime bizzat kendim çağırdım. Üç hafta geçer yine çağırrım. Evlendik diye oğlunu anasından mahrum edecek değilim. Vicdanım rahat olmaz
Eee bana mı yazıyorsun bunları?pardon da 5 aylık evlı kızın evıne 10 gun kalmaya gıdılmez bıraz edep bıraz anlayıs bıraz hosgoru lutfen.
5 aylık evlı. 10 gun kalmıs zaten , o bıle yanlıs tekrar 10 gun kalmaya gelıyor ne munasebet. kocalarımızın annesı dıye tabıkı saygı duyuyoruz kımseyı leylekler getırmedı ama kımse de cocugumun evı ıstedıgım zaman gelırım oglumu gorurum mantıgını yasamasın .
yok sana yanlıslıkla yazdım k bakmaEee bana mı yazıyorsun bunları?