evi temizleme ,kış hazırlıkları bunaldım .yol gösterin bana

Sağol canım,ama onun içine sarımsak filan da koyuyorlar galiba,farklı bir tat var.Bu kadar basit olmamalı

Çamaşırları kızlar uyuduktan sonraya bırakmak en mantıklısı.
Rondo varmı?
Domatesleri yıka rondoda çek kaynat.çok pratik oluyor ve kabuk soymaya gerek kalmıyor.
Rondo çekme işinde düğmeye basma gibi işleri kızlara verin.
Geçen 24 kg domatesi kızceyle böyle yaptım.
Haa ev battı ama

Sağol canım,ama onun içine sarımsak filan da koyuyorlar galiba,farklı bir tat var.Bu kadar basit olmamalı
Evet sarımsak ta atılıyor.
Pişirme ;
Teflona az yağ dök kışlık hazırlanan biberleri içine koy kapağı kapat az kavur.
Tabağa al yanına yoğurt ımmmmmmm

bu kadar basit yavrucum
ablan bi ton yaptı (ben ben)
patlıcanla karısık koydum posetlere
salata yapacagın zaman koyacaksın sarımsagını yagını sırkesını

ben size ve okuyanlara bişe sormak istiyorum sizin konuyla alakası yok ama sırf bunun için konu acmak istemedim sizi de gördüm böle 30 kilo biber 20 kilo patlıcan falan almışsınız heralde tecrübeli bir bayansınız
ben de ilk defa kışa hazırlık yapacağım bu sene böle şeyleri bilmiyorum hiç
dün 4 kilo taze fasulye aldık bende onları aksamdan temızledım sabah da ıse gelırken legenın ıcıne koydum su da doldurdum ne bıleyım yıkansınlar dıye sımdı legenın ıcınde su ıcınde duruyolar ama sanırım oyle yapmamam gerekırmıs
ya bıse olur mu aksam 5 ten sonra eve gıdıcem
yanı tadları mı kacar ?
eşim de cok titiz şimdi bişe olursa benden bilir ya zaten bişe olsa ben de üzülürüm
annem nıye oyle yaptın keske yapmasaydın dedı
zaten işteyim olan oldu da cok mu kotu yaptım yaaa

canım yakınında ekmek fırını pide fırını bir yer varsa belli ücret karşığı patlıcanları biberleri közlüyorlarrr

kvsrzynp siz biliyor musunuz ?

ecemnazzz okuduguma gore sız de fasulye yapmıssınız
yorumumu okur musunuz ya ne olacak benım fasulyelerım ?
bıse olur mu ?
esım sımdı bana kızar bıse olursa

valla konu başlığını kouyunca ben hem iş hem ev hem kış hazırlığı hepsini yaporm die kızmaya hazırlanacaktımkiiiiiiiiiiiii ikizleri gördüm ehehe Allah bağışlasın bi süreliğine aileden biri yardıma gelse ?

yeşil fasulyeyi kaynar suya at sonra soğuk suya at poşetle koy canım dolaba ben geçen yıl öyle yapmıştım bişey olmamıştı ama suda bekleyince çok bişey olacağını sanmam akmaz kokmaz
ya sagolun ben de oyle yapacagım da işte sabah cıkarken hanı yıkansınlar dıye suyun ıcınde bıraktım
anneme sordum yengeme sordum ıkıs de ole dedı
ne dıye suyun ıcıne koydun pek ıyı olmaz ole dedıler
valla esımden korkuyorum haberı olmadan alsam mı acaba bıde kotu olurlarsa bu kıs söylenir artık

Çamaşırları katladim pehlivanların bir kısmını dolarlık olarak hazırladım artık yarına kozlerim diğerlerini şimdi d omatesleri robottan geçirdim tabiki evin her yerinde patlicanlara rastlamak mümkün kizlar sayesinde

Fasulyelere birşey olmaz konserve tarzı mi yapacaksınız ben d omatesleri az yağda kavurup sonra fasulyeleri sarartiyorum yani fasulye yarı pişmiş oluyor ocaktan alıp soğumaya bırakıyorum soguduktan sonra posetlere koyup buzluk bölümüne kaldırıyorum

3 yaşında ikizim olsa hiç kışlığa falan kalkışmazdım. Cesaretlisiniz tebrik ederim.

heh işte bizde böle yapıyoruz aynen annem öle yap dedi moateslerle birlikte fasulyeler az sarartıp dolaba koyucam eşim cok sever taze fasulyeyı
ama işte suyun içinde niye beklettın dedı annem aklım hep orda ıste
bişe olmaz dimi ?
ben de poşetleyip dolaba atıcam

Hayır bir şey olmaz ben 7yillik evliyim hep öyle yaptım suda beklemişle bir şey olmaz eve dönünce yaparsınız şimdiden kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…